Αντι-βουβάλια

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,660
http://www.audio-gd.com/Pro/DACsEN.htm

RE710.jpg

RE712.jpg

RE79.jpg

o γνωστός κινέζος audio-gd δεύτερος και καταϊδρωμένος και μετά από πολλή ζήτηση όπως παραδέχτηκε και επί σχεδόν ένα χρόνο ετοιμασία έριξε στην αγορά την απάντηση στους στριφτούς αχλάδες (twisted pear)....
Dac έτοιμα (?) τελειωμένα σε κουτιά, με τα τελικά τους, τα receiver τους με τα όλα τους.

Στο headfi.org ήδη κάποιοι έχουν παραλάβει τα πρώτα με ανάμικτες κριτικές

http://www.head-fi.org/forum/thread...-es9018-based-dac-from-audio-gd-the-nfb-1/495

όπως επίσης συζήτηση γίνεται και εδώ.

http://www.audiocircle.com/index.php?topic=86313.5;wap2

Το ερωτηματικό πιό πάνω πάει στους επίσης αργούς χρόνους παράδοσης (στο headfi βγάλαν σπυριά οι άνθρωποι) και στο αμφιλεγόμενο καθεστώς pre-order που ισχύει και φυσικά κάτι νύξεις περί ειδικών τιμών γνωριμίας.
Σε γενικές γραμμές κρίνω ότι βγαίνουν κατά τι ακριβότερα από αντίστοιχο κιτ των twisted αλλά φυσικά χωρίς προσωπική εργασία, κάτι που είναι πολύ σημαντικό γιά άσχετους με τα κολλητήρια.

Προσωπική μου άποψη?
και χωρίς να ακούσω ή να τα πιάσω...
Μάλλον θα μείνω με τους twisted, θεωρώ ότι έχουν ψάξει πολύ το θέμα, και το έχουν κουράσει.
Ο audio-gd δείχνει να έχει καλά υλικά, αλλά οι πλακέτες του μου φαίνονται μεγάλες σε διαδρομές, έχει λιγώτερα επιφανειακά υλικά με ό,τι σημαίνει αυτό και....είναι κινέζος (ακόμα).

Καλό χάζι.

http://www.audio-gd.com/Pro/DACsEN.htm

RE710.jpg

RE712.jpg

RE79.jpg

o γνωστός κινέζος audio-gd δεύτερος και καταϊδρωμένος και μετά από πολλή ζήτηση όπως παραδέχτηκε και επί σχεδόν ένα χρόνο ετοιμασία έριξε στην αγορά την απάντηση στους στριφτούς αχλάδες (twisted pear)....
Dac έτοιμα (?) τελειωμένα σε κουτιά, με τα τελικά τους, τα receiver τους με τα όλα τους.

Στο headfi.org ήδη κάποιοι έχουν παραλάβει τα πρώτα με ανάμικτες κριτικές

http://www.head-fi.org/forum/thread...-es9018-based-dac-from-audio-gd-the-nfb-1/495

όπως επίσης συζήτηση γίνεται και εδώ.

http://www.audiocircle.com/index.php?topic=86313.5;wap2

Το ερωτηματικό πιό πάνω πάει στους επίσης αργούς χρόνους παράδοσης (στο headfi βγάλαν σπυριά οι άνθρωποι) και στο αμφιλεγόμενο καθεστώς pre-order που ισχύει και φυσικά κάτι νύξεις περί ειδικών τιμών γνωριμίας.
Σε γενικές γραμμές κρίνω ότι βγαίνουν κατά τι ακριβότερα από αντίστοιχο κιτ των twisted αλλά φυσικά χωρίς προσωπική εργασία, κάτι που είναι πολύ σημαντικό γιά άσχετους με τα κολλητήρια.

Προσωπική μου άποψη?
και χωρίς να ακούσω ή να τα πιάσω...
Μάλλον θα μείνω με τους twisted, θεωρώ ότι έχουν ψάξει πολύ το θέμα, και το έχουν κουράσει.
Ο audio-gd δείχνει να έχει καλά υλικά, αλλά οι πλακέτες του μου φαίνονται μεγάλες σε διαδρομές, έχει λιγώτερα επιφανειακά υλικά με ό,τι σημαίνει αυτό και....είναι κινέζος (ακόμα).

Καλό χάζι.

Μήτσο, βλέπω καλά υλικά και σινιέ αλουμίνια, οπότε αν το κόστος είναι λίγο παραπάνω απο τα κιτάκια , ο κιτρινιάρης είναι προτιμότερος ,,,,

φυσικά ο twisted pear δεν πάει πίσω...
Τέλος Νοέμβρη παρουσιάζει το νέο του usb receiver γιά το βουβάλι που λέει θα είναι 32/192 αν θυμάμαι καλά.
I2S, spdif και δεν συμμαζεύεται.

φυσικά ο twisted pear δεν πάει πίσω...
Τέλος Νοέμβρη παρουσιάζει το νέο του usb receiver γιά το βουβάλι που λέει θα είναι 32/192 αν θυμάμαι καλά.
I2S, spdif και δεν συμμαζεύεται.

Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή.....

Μήτσο, βλέπω καλά υλικά και σινιέ αλουμίνια, οπότε αν το κόστος είναι λίγο παραπάνω απο τα κιτάκια , ο κιτρινιάρης είναι προτιμότερος ,,,,

Οντως φαινονται πολυ προσεγμενες κατασκευες (κι οχι μονο τα dacs του).

Βεβαια απο το οπτικο μεχρι το ακουστικο μερος....

οι κινέζοι σαρώνουν ....

πάμφθηνα εργατικά, πάμφθηνες πρώτες ύλες ....

Άστα να πάνε Μήτσο.
Τσάμπα χτυπιόμαστε και καίμε τα χέρια μας, που λέει και ο άλλος Μήτσος.
Κορόϊδα πιανόμαστε μου φαίνεται.

Εγω παντως, αν και δεν δειχνει καθολου ασχημο, θα συμφωνησω με τον supersonic.

Οι twisted το εχουν παραψαξει το θεμα πανω στην υλοποιηση του sabre. Ενω ο φιλτατος κινεζος... who knows...
Αν καποιος το αποφασισει βεβαια θα χαρω να το ακουσω.

Το μόνο τελικά που συμφέρει στο diy, είναι η χαρά της υλοποίησης και το προσωπικό γούστο...που σε τελική αυτό θα ικανοποιήσει περισσότερο.

Αν το δούμε από κόστος υλικών αλλά και και από σασί, άστα δεν συμφέρει με τίποτα!

Πάντως ωραίες υλοποιήσεις κάνουν τα κινεζάκια, με την αφρόκρεμα των πάμφθηνων υλικών που έχουν στη χώρα τους.
Πάντως εντύπωση μου προξενεί ο τρόπος σύνδεσης όλων των rca & xlr με απλά καλώδια (ούτε 75ωμ ούτε τίποτα ιδιαίτερο). Δεν ξέρω φυσικά το τι κάνουν σε αυτή την περίπτωση άλλοι κατασκευαστές από Ευρώπη (εκτός φυσικά από το να έχουν αντί για σασί, pcb εκδόσεις rca).

τα στριφτα αχλαδια εχουν καλυτερα υλικα.
επισης το Layout φαινεται να εχει μεγαλυτερες
διαδρομες οπως λεει και o supersonic.
με τα 850 και 1350 ευρω νομιζω οτι μονο
για οσους θελουν ετοιμο dac εχει ενδιαφερων.

τα στριφτα αχλαδια εχουν καλυτερα υλικα.
επισης το Layout φαινεται να εχει μεγαλυτερες
διαδρομες οπως λεει και o supersonic.
με τα 850 και 1350 ευρω νομιζω οτι μονο
για οσους θελουν ετοιμο dac εχει ενδιαφερων.

άμα φτάσεις εκεί παίρνεις και το wyred

Απάντηση: Re: Αντι-βουβάλια

άμα δε σε κάψει το κολλητήρι ....δε λέει

Άσε αρχηγέ, τώρα που εκτός από μύωψ έγινα και πρεσβύωψ, με γυαλιά δε βλέπω και χωρίς, κινδυνεύω να κάψω τη μύτη μου έτσι όπως την χώνω ...εκεί που δεν πρέπει!

:BDGBDGB53:

αυτό ξαναπέστο.
Χώνω τη μούρη μου μέσα και χωρίς γιαλιά, προχτές μού τίναξε μέσα στο μάτι...

Πάντως εντύπωση μου προξενεί ο τρόπος σύνδεσης όλων των rca & xlr με απλά καλώδια (ούτε 75ωμ ούτε τίποτα ιδιαίτερο). Δεν ξέρω φυσικά το τι κάνουν σε αυτή την περίπτωση άλλοι κατασκευαστές από Ευρώπη (εκτός φυσικά από το να έχουν αντί για σασί, pcb εκδόσεις rca).

ο benchmark πχ έβαζε 75άρι rg59.

μιά διευκρίνηση
το κατάτι ακριβότερα που ανέφερα πιό πάνω ήταν σε μιά πλήρη υλοποίηση με dac, receiver, volume, τροφοδοσίες διπλές και τελικά στάδια, που πχ στον tp βγαίνει κάπου 600 ενώ στον κινέζο 850 συν τα άγνωστά του μεταφορικά.

Μένει κάποιο καλό παιδί να δοκιμάσει.