Αντί για 43",τελικά για 55" VA για τηλεοπτικό για ηλικιωμένο με μειωμένη όραση.

Ωραία.
Την κρατάω γιατί έχω γνωστό στο κατάστημα.
Αν φάω άκυρο, τι άλλο προτείνετε;
Ξεχώρισα την U6G, που δυστυχώς δεν βρίσκω πουθενά και βέβαια τις ακριβές Q70A και X85J, την οποία ήθελα και λόγω καλύτερης επεξεργασίας εικόνας στο τηλεοπτικό από τη Sony.

Ρεαλιστικά μιλώντας, ποια να διαλέξω;
AU7172, AU9072, Q60A, Nano756 ή C725;
Αυτές μπορώ να τις αγοράσω και αύριο.

Καλώς ή καλώς, η προπέρσινη (55") XH90xx είναι καλύτερη λύση, με λιγότερα από 700 ευρώ, από τις περσινές LCD τηλεοράσεις που έχουν παραπλήσια τιμή. 65" δε χρειάζονται για τηλεοπτικό στα δύο μέτρα, ούτε χρειάζεται να γίνει μια λίστα με προτάσεις. Οι 55" LCD από την LG, όπως η Nano75, διαθέτουν IPS panels.

Άρα δεν ισχύει το VA του displayspecifications;
Κρίμα.
Και την είχα ως καλή εναλλακτική.

Νομίζω κι εγώ πως δεν υπήρξε ειρωνεία. Αστειευόμενος το είπε ο άνθρωπος, ας μη δείχνουμε υπέρμετρη ευθιξία στο γραπτό λόγο.

Να μην επαναληφθεί τι παρακαλω?

Όπως βλέπεις δεν είμαι ο μόνος που διέκρινε ειρωνία.
Θα μπορούσες να βάλεις ένα smiley στο τέλος για να αλλάξει το πως το βλέπει ο άλλος το μήνυμα σου.
Έτσι όπως το έγραψες και έβαλες 9 στους 10 θα δουν ειρωνία.

΅Εσύ πως προκύπτεις στη συζήτηση ? Είσαι ορισμένος εκπρόσωπος?

Προηγουμένως μπορεί να μην εννοούσες ειρωνία με το post σου, αλλά εδώ είσαι πολύ φάουλ, και με τους κανονισμούς που αποδέχτηκες.
Αν έχεις πρόβλημα με μέλος απευθύνεσαι στην διαχειριστική ομάδα.

Νομίζω πως η επιθετική συμπεριφορά δεν αρμόζει εδώ και δεν θα οδηγήσει σε τίποτα καλό.
Χαλάρωσε λιγάκι.

Τελικά, φάγαμε άκυρο για την ΧΗ90.
Πάμε για άλλα.
Θα περιμένω λίγο για καμιά προσφορά, αλλά βλέπω να καταλήγω σε Samsung.
Και δεν το θέλω λόγω κακού σέρβις.

Γεια και πάλι.
Υπάρχει γνώμη για την 55U8G;
Μπήκα στο lineup της Hisense 2021 και ένα παλικάρι λέει ότι η ευρωπαϊκή έκδοση είναι IPS.
Ισχύει;
Δεν είναι ούτε 120hz ούτε fald;
Επίσης, από σέρβις πώς είναι η εταιρεία;
Πού απευθύνεσαι;

Καλησπέρα!
Μου ήρθε price drop alert για την 55Q80A στα 668+9€(+20€ ένα bracket) (επαρχία) με έως 30 μέρες παράδοση, δυστυχώς μεν, δεν βαριέσαι δε.
VA είναι απ' ό,τι είδα στο ανάλογο νήμα.
Ελπίζω να μην είναι φόλα λάθος τιμή.
Έριξα παραγγελία και περιμένω.
Γνωρίζει κανείς το κατάστημα Παπαδάτος;
Samsung QE55Q80A

Η μειωμενη οραση και ιδιως για ηλικιωμενα ατομα επιβαλει φωτισμο πισω απο την τηλεοραση για πιο ξεκουραστη θεαση. Αυτο μπορειτε να το ρωτησετε και σε οποιονδηποτε οφθαλμιατρο αλλα και να το αναζητησετε στο google. Μια τηλεοραση που το παρεχει αυτο ειναι η Philips με το περιφημο Ambilight.
Δεν κανω διαφημιση, για να προλαβω οποιον θελει να το θεσει ετσι, απλα εχω τηλεοραση Philips με Ambilight εδω και 3 χρονια περιπου και την χαιρομαι σε αυτον τον τομεα γιατι δεν με πονανε τα ματια μου μετα απο πολυωρη θεαση οπως σε αλλη τηλεοραση που ειχα πριν και στην μια ωρα με κλειστα φωτα στο δωματιο και μονη ανοιχτη την τηλεοραση αρχιζανε να πονανε και να τσουζουνε τα ματια μου.
Το ιδιο, ομως, παλι με κλειστα ολα τα φωτα και βλεποντας με την τηλεοραση Philips για 3-4 συνεχομενες ωρες θεασης με το Ambilight δεν εχω την παραμικρη ενοχληση.

• Like
Reactions: spmk
Σας ευχαριστώ, το έχω υπ' όψιν.
Έχω ήδη govee led φώτα.
Προέχει η καλύτερη δυνατή επιλογή σε ποιότητα εικόνας.

υπαρχει καποιοσ λογος που δε σε ενδιαφερει η Samsung QE55Q70A
γιατι γενικα γραφουν καλα λογια

Σαφώς και με ενδιαφέρει.
Είναι εκτός μπάτζετ.
"Χτύπησα", ανεπιτυχώς εν τέλει, την Q80A χθες, ελαφρώς εκτός μπάτζετ, γιατί ήταν εξαιρετική προσφορά.
Η Q70A βγαίνει 720€ τώρα.

Παντως εγω στη θεση σ αφου ειναι για τηλεοπτικο κ για καποιον π δεν εχει απαιτησεις θα πηγαινα εδω,Samsung UE55AU7172 .
Μια χαρα εικονα εχει ειδικα για τετοια χρηση

Έχει την περσινή 43TU70xx ο ξάδερφος μου.
Και αυτός μόνο για τηλεοπτικό την πήρε.
Δεν τρελαίνομαι με την εικόνα της.
Οπότε, φοβάμαι τι θα συναντήσω στις 55".
Εκτός κι αν είναι τόσο μεγάλη αναβάθμιση οι AU.

Παντως η αποψη μ ειναι οτι δεν αξιζει η χρηματικη διαφορα ανΑμεσα στα δυο μοντελα π σ εστειλα παντα σε σχεση με τη διαφορα( αν δεις) στην εικονα …ας πει την γνωμη του κ καποιος πιο εμπειρος

Διάβασα αρκετά νήματα με reviews.
Διέκρινα ότι οι διαφορές μεταξύ των μπάτζετ τηλεοράσεων δεν είναι τεράστιες.
Με αυτό το σκεπτικό, πρέπει να αγοράσω οποιαδήποτε VA βρω από τις γνωστές μάρκες, βάζω και Hisense, TCL μέσα, με καλύτερη επιλογή ίσως την Q60A.
Προσωπικά, περιμένω κάποια προσφορά σε πιο midrange ή "high end" μοντέλο για να πάρω ο,τι καλύτερο μπορώ στο μπάτζετ μου (650€ πλέον).
Ξέφυγα, με πόνο τσέπης, στην Q80A χθες, γιατί ήταν εξαιρετική προσφορά.
Παραπάνω δεν πάω.
Τέλος, είμαι φαν της Sony, οπότε κοιτάω για κάποιο θαύμα.

Ελπίζω να καταλαβαίνετε το σκεπτικό μου, και γιατί καθυστερώ στην επιλογή.