Anti-smoking ads

Απάντηση: Re: Anti-smoking ads

BIOS said:
Τόσοι επιχειρηματίες μη καπνιστές υπάρχουν, έχει φτιάξει κανείς τους μαγαζί γιά μη καπνίζοντες?

Τα Starbucks.
Μόνο στον εξωτερικό χώρο μπορούν να καπνίζουν.

Εγώ την έχω καταβρεί, όποτε κάνει κρύο τον χειμώνα ή πολλή ζεστη το καλοκαίρι, ξέρω ότι μπορώ να καταφύγω εκεί μέσα χωρίς να ντουμανιάσω! Επίσης έχουν τραπέζια όπου μπορώ να κάνω τα ισπανικά μου!:Banane0:

mpokeRas said:
Στο Dubai είχαν απαγορευσει το κάπνισμα μέσα στα shopping centers...η απαγόρευση κράτησε περίπου 20 μέρες. Μετά "την 'κάναν στριφογυριστή" και έβαλαν περισσότερα τασάκια απο πριν και περισότερες θέσεις για καπνίζοντες στις καφετέριες........το χρήμα παιδί μου, το χρήμα.
Άντε να κάνεις τα ψώνια σου υπο το σύνδρομο της στέρησης...

Γεια χαρα βρε!!!!!!!! τι λεει εκει ;;;;;;

Ζεστα ;;;;;;;;; -bye- -bye-

Παντως βρε παιδια οταν καπνιζετε και βηχετε δεν σας ερχεται κατι σαν χρρρρρρμλιαααααααααααχχχχχ........... :ernaehrung004: :ernaehrung004:

αφηστε το καπνισμα και ριχτε το στις μπυρες ....... :ernaehrung004:

Παντως ρε παιδια ΕΧΩ τσαντιστει πολυυυυυυυυυυυ!!!!!!

Εφτιαξα εναν ΦΡΑΠΕ τωρα στο Σπιτι και ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΛΑΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΙΣΧΟΣ !!!!!! πως το ξεχασα αυτο ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
και ελεγα εχτες τι μου λειπει ..............

Ελα ρε Βαγγέλη και δεν μπορεις χωρις καλαμακι?
Δανεισου απ το γειτονα ή στη χειρότερη περίπτωση χρησιμοποίησε ενα μακαρονι απ αυτα με την τρυπα για παστιτσιο που ειναι...-bye-

Dimosthenis said:
Ελα ρε Βαγγέλη και δεν μπορεις χωρις καλαμακι?
Δανεισου απ το γειτονα ή στη χειρότερη περίπτωση χρησιμοποίησε ενα μακαρονι απ αυτα με την τρυπα για παστιτσιο που ειναι...-bye-

χεχεχε....... :music-smiley-005: :music-smiley-005:

πανκροκ said:
starbucks + ισπανικα ...
καπατου αμπελοκηποι????

Όχι.
Starbucks σε καποιο του κέντρου.
Ισπανικά στη Συγγρού (El Mundo).

Βρε παιδιά, δε σας κάνει εντύπωση όμως το γεγονός ότι σε πιο βόρειες χώρες τα ποσοστά καπνιστών ολοένα και πέφτουν και τα αντικαπνιστικά μέτρα είναι πιο ευπρόσδεκτα ενώ σε αναπτυσσόμενες χώρες αυξάνεται ραγδαία;
Κι εμείς εδώ στην Ελλάδα ακόμα παλεύουμε για το δικαίωμα να είμαστε αναπτυσσόμενη χώρα;; (δηλαδή να καπνίζουμε χωρίς περιορισμούς)

Last edited:
Ελενα, αν ειναι οπως στην Αγγλια που εχει το πακετο 8 , τι θα κανει, δεν θα πεφτει το ποσοστο??!!! :twoguns: :violent-smiley-030:

Eγώ πάντως βλέπω ότι οι εταιρίες πλέον βγάζουν και πακέτα μικρότερα. Aυτό κατά τη γνώμη μου σημαίνει ότι δεν τα πάνε και πολύ καλά, εδώ τουλάχιστον...

Απάντηση: Re: Anti-smoking ads

MHTΣ said:
Eγώ πάντως βλέπω ότι οι εταιρίες πλέον βγάζουν και πακέτα μικρότερα. Aυτό κατά τη γνώμη μου σημαίνει ότι δεν τα πάνε και πολύ καλά, εδώ τουλάχιστον...

Αν πήγαινε 8€ το πακέτο εδώ θα γινόταν η Επανάσταση της Τιεν Αν Μεν!!

Στη Γαλλία πάντως τα πακέτα των 10 απαγορεύτηκαν. Το ξέρω, κι εμένα κουφό μου ακούγεται (ακούς εκεί να σου λέει το κράτος "όχι δεν μπορείς να τα πουλάς ανά 10") αλλά τουλάχιστον διαπιστώνεις πού υπάρχει βούληση. Στην Ελλάδα, παρά τα αδιάψευστα στοιχεία, ακόμα το συζητάμε και, τώρα που το σκέφτομαι, ούτε καν το συζητάμε.

Πάντως στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες όπως και σε ΗΠΑ δεν είναι μόνο ζήτημα τιμής του πακέτου. Υπάρχει από δίπλα ολόκληρη εκστρατεία ενημέρωσης και επηρεασμού της κοινής γνώμης όπως και για άλλα ζητήματα υγείας (όπως π.χ. έπονται για την παχυσαρκία).

Όπως και να έχει το πράγμα με την ενημέρωση πάντως, δύσκολα οι μικροί καταλαβαίνουν τί σημαίνει να το ξεκινάνε... Eίναι κρίμα που στο βωμό του χρήματος δημιουργούνται καταστάσεις, όχι μόνο από τις καπνοβιομηχανίες αλλά γενικότερα, (βλέπε μεταλλαγμένα) κατά της ανθρώπινης ζωής...