Αντιγραφες DVD

Θα συμφωνήσω και εγώ decrypter & clone dvd και για τα καινούρια anyDVD
Κάνουν δουλειά και αν θέλεις να ανεβάσεις την ποιότητα βγάλε συνεντεύξεις και σχόλια και κράτα μόνο την ταινία θα κερδίσεις χώρο

Απάντηση: Re: Αντιγραφες DVD

Νίκος Κωστίμπας said:
Βλέπω ότι αντίγραφα με πάνω από το 80% είναι μια χαρά.
Θα συμφωνήσω και εγώ.

Θα συμφωνησω και εγω σε αυτο !!!! εως και 78 % δεν βλεπεις σχεδον διαφορα ειδικα σε μικρη τηλεοραση 21 η εως 32 ιντζων ......

Re: Απάντηση: Αντιγραφες DVD

Ωστόσο επειμένω ότι αντίγραφα ασφαλείας ταινιών κάνουμε μόνο όταν είμαστε κάτοχοι της πρωτότυπης ταινίας:grandpa:

Ωστόσο.. αν είμαστε κάτοχοι της πρωτότυπης ταινίας σε VHS.. τοτε τι γινεται? Ή σε πιο συγχρονους όρους, αν εχω μια ταινια σε DVD και την θελω και σε BR?? Αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου που είμαι νόμιμος.. αλλά έρχονται στιγμές που αναρωτιέμαι.. γιατι εφοσον πλήρωσα 50 Ευρω για την Extended Edition του Αρχοντα, να πρεπει να πληρωσω και το BR αλλα τόσα.. και να μην υπάρχει ειδική τιμή για μένα που εχω σκασει τα απαραίτητα δικαιωματα?

Ωστόσο.. αν είμαστε κάτοχοι της πρωτότυπης ταινίας σε VHS.. τοτε τι γινεται? Ή σε πιο συγχρονους όρους, αν εχω μια ταινια σε DVD και την θελω και σε BR?? Αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου που είμαι νόμιμος.. αλλά έρχονται στιγμές που αναρωτιέμαι.. γιατι εφοσον πλήρωσα 50 Ευρω για την Extended Edition του Αρχοντα, να πρεπει να πληρωσω και το BR αλλα τόσα.. και να μην υπάρχει ειδική τιμή για μένα που εχω σκασει τα απαραίτητα δικαιωματα?

H λέξη "κορόιδο" σου θυμίζει κανέναν;
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Έχω δοκιμάσει κι εγώ αντίγραφα σε dvd-9 ( dual layer ) για να δοκιμάσω κι εγώ το plextor 716A , όλα μια χαρά αλλά δεν συμφέρουν τα άτιμα τα dual layer κενά δισκάκια. 5 ευρώ το ένα είχαν όταν έκανα τις πρώτες εγγραφές. Τα έκοψα μετά. Αλλά υπάρχουν αρκετοί τρόποι να γλιτώσεις χώρο, κρατάς μόνο την ταινία με όλες τις διαθέσιμες επιλογές ήχου και υποτίτλων και είσαι μια χαρά κι όπως είπαν και οι προηγούμενοι απο ένα σημείο και πάνω είναι δύσκολο να βρείς διαφορές απο το πρωτότυπο.( γύρω στο 88 - 90 % )

Σήμερα αγόρασα DVD+R 8.5GB με 1.40 ευρώ Ridisc ( δεν μου λέει τίποτα σαν φίρμα αλλά θα τα δοκιμάσω )

ridisc με την σκουρα επιφανεια?

απλα η κορυφη.......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αντιγραφες DVD

ρε συ ΜΗΤΣ είσαι σίγουρος ότι δουλεύεις στα γκομπιούτερζ?-bye-

Βρε chief ο ΜΗΤΣ και ο Εκι εχουν δικιο δεν θελουν να χαλασουν το εργο των δημιουργων και δεν κανουν αντιγραφα ,δεν πιστευω εσυ να κανεις ...?

Παντως να σας πω οτι το shrink δεν νομιζω οτι κανει και πολυ καλη δουλεια γιατι σε πολλες ταινιες παιρνει μαζι και τα menu και διαφορα αλλα πραγματα τα οποια ειναι ασχετα. Οχι ομως παντα. Αμα θελετε να κερδισετε σε εικονα καλυτερα να δοκιμασετε το clone dvd μετα το shrink για να αφαιρεσετε ολα τα λοιπα.

Εγώ χρησιμοποιώ το shrink εδώ και καιρό.
Μια χαρά είναι και συνεργάζεται με το nero.
Όσο λοιπόν για να γράψεις dual layer με το shrink το μόνο που πρέπεις να κάνεις είναι να πας edit->Preferences->Target device size-> dvd-9 και από εκεί και πέρα βρίσκεις το δρόμο σου...

Silent μπορείς να "ράψεις και να κόψεις" αν ξέρεις καλά το shrink.

Εγώ που πήγα τον Οκτώβριο, δεν τον βρήκα πως θα τα καταφέρεις εσύ.
Οκ είναι μεγάλη η αθεόφοβη!!:flipout: :flipout: :flipout:

Παιδια καλησπερα.Εχω μια ταινια & θελω να παρω ενα αντιγραφο.Επειδη εχω το DVD -Fab-Platinum,ποιες ρυθμισεις πρεπει να κανω για να παρω αντιγραφο την κυρια ταινια? Το προγραμμα μπορει αμεσως μετα, να μου το γραψει σε ενα DVD? Ευχαριστω πολυ.

Στο shrink μπορείτε να κόψετε και τους τίτλους τέλους απο τις ταινίες για καλλίτερη ποιότητα.
Σε πολλές ταινίες έχω γλυτώσει και 10%.