Αντιδρασεις στην αγορα τηλεορασης

Εγώ παρατηρώ ότι ο κόσμος θέλει να στην λέει συνέχεια για κάποιο λόγο κανωντας τόν ψαγμενο που δεν μασάει. Δεν αρκούνται στο ότι τα λεφτά του ο καθένας τα ξοδεύει όπως θέλει

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φυσικά και τα ξοδεύει όπως θέλει, νταβατζη στην τσέπη του δεν θέλει κανένας...
Άλλος γουστάρει να παίρνει πουκάμισα 100 αλλά να έχει κινητό φθηνό ή να παίρνει μπλούζες του 10ρικου και να έχει iphone X...

Και γω θα ήθελα να εχω μια smartTV αλλά με ένα 100ρικο παίρνω ένα android box και κάνω τη δουλειά μου...

Τα ίδια και εδώ. Με κοιτάνε σαν εξωγήινο όταν τους λέω πως έχω δώσει 2 φορές χρήματα για το roon και έχω αγορσμένο το Directory Opus. Είναι 2 προγράμματα που δεν κλείνουν ποτέ στον υπολογιστή μου. Αλλά έπρεπε να τα έχω "σπασμένα".

Απάντηση: Re: Αντιδρασεις στην αγορα τηλεορασεις

Το ίδιο πήγα να πω στη γυναίκα μου για τη μηχανή εσπρεσσο, οτι αγάπη μου το παρά έκανα λίγο και δώσαμε 1200 ...
Την επόμενη μέρα την έψαξε στο Ίντερνετ και έμαθε την αλήθεια...
Αφού είμαι ζωντανός πάλι καλά...

Με εβαλες σε σκεψεις ... και το ψαξα λιγακι !

http://www.mostcostly.com/most-expensive-coffee-maker

Aρα .... ΥΠΑΡΧΟΥΝ καφετιερες οσο μια καλη OLED 55αρα
(για να μην πω παραπανω ... σε κατηγορια πανακριβων hi-end τελικων) !

Well done my friend ! -bye-

Παντως, την χειροτερη κριτικη την υποφερω απο τον εαυτο μου.

Το 2010 (που πρωτομπηκα εδω μεσα) με επεισαν τα posts σας να αγορασω την Panasonic V20 (την Plasma).
Την καταχαρηκα ..... για τρεις μηνες ..... ΜΟΝΟ. Τελη Ιουλιου-αρχες Αυγουστου βαζω το χερι μου αναμεσα
στην πλατη της τηλεορασης και τον τοιχο (την ειχα αναρτησει σε VESA).

ΤΡΟΜΟΣ .... :blink: .....

Η V20 ηταν λαβα που μολις ... κρυωνε ! Ριγησα, μου σηκωθηκαν ολες οι τριχες καγκελο, περιμενα να λιωσει
να ανατιναχθει, να καψει τον τοιχο. Την αλλη μερα, τηλεφωνο σε φιλη "ελα, θες μια plasma 42αρα ?"
Το βραδυ ηταν σπιτι και την πηρε πακεταρισμενη στο κουτι της (που ακομα κρατουσα). Εγω, ως γνωστον,
μετα απο εναμισυ χρονο πηρα την 55αρα LG 980S. Στο μεσοδιαστημα μεχρι σημερα, εφτα χρονια κοντα,
η V20 .... ουτε καηκε, ουτε ανατιναχθηκε, ουτε ελιωσε κανεναν τοιχο.

ΩΡΣΕ ΜΑΝΟ :angry: να μην στα χρωσταω ..... 1600 + 2000 μεσα σε λιγοτερο απο εναμισυ χρονο.

Θελω να πεσω σε χαντακι να χαθω, να ξεχασω .... δεν μπορω να γλιτωσω απο την αυτοκριτικη μου
η οποια ειναι περισσοτερο ζεματιστη απο την πλατη της V20 .... γκαραντι. Υποφερω οποτε το σκεφτομαι. :nounder:
Υποφερω γιατι (ο ξυπνιος) την πασαρα για να χαλασει ... στα χερια καποιου αλλου. Οχι στα δικα μου.

ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η V20 .... :icon15:

Last edited:
Mάνο για ρίξε ένα λογαριασμό για τα πόσα θα είχες πληρώσει στη ΔΕΗ ,γιατί αν θυμάμαι καλά καίει κάπου στα 450 βαττ.

Ας τα χα πληρωσει .... εργενης ειμαι ... με παιρνει να ειμαι απλας (η τουλαχιστον, με επαιρνε).

Αλλα ..... να καψω την παλαμη μεσα σε ενα δευτερολεπτο .... that was too much.

Ομως ημουν εξαιρετικα βιαστικος ..... πανικοβληθηκα .... την πατησα very big time.

Αυτα τα πραγματα σχεδιαστηκαν να δουλευουν σ'αυτες τις θερμοκρασιες.

Πιαστηκα χοντρα ανενημερωτος .... υπενθυμιζω οτι το 2010 ημουν ακομα CRTακιας.

Last edited:
Mάνο αν βλέπεις τηλεόραση μία -μιάμιση ώρα την ημέρα δεν είναι τίποτε ,όταν όμως βλέπεις αρκετές ώρες τα 450 είναι λογαριασμός .Εδώ ενισχυτή που καίει τόσα σκεφτόμαστε να τον πάρουμε ...

Κάτι λιγότερο από 1000 kw/h ετησίως .
Βέβαια θα άναβες λιγότερες ώρες το καλοριφέρ το χειμώνα ,ιδίως πέρυσι μια χαρά θα ζεσταινόσουνα ,όταν είχε χαλάσει ο λέβητας αερίου

Και εμενα ετσι με εκραζε ο Κουνιαδος μου μου ελεγε τι τον θελεις 2000 ευρω υπολογιστη, μα ειναι η δουλεια μου κανω επεξεργασια βιντεο και διαφορα αλλα που θελω δυνατο υπολογιστη.
Αυτος πηρε με 30 χιλιαρικα τοσο πηγε με τις δοσεις ενα αμαξι για να παει απο το Περιστερι στον Ασπροπυργο. :flipout:

Παντα αυτοι που κραζουν γιατι πηρες αυτο γιατι πηρες το αλλο εχουν δωσει και δινουν περισσοτερα λεφτα σε βλακειες.

Με εκραξε και ο γειτονας διπλα επειδη πηρα 65αρα αλλα το Καλοκαιρι χαλαει 2.000 ευρω για να παει διακοπες, μου ειπε να παω και εγω ενω προσπαθουσα να του εξηγησω οτι εχω σπιτι στους Αγιους θεοδωρους και στα Χανια οποτε γιατι να πληρωσω για σπιτι αλλα αυτος εκει μην δωσεις λεφτα για μια τηλεοραση να τα δωσεις για να πας διακοπες 10 μερες και ειδικα οταν εχεις για να πας.

Re: Απάντηση: Αντιδρασεις στην αγορα τηλεορασης

Mάνο για ρίξε ένα λογαριασμό για τα πόσα θα είχες πληρώσει στη ΔΕΗ ,γιατί αν θυμάμαι καλά καίει κάπου στα 450 βαττ.

Όχι δα, 160W η 42άρα και 200W η 50άρα, μέσες καταναλώσεις με τη φωτεινότητα ορισμένη στα 120 nits...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντιδρασεις στην αγορα τηλεορασης

Όχι δα, 160W η 42άρα και 200W η 50άρα, μέσες καταναλώσεις με τη φωτεινότητα ορισμένη στα 120 nits...

Εγώ από δω τα είδα ,αν πρόκειται για άλλη τηλεόραση ή είναι λάθος ,ζητώ συγγνώμη

https://www.whathifi.com/panasonic/tx-p50vt20/specs

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντιδρασεις στην αγορα τηλεορασης

Εγώ από δω τα είδα ,αν πρόκειται για άλλη τηλεόραση ή είναι λάθος ,ζητώ συγγνώμη

https://www.whathifi.com/panasonic/tx-p50vt20/specs

425W είναι το peak που θα τραβήξει, αν η φωτεινή εκπομπή είναι ορισμένη στο μέγιστο και κληθεί η συσκευή να απεικονίσει full λευκό. Η κατανάλωση μιας Plasma (όπως και μιας OLED ή CRT) τηλεόρασης, μεταβάλλεται συνεχώς, αναλόγως του περιεχομένου της εικόνας. Η πραγματική κατανάλωση λοιπόν που θα μετρήσει στον λογαριασμό της ΔΕΗ, είναι η μέση και όχι η ονομαστική που αναγράφεται στην πλάτη της συσκευής...

Εγω αν βλεπω καποιον (ελευθερο και ωραιο ) φιλο να αμφιταλαντευεται , για το αν ειναι ακριβο η οχι κατι, αν αξιζει η αν θα του χρειαστει , τον μαλωνω.Πολυ

Μαζι σου θα τα παρεις ?

Ριχτα να κινηθει η οικονομια..

Χωσε το χιλιαρικο στο στρωμα η σε οφφσορ ρε

Τετοια τους λεω , αφου ξερω οτι ψοφανε για κινητρο,για ενα αποδιοπομπαιο τραγο :))

Εγω αν βλεπω καποιον (ελευθερο και ωραιο ) φιλο να αμφιταλαντευεται , για το αν ειναι ακριβο η οχι κατι, αν αξιζει η αν θα του χρειαστει , τον μαλωνω.Πολυ

Μαζι σου θα τα παρεις ?

Ριχτα να κινηθει η οικονομια..

Χωσε το χιλιαρικο στο στρωμα η σε οφφσορ ρε

Τετοια τους λεω , αφου ξερω οτι ψοφανε για κινητρο,για ενα αποδιοπομπαιο τραγο :))

οσοι αμφιταλαντευονται ειναι "τραβατε με και ας κλαιω". ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ να βρεθει καποιος να τους "σπρωξει απο το γκρεμο"

Συνήθως ακούω το κλασσικό ''σιγά τη διαφορά μωρέ και εγώ 50'' έχω και έδωσα 450ε''. Που βέβαια δεν είναι πως δεν βλέπουν διαφορά, απλά δεν τους πολυενδιαφέρει κιόλας.

Απάντηση: Re: Αντιδρασεις στην αγορα τηλεορασης

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ να βρεθει καποιος να τους "σπρωξει απο το γκρεμο"

Οχι μονο αυτο .... αλλα ψαχνουν και τεχνικα κατηρτισμενο ΣΠΡΩΧΤΗ.
Ο φιλαρακος που μολις πηρε την OLED .... δεν τους κανει.
Πρεπει να χει πτυχιο στην μικροηλεκτρονικη.
Να χει και διακοσιες πλακετες σπιτι (με δυο κολλητηρια να κρεμονται).
Και μολις να χει απολυθει απο το Media Markt, η τον Κωτσοβολο η το Πλαισιο.

Ισως γιαυτο τους ταραζουν τον αδοξαστο .... οι γνωστες (λιγο η πολυ).
"Θες να με πρηξεις για κατι που εχεις ηδη αποφασισει να τα σκασεις ?
Κατσε τωρα να σε ταραξω στις αυπνιες τα βραδια .... ψυχοβγαλτη !"

Δεν την εγκρινω αυτην την μοχθηρια (γιατι πιανει και μερικους απο δω μεσα)
αλλα σιγουρα την κατανοω. Αφου δεν θα πας διακοπες, γυναικα-παιδια δεν εχεις,
πληρωνεις ενφια μονο γαι ενα σπιτι .... ΣΚΑΣΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΚΑΣ.

Υπαρχει μια λογικη ..... :rolleyes:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Αντιδρασεις στην αγορα τηλεορασεις

Με εβαλες σε σκεψεις ... και το ψαξα λιγακι !

http://www.mostcostly.com/most-expensive-coffee-maker

Aρα .... ΥΠΑΡΧΟΥΝ καφετιερες οσο μια καλη OLED 55αρα
(για να μην πω παραπανω ... σε κατηγορια πανακριβων hi-end τελικων) !

Well done my friend ! -bye-

La Marzocco GS3 Μανο, θα έλεγα όσο μια καλή 77αρα OLED.

Αλλά ειναι αυτό που λέτε, προσωπικά μια ζωή την έχουμε και αν δεν χρωστάμε σε κανέναν ας τα κάνουμε οτι θελουμε.

Sent from my iPad using Tapatalk

Το καλύτερο το ειχα πάρει από εδω μέσα για αλλαγή της crt με plasma:
Υπολογίζοντας την αξία του χώρου από το σπίτι, που κερδίζουμε στην σχέση plasma / crt, είμαστε και κερδισμένοι.
Οταν βέβαια αντικαταστάθηκε και αυτη με την VT30 και είδε την τιμή, δεν μου μιλούσε 15 μερες. Σε μια γκαρσονιερα λίγο παρακάτω έμενα.
Και δεν ήταν οικονομικό το ζήτημα. Τα 2+ χιλιάρικα για τηλεόραση, δεν τα χωνευει ευκολα άνθρωπος που δεν καταλαβαίνει τη διαφορά του τηλεοπτικου από το 1080..