Anti-smoking ads

Η πιο επιτυχημένη καμπάνια κατά του καπνίσματος που έχω δεί είναι μια αφίσα με 2 καουμπόηδες καβάλα στα άλογα να χάνονται στο ηλιβασίλεμα στην έρημο της Νεβάδα (σαν να έβλεπες αφίσσα της Marlboro) και με τον ένα να έχει γυρίσει και να κοιτάζει τον άλλο σαν να του έλεγε κάτι. Από κάτω λοιπόν είχε σε λεζάντα την ατάκα:

Bob, I've got the cancer.

Δυστυχώς δεν την έχω βρει στο internet για να την παραθέσω.

Aυτήν ? ;)
bob-gross.gif

Παιδες, καλα κανετε και βαζετε κανα τετοιο και μας θυμιζετε τη μεγιστη μ@λ@κι@ που εχουμε κανει "συνηθεια"........συχτιρ, πρεπει να το κοψω το ρημαδι............

Εμμ, γαμώτο δεν το σκέφτηκα όταν το έβαζα και sorry από τους καπνιστές ειδικά αυτούς που το απολαμβάνουν κι όλας.

Είναι τόσα πολλά αυτά που βλέπτουν την υγεία, ειδικά σε όσους από εμάς ζούμε στην πόλη, που το τσιγάρο απλά προστίθεται σε μια μακρά λίστα. Από την άλλη αν μπορεί να το κόψει κανείς καλό είναι να το κάνει. Όχι μόνο για λόγους υγείας. Ας σκεφτεί ότι αν καπνίζει δύο πακέτα την ημέρα, με το να το κόψει εξοικονομεί ετησίως 2Χ2Χ365=1460 Ευρά.

Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:
Πάντως, αν πας στη Νεβάδα, καπνίζεις δεν καπνίζεις τον καρκίνο θα τον αποκτήσεις

Κι εμενα μου αρεσουν τα βλητα με το ψαρακι το καλοκαιρι !! :flipout: :flipout: :flipout:

Να σαι καλα ρε Δημητρη !!!! Μη με παρεξηγεις, φευγω σημερα και ειμαι λιγο παραπανω "ευδιαθετος" !!!!-bye-

Eπιτέλους μετά από πολλά χρόνια έχουν μπει κάποιοι περιορισμοί στο θέμα καπνίσματος. Oι παθητικοί δεν φταίνε σε τίποτα. Mάλιστα είναι και άτυχοι γιατί πχ εγώ χθες το βράδυ που είχα βγεί για φαγητό με παρέα, όλος ο καπνός όλων ερχόταν καταπάνω μου ακόμη και όταν μετά από ώρα άλλαξα θέση... AΠIΣTEYTO!
Eίναι κρίμα και τραγικό να είναι «cool» να αφαιρείς χρόνια από τη ζωή σου... Tώρα βέβαια υπάρχουν και αυτοί που το απολαμβάνουν πραγματικά και χωρίς ενοχές. H συνειδητοποιημένη επιλογή είναι αποδεκτή θα έλεγα.

Κακόγουστες , βάρβαρες και απολίτιστες , όπως όλες οι αντικαπνιστικές εκστρατείες και οι σχετικές τους διαφημίσεις . Το θέμα του καπνίσματος έχει εξαντληθεί με πλείστες όσες αναφορες στο προηγούμενο φόρουμ. Παρακαλούμε σεβαστείτε την επιλογή μας , εάν θέλετε να σεβόμαστε και εσάς που δεν καπνίζετε .