Anti-smoking ads

Mα δεν είπαμε τίποτα για εσάς τους σωστούς καπνιστές. Eφόσον αλληλοεκτιμούμαστε, με γειά σας με χαρά σας. Aπλά διασκεδάζουμε με τα ευρήματα...

Δημήτριος Ντοκατζής said:
Κακόγουστες , βάρβαρες και απολίτιστες , όπως όλες οι αντικαπνιστικές εκστρατείες και οι σχετικές τους διαφημίσεις . Το θέμα του καπνίσματος έχει εξαντληθεί με πλείστες όσες αναφορες στο προηγούμενο φόρουμ. Παρακαλούμε σεβαστείτε την επιλογή μας , εάν θέλετε να σεβόμαστε και εσάς που δεν καπνίζετε .

Τσ τσ τσ... Διακρίνω μία πικρία στον τόνο σας, κύριε Ντοκατζή.
Εννοείται ότι αν ενοχλείστε από το thread δεν το ανοίγετε και πάτε παρακάτω.
Εμείς οι μη καπνιστές που δεν μπορούμε πάντα όταν ενοχλούμαστε να σηκωθούμε να φύγουμε, τί να πούμε;;;; :icon15:

Last edited:
Κακόγουστες , βάρβαρες και απολίτιστες , όπως όλες οι αντικαπνιστικές εκστρατείες και οι σχετικές τους διαφημίσεις . Το θέμα του καπνίσματος έχει εξαντληθεί με πλείστες όσες αναφορες στο προηγούμενο φόρουμ. Παρακαλούμε σεβαστείτε την επιλογή μας , εάν θέλετε να σεβόμαστε και εσάς που δεν καπνίζετε .
+1000000

right.jpg

barbaracarrera053.jpg

Last edited:
Elena K said:
Τσ τσ τσ... Διακρίνω μία πικρία στον τόνο σας, κύριε Ντοκατζή.
Εννοείται ότι αν ενοχλείστε από το thread δεν το ανοίγετε και πάτε παρακάτω.
Εμείς οι μη καπνιστές που δεν μπορούμε πάντα όταν ενοχλούμαστε να σηκωθούμε να φύγουμε, τί να πούμε;;;; :icon15:

Οχι πικρία αλλά αγανάκτηση αγαπητή κυρία Κ. διότι όλοι αυτοί οι νοσηροί εγκέφαλοι της αντικαπνιστικής εκστρατείας με αντιμετωπίζουν ως παιδάκι που δεν γνωρίζει τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος , διότι σύμφωνα με την λογική τους για να καπνίζω σημαίνει ότι δεν γνωρίζω .
Οσο για το τελευταίο σχόλιο και εμείς οι καπνιστές μπορεί να ενοχλούμεθα , από την μη δυνατότητα καπνίσματος σε κάποιους χώρους και κάλλιστα θα θέλαμε να φύγουμε αλλά δεν μπορούμε . ;)

Aμοιβαία κατανόηση people! Όλοι έχετε δίκιο...
Bέβαια φίλε Δημήτρη τώρα ξέρεις τις συνέπειες, πολλοί όμως όταν το ξεκινούν δεν έχουν την πραγματική σοβαρότητα της πράξης τους...

Οχι πικρία αλλά αγανάκτηση αγαπητή κυρία Κ. διότι όλοι αυτοί οι νοσηροί εγκέφαλοι της αντικαπνιστικής εκστρατείας με αντιμετωπίζουν ως παιδάκι που δεν γνωρίζει τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος , διότι σύμφωνα με την λογική τους για να καπνίζω σημαίνει ότι δεν γνωρίζω .

Ναι αλλά αφορούν και πολλά παιδάκια δυστυχώς...
Και μάλιστα εκεί έχει μεγαλύτερη σημασία η απήχησή τους.

Εγώ έχω προτείνει από πολλού να χωριστούν οριστικά οι χώροι διασκέδασης και ψυχαγωγίας σε μαγαζιά για καπνίζοντες και σε μαγαζιά γιά μη καπνίζοντες... Κάτι μου λέει όμως, ότι αυτά για τους μη καπνίζοντες, θα κλείσουν το πολύ σε ένα μήνα, άντε 2 μήνες το πολύ... Ειδικά τα νυχτερινά μαγαζιά, μπαράκια, club κλπ θα βελάξουν, γιατί συνήθως ο μη καπνιστής είναι και μη πότης, ίσως και μή ξενύχτης και όλα όσα συμμετέχουν στην αλυσίδα... Κι έτσι μετά, πάλι στα δικά μας θα μαζεύονται όλοι και πάλι γιά τον καπνό θα γκρινιάζουν... Τόσοι επιχειρηματίες μη καπνιστές υπάρχουν, έχει φτιάξει κανείς τους μαγαζί γιά μη καπνίζοντες? λέτε να μην το έχουν σκεφτεί?

Τσιγάρα, ποτά, ξενύχτια και γυναίκες...Κατεστραμμένη ζωή σαν καρυδότσουφλο στην θάλασσα... άδικη κοινωνία...

BIOS said:
Εγώ έχω προτείνει από πολλού να χωριστούν οριστικά οι χώροι διασκέδασης και ψυχαγωγίας σε μαγαζιά για καπνίζοντες και σε μαγαζιά γιά μη καπνίζοντες...

Αυτό που προτείνεις έχει θεσπιστεί με νόμο από την κυβέρνηση Σημίτη ακολουθώντας τα πρότυπα της γνωστής αμερικάνικης αντικαπνιστικής υστερίας.
Ο νόμος ποτέ δεν εφαρμόστηκε στην πράξη και πολύ καλά έκανε....

Χωρις να εχω διαβασει τις 2 προηγουμενες σελιδες, ο νομος για το μη καπνισμα σε κλειστους χωρους ειναι κοινος στην Ευρωπη!
Εδω εφαρμοστικε αυστηρα, επιτελους αρχισαμε να πηγαινουμε εμεις που δεν καπνιζουμε σε εστιατορια για να φαμε μεσημεριανο!
Συμφωνα με στοιχεια του συνδικατου των εστιατορων/μπαρ/καφετεριων η κινηση εχει αυξηθει κατα 12 με 15% απο τοτε! Και οι εργαζοντες ειναι κατα 25% ποιο υγιεις, επειδη οι αρρωστογραμμενοι μειωθηκαν κατα αντιστοιχο ποσοστο!
Σπιρος

Eγώ προσωπικά νομίζω ότι καιρός ήταν... H ενόχληση των ελευθεριών άλλων με δικές μας δραστηριότητες δεν θεωρώ ότι είναι σωστό...

Palimpsest said:
Χωρις να εχω διαβασει τις 2 προηγουμενες σελιδες, ο νομος για το μη καπνισμα σε κλειστους χωρους ειναι κοινος στην Ευρωπη!
Εδω εφαρμοστικε αυστηρα, επιτελους αρχισαμε να πηγαινουμε εμεις που δεν καπνιζουμε σε εστιατορια για να φαμε μεσημεριανο!
Σπιρος

Αυστηρά ? Μπορείς να μου αναφέρεις 2-3 γνωστά μαγαζιά για να τα αποφύγω ? Καπνιστής γαρ... Εννοείς απαγορεύεται γενικά το κάπνισμα, ή έχουν μοιράσει τον χώρο ?

Maverick said:
Αυτό που προτείνεις έχει θεσπιστεί με νόμο από την κυβέρνηση Σημίτη ακολουθώντας τα πρότυπα της γνωστής αμερικάνικης αντικαπνιστικής υστερίας.
Ο νόμος ποτέ δεν εφαρμόστηκε στην πράξη και πολύ καλά έκανε....

Αν εφαρμοζόταν αυστηρά θα έκλειναν πολλές επιχειρήσεις χωρίς να οφεληθούν κάποιες άλλες... Από την άλλη λόγω ευρωπαικής οδηγίας δεν γινόταν να μην περάσει σαν νόμος...

Καταλαβαινω να απαγορευεται το καπνισμα σε κλειστους χωρους.
Ημουν στον Καναδα (Halifax) πριν κατι μηνες οπου απαγορευεται επισης το καπνισμα.
Βγηκα λοιπον ενα πρωι, με τα στριφτα μου, βολτα στο πεζοδρομιο για να καπνισω. Οπου προς μεγαλη μου εκπληξη, καθε κτιριο, ειχε μια πινακιδα, που ελεγε οτι απαγορευεται το καπνισμα σε αποσταση μικροτερη των 3 μετρων (ισως 4, δεν εχει σημασια) απο τον τοιχο του κτιριου. Το πεζοδρομιο βεβαια ειχε πλατος κανα 2 μετρα, οποτε ημουν αναγκασμενος να περπατω μεσα στα αυτοκινητα.!! (κατι που βεβαιως ηταν αδυνατο)
Μιλαμε για πολυ π@π@ρες.

Palimpsest said:
Συμφωνα με στοιχεια του συνδικατου των εστιατορων/μπαρ/καφετεριων η κινηση εχει αυξηθει κατα 12 με 15% απο τοτε! Και οι εργαζοντες ειναι κατα 25% ποιο υγιεις, επειδη οι αρρωστογραμμενοι μειωθηκαν κατα αντιστοιχο ποσοστο!
Σπιρος

Πότε πρόλαβε και έγινε τέτοια δραματική αλλαγή στην κατάσταση της υγείας των αρρώστων ?
12-15% αύξηση στα εστιατόρια... χμμμ... θα γεμίσουμε χοντρούς μου φαίνεται...

Απάντηση: Re: Anti-smoking ads

Ntinos1972 said:
Ημουν στον Καναδα (Halifax) πριν κατι μηνες οπου απαγορευεται επισης το καπνισμα.
Βγηκα λοιπον ενα πρωι, με τα στριφτα μου, βολτα στο πεζοδρομιο για να καπνισω. Οπου προς μεγαλη μου εκπληξη, καθε κτιριο, ειχε μια πινακιδα, που ελεγε οτι απαγορευεται το καπνισμα σε αποσταση μικροτερη των 3 μετρων (ισως 4, δεν εχει σημασια) απο τον τοιχο του κτιριου. Το πεζοδρομιο βεβαια ειχε πλατος κανα 2 μετρα, οποτε ημουν αναγκασμενος να περπατω μεσα στα αυτοκινητα.!! (κατι που βεβαιως ηταν αδυνατο)
Μιλαμε για πολυ π@π@ρες.

Επρεπε να κάτσεις στην μέση του οδοστρώματος , εμποδίζοντας την κυκλοφορία και να ισχυρισθείς προς κάθε ενδιαφερόμενο , ότι εφαρμόζεις πιστά τις προτροπές και τις απαγορεύσεις του νόμου , εξασκώντας το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της ατομικής σου ελευθερίας .
Είναι τέτοια ανεγκέφαλα όρθια ζώα όλοι τους που σε αφήνανε για να μην σου πω ότι θα έφτανε το θέμα στο Supreme Court.

Re: Απάντηση: Re: Anti-smoking ads

Επρεπε να κάτσεις στην μέση του οδοστρώματος , εμποδίζοντας την κυκλοφορία και να ισχυρισθείς προς κάθε ενδιαφερόμενο , ότι εφαρμόζεις πιστά τις προτροπές και τις απαγορεύσεις του νόμου , εξασκώντας το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της ατομικής σου ελευθερίας .
Είναι τέτοια ανεγκέφαλα όρθια ζώα όλοι τους που σε αφήνανε για να μην σου πω ότι θα έφτανε το θέμα στο Supreme Court.

Ενω στο Καρατσι, και σε αλλα τετοια ΦΡΙΚΤΑ μερη υπαρχει απολυτος σεβασμος σε εμας τους καπνιστες. (μηπως να παμε να ζησουμε εκει τελικα)

Στο Dubai είχαν απαγορευσει το κάπνισμα μέσα στα shopping centers...η απαγόρευση κράτησε περίπου 20 μέρες. Μετά "την 'κάναν στριφογυριστή" και έβαλαν περισσότερα τασάκια απο πριν και περισότερες θέσεις για καπνίζοντες στις καφετέριες........το χρήμα παιδί μου, το χρήμα.
Άντε να κάνεις τα ψώνια σου υπο το σύνδρομο της στέρησης...

Απάντηση: Re: Anti-smoking ads

Ntinos1972 said:
Μιλαμε για πολυ π@π@ρες.

Ύπουλος αλλά αποτελεσματικός τρόπος να ξεφορτωθούν τους καπνιστές;; :chinscratch: :rolleyes: :p