ΜΗΤΣ
Supreme Member
Mα δεν είπαμε τίποτα για εσάς τους σωστούς καπνιστές. Eφόσον αλληλοεκτιμούμαστε, με γειά σας με χαρά σας. Aπλά διασκεδάζουμε με τα ευρήματα...
Δημήτριος Ντοκατζής said:Κακόγουστες , βάρβαρες και απολίτιστες , όπως όλες οι αντικαπνιστικές εκστρατείες και οι σχετικές τους διαφημίσεις . Το θέμα του καπνίσματος έχει εξαντληθεί με πλείστες όσες αναφορες στο προηγούμενο φόρουμ. Παρακαλούμε σεβαστείτε την επιλογή μας , εάν θέλετε να σεβόμαστε και εσάς που δεν καπνίζετε .
+1000000Δημήτριος Ντοκατζής said:Κακόγουστες , βάρβαρες και απολίτιστες , όπως όλες οι αντικαπνιστικές εκστρατείες και οι σχετικές τους διαφημίσεις . Το θέμα του καπνίσματος έχει εξαντληθεί με πλείστες όσες αναφορες στο προηγούμενο φόρουμ. Παρακαλούμε σεβαστείτε την επιλογή μας , εάν θέλετε να σεβόμαστε και εσάς που δεν καπνίζετε .
Elena K said:Τσ τσ τσ... Διακρίνω μία πικρία στον τόνο σας, κύριε Ντοκατζή.
Εννοείται ότι αν ενοχλείστε από το thread δεν το ανοίγετε και πάτε παρακάτω.
Εμείς οι μη καπνιστές που δεν μπορούμε πάντα όταν ενοχλούμαστε να σηκωθούμε να φύγουμε, τί να πούμε;;;; :icon15:
Δημήτριος Ντοκατζής said:Οχι πικρία αλλά αγανάκτηση αγαπητή κυρία Κ. διότι όλοι αυτοί οι νοσηροί εγκέφαλοι της αντικαπνιστικής εκστρατείας με αντιμετωπίζουν ως παιδάκι που δεν γνωρίζει τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος , διότι σύμφωνα με την λογική τους για να καπνίζω σημαίνει ότι δεν γνωρίζω .
BIOS said:Εγώ έχω προτείνει από πολλού να χωριστούν οριστικά οι χώροι διασκέδασης και ψυχαγωγίας σε μαγαζιά για καπνίζοντες και σε μαγαζιά γιά μη καπνίζοντες...
Palimpsest said:Χωρις να εχω διαβασει τις 2 προηγουμενες σελιδες, ο νομος για το μη καπνισμα σε κλειστους χωρους ειναι κοινος στην Ευρωπη!
Εδω εφαρμοστικε αυστηρα, επιτελους αρχισαμε να πηγαινουμε εμεις που δεν καπνιζουμε σε εστιατορια για να φαμε μεσημεριανο!
Σπιρος
Maverick said:Αυτό που προτείνεις έχει θεσπιστεί με νόμο από την κυβέρνηση Σημίτη ακολουθώντας τα πρότυπα της γνωστής αμερικάνικης αντικαπνιστικής υστερίας.
Ο νόμος ποτέ δεν εφαρμόστηκε στην πράξη και πολύ καλά έκανε....
Palimpsest said:Συμφωνα με στοιχεια του συνδικατου των εστιατορων/μπαρ/καφετεριων η κινηση εχει αυξηθει κατα 12 με 15% απο τοτε! Και οι εργαζοντες ειναι κατα 25% ποιο υγιεις, επειδη οι αρρωστογραμμενοι μειωθηκαν κατα αντιστοιχο ποσοστο!
Σπιρος
Ntinos1972 said:Καταλαβαινω να απαγορευεται το καπνισμα σε κλειστους χωρους.
Ημουν στον Καναδα (Halifax) πριν κατι μηνες οπου απαγορευεται επισης το καπνισμα.
Βγηκα λοιπον ενα πρωι, με τα στριφτα μου, βολτα στο πεζοδρομιο για να καπνισω. Οπου προς μεγαλη μου εκπληξη, καθε κτιριο, ειχε μια πινακιδα, που ελεγε οτι απαγορευεται το καπνισμα σε αποσταση μικροτερη των 3 μετρων (ισως 4, δεν εχει σημασια) απο τον τοιχο του κτιριου. Το πεζοδρομιο βεβαια ειχε πλατος κανα 2 μετρα, οποτε ημουν αναγκασμενος να περπατω μεσα στα αυτοκινητα.!! (κατι που βεβαιως ηταν αδυνατο)
Μιλαμε για πολυ π@π@ρες.
Δημήτριος Ντοκατζής said:Επρεπε να κάτσεις στην μέση του οδοστρώματος , εμποδίζοντας την κυκλοφορία και να ισχυρισθείς προς κάθε ενδιαφερόμενο , ότι εφαρμόζεις πιστά τις προτροπές και τις απαγορεύσεις του νόμου , εξασκώντας το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της ατομικής σου ελευθερίας .
Είναι τέτοια ανεγκέφαλα όρθια ζώα όλοι τους που σε αφήνανε για να μην σου πω ότι θα έφτανε το θέμα στο Supreme Court.
Ntinos1972 said:Καταλαβαινω να απαγορευεται το καπνισμα σε κλειστους χωρους.
Ημουν στον Καναδα (Halifax) πριν κατι μηνες οπου απαγορευεται επισης το καπνισμα.
Βγηκα λοιπον ενα πρωι, με τα στριφτα μου, βολτα στο πεζοδρομιο για να καπνισω. Οπου προς μεγαλη μου εκπληξη, καθε κτιριο, ειχε μια πινακιδα, που ελεγε οτι απαγορευεται το καπνισμα σε αποσταση μικροτερη των 3 μετρων (ισως 4, δεν εχει σημασια) απο τον τοιχο του κτιριου. Το πεζοδρομιο βεβαια ειχε πλατος κανα 2 μετρα, οποτε ημουν αναγκασμενος να περπατω μεσα στα αυτοκινητα.!! (κατι που βεβαιως ηταν αδυνατο)
Μιλαμε για πολυ π@π@ρες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.