Anti - Beatles

Noμίζω ότι η σπορά έχει πιάσει τόπο.

Νίκο στην ηλικία σου καίμε τα είδωλα. Αμφισβητούμε τα τοτέμ.
Η μη συμβατότητα με το κατεστημένο εμπεριέχει ώρες-μέρες-χρόνια ''μοναξιάς''.
Όμως βάζεις βάσεις στέρεες . Μπετό.

Κανείς μας δεν είναι σε θέση να αμφισβητήσει τις επιλογές σου. Είσαι μοναδικός.

Ότι αισθάνεσαι είναι το σωστό για τώρα. Όσο αποκτάς εμπειρίες το σωστό θα γίνεται διαφορετικά σωστό.

Μην ανησυχείς. Απόλυτη αλήθεια δεν υπάρχει.

Η μοναδική αλήθεια που ξέρω είναι ότι οι Big Business θα σώσουν το Rock.

Οι Beatles ποτέ δεν θεώρησαν εαυτούς καλλιτέχνες Γιάννη. Ουτε που τους πέρασε απ το μυαλό να καταξιωθούν σαν τέτοιοι. Ηταν punks. Από τους πιο ακραίους στην εποχή τους.

Punk...Ο McCartney?:nounder:

Jesus...

Και εσυ πρώτος απ όλους έχεις πει ''ή είσαι punk ή δεν είσαι''.Τι θα πει ''στην εποχή του''?Σήμερα εξακολουθεί να είναι?Σήμερα είναι ένας γραφικός μουσικός που αρνείται να παραδεχθεί ότι μεγάλωσε και να φύγει ως μεγάλος.Συνεχίζει να μαζεύει ότι μπορεί.

Θα μου πεις ότι ''αυτό έχει μάθει να κάνει ο άνθρωπος'' αλλά νομίζω ότι αυτό απέχει απ το punk attitude.:rolleyes:

Ο καλύτερος τρόπος για να μην γεράσεις είναι να το δηλώνεις….
Αλλά να το δηλώνεις με ειλικρίνεια και χωρίς πόζες

2010
smlpackshot.jpg

Οι Beatles ποτέ δεν θεώρησαν εαυτούς καλλιτέχνες Γιάννη. Ουτε που τους πέρασε απ το μυαλό να καταξιωθούν σαν τέτοιοι. Ηταν punks. Από τους πιο ακραίους στην εποχή τους.
Η διαφορά τους με τους κατοπινούς punks, είναι οτι οι Beatles δεν αρκέστηκαν να φτύνουν: τόλμησαν να ονειρευτούν εναν καλύτερο κόσμο.
Κι αυτοί είπαν 'γ...τε γιατί χανόμαστε'. Αλλά το είπαν με τη μορφή του All You Need Is Love. Κάνε τις συγκρίσεις μόνος σου.

Σέβομαι απείρως τη γνώμη σου, αλλά δυστυχώς η μουσική τους δεν μου βγάζει τόση "μαγκιά". Εδώ ίσως πραγματικά να φταίει ότι δεν ανήκω σε αυτή τη γενιά αλλά δεν μπορώ να επιβάλλω στον εαυτό μου να τους βλέπω έτσι εξ επαγωγής με τους μεγαλυτέρους μου, όταν δεν μου το βγάζει η μουσική τους. Πάντως επιμένω ότι αν, το τονίζω αν οι Beatles σήμερα δεν μιλάνε στην ψυχή των νέων, αυτό είναι 100% πρόβλημα των Beatles όχι των νέων. Και δεν βάζω μέσα τον εαυτό μου διότι α) δεν είμαι νέος, β) δεν μου άρεσαν ούτε όταν ήμουν. Και ξέρεις πάντα μου άρεσαν αυτοί που φτύνουν (ή "φτύνουν"), οι καθωσπρεπισμοί δεν είναι του στυλ μου...

Last edited:
Και εσυ πρώτος απ όλους έχεις πει ''ή είσαι punk ή δεν είσαι''.Τι θα πει ''στην εποχή του''?

punk έχεις την πολυτέλεια να είσαι μέχρι να κάνεις παιδιά.
μετά, μπορείς να εξακολουθήσεις να είσαι ...: αλλά στό μυαλό. Και στην ψυχή.
Τι θα πεί 'στην εποχή του' δεν μπορώ να σου το εξηγήσω. I m afraid you had to be there. :antlers:

Noμίζω ότι η σπορά έχει πιάσει τόπο.

Νίκο στην ηλικία σου καίμε τα είδωλα. Αμφισβητούμε τα τοτέμ.
Η μη συμβατότητα με το κατεστημένο εμπεριέχει ώρες-μέρες-χρόνια ''μοναξιάς''.
Όμως βάζεις βάσεις στέρεες . Μπετό.

Κανείς μας δεν είναι σε θέση να αμφισβητήσει τις επιλογές σου. Είσαι μοναδικός.

Ότι αισθάνεσαι είναι το σωστό για τώρα. Όσο αποκτάς εμπειρίες το σωστό θα γίνεται διαφορετικά σωστό.

Μην ανησυχείς. Απόλυτη αλήθεια δεν υπάρχει.

Η μοναδική αλήθεια που ξέρω είναι ότι οι Big Business θα σώσουν το Rock.

Κατάλαβες Νίκο!
Αυτό που σου έλεγα
Οι εμμονές κάποια στιγμή ίσως πιάσουν τόπο
Λέγε λέγε το κοπέλι……

Και ο τελευταίος μεγάλος μαύρος ήρωας είναι αυτός!

images

Τι????δεν είναι?...... you had to be there

Do the right thing Νίκο!

punk έχεις την πολυτέλεια να είσαι μέχρι να κάνεις παιδιά.
μετά, μπορείς να εξακολουθήσεις να είσαι ...: αλλά στό μυαλό. Και στην ψυχή.
Τι θα πεί 'στην εποχή του' δεν μπορώ να σου το εξηγήσω. I m afraid you had to be there. :antlers:

Έλα ρε Κώστα τώρα, χίλιες φορές πιο punk ήταν ο Liszt από τους Beatles...

Τα άτομα έχουν παίξει σε χοροεσπερίδα τοπικού συλλόγου κηπουρικής...:flipout: Μην τρελαθούμε τελείως τώρα...Φαντάζεσαι τους Sex Pistols να παίζουν στις θείες του Royal Horticultural Society;;; :flipout: Εντάξει, σεβασμός σεβασμός στα μεγάλα ονόματα αλλά όλα έχουν ένα όριο...

Μυγοχάφτη τον είχε αποκαλέσει κάποιος σε ένα μνημειώδες κείμενο :flipout:
, έτσι για να πω και την κακία μου.

o οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, ακούει πλέον σχεδόν αποκλειστικά Mc Cartney και Elton John.

προσωπικά στον αγώνα να μπητλοποιήσω την κατηγορία απλά I don't give a shit.
Εμένα μου φτάνουν.

κρίμα που κάποιοι γεννηθήκατε αργότερα.
Ατυχίες υπάρχουν αρκετές στο σύμπαν αυτό.

Έ λ ε ο ς...:flipout:

μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι περνάει τις μουσικές του ώρες με monk, trane, red rose speedway και captain fantastic...:a0210:
Tον συμμερίζομαι απόλυτα (εκτός του monk βέβαια....:sleepey:

μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι περνάει τις μουσικές του ώρες με monk, trane, red rose speedway και captain fantastic...:a0210:
Tον συμμερίζομαι απόλυτα (εκτός του monk βέβαια....:sleepey:

Εννοείς όσες απομένουν μετά την ακρόαση των Μακάρτνυ και Έλτον Τζον; (Για τους δύο πρώτους εννοώ...)

Αυτό είναι στα όρια της σχιζοφρένειας βρε συ...Υπάρχει άνθρωπος που να έχει στην ίδια δισκοθήκη Monk και Έλτον Τζον; Ρε τι μαθαίνει κανείς...

Τζέκυλ και Χάιντ...:AFADF0:

Last edited:
Aπό το 1961 προβάρουν κομμάτια οι THE SONICS. Eίμαι με αυτούς.
Προτιμώ τη θεματολογία και τον ''καμένο'' τους ήχο.
Θέμα προσωπικού γούστου.
Και δεν τα έχω ζήσει όλα αυτά στην εποχή τους.:guitarist:

Υ.Γ. Πάντως για να είμαι ειλικρινής, μια χαρά μπαντούλα και οι Beatles.