Αντιγραφή Laserdiscs στο PC. Πώς;

Dune και Avermedia software...

Bασικά, στο φυλλάδιο οδηγιών που κατέβασα (έκδοση 2003), δείχνει και γράφει DVI-I, εξ ού και ο λόγος περί στραβομάρας μου... :D
Ίσως να έχεις πιο παλιό μοντέλο...
...
Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μια δοκιμή, αλλά μάλλον ο Onkyo, ως αμιγώς consumer συσκευή, θα βλέπει τόσο το Macrovision στις εισόδους του, όσο και θα εφαρμόζει HDCP στην HDMI έξοδό του...
Η Avermedia 727 σίγουρα δεν παρέχονταν με κάποιο πρόγραμμα σύλληψης;

Πάντως, ακόμα κι όταν δουλέψουν όλα αυτά, θα έχεις αρκετή δουλίτσα μπροστά σου, μέχρι να φτάσεις στο τελικό αποτέλεσμα... ;)

Καλημέρα, Γιάννη κι ευχαριστώ. Ναι έχω το παλιότερο μοντέλο, αυτό που δείχνει στο link.

Από ότι διάβασα στο manual του συνοδευτικού software της AverTV, δεν αναφέρει πουθενά διαδικασία σύλληψης από εξωτερική πηγή. Ενώ, ας πούμε στο τμήμα 2.1 (TV) υπάρχει κεφάλαιο με τίτλο "Recording a TV program directly", στο αντίστοιχο τμήμα 2.4 (Video) γίνεται αναφορά μόνο για αναπαραγωγή (playing video files) και τίποτε άλλο. Αν δεν βαριέσαι, ρίχνεις κι εσύ μια γρήγορη ματιά και μου λες, μπας και από στραβομάρα μου ξέφυγε κάτι. Το link για το manual:

http://www.avermedia.com/Upload/Download/UM_EN_H727_AVer3DCaptureHD_MCS1.7.9_100920.pdf

Ευχαριστώ για όλα, πάντως.
-

Avermedia software... (συνέχεια)

Από την άλλη μεριά πάλι, διαβάζω στα features της κάρτας τα εξής:

Capture 1080i HD Video via HDMI Connection**
With the AVer3D CaptureHD, you can watch and record high definition video content directly to your PC via the HDMI or component inputs.
** Capturing HD content with HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection) is not supported.

High Quality Analog Capturing
With the accompanying analog dongle cable, capturing standard and high definition analog video is also effortless. Moreover, you can capture 1080i HD video via component input and edit your own professional video clippings on your PC easily.

Link:
http://www.avermedia.com/avertv/product/productdetail.aspx?id=499&tab=UserManual

Θα μας τρελλάνουνε;
-

Re: Dune και Avermedia software...

Καλημέρα, Γιάννη κι ευχαριστώ. Ναι έχω το παλιότερο μοντέλο, αυτό που δείχνει στο link.

Από ότι διάβασα στο manual του συνοδευτικού software της AverTV, δεν αναφέρει πουθενά διαδικασία σύλληψης από εξωτερική πηγή. Ενώ, ας πούμε στο τμήμα 2.1 (TV) υπάρχει κεφάλαιο με τίτλο "Recording a TV program directly", στο αντίστοιχο τμήμα 2.4 (Video) γίνεται αναφορά μόνο για αναπαραγωγή (playing video files) και τίποτε άλλο. Αν δεν βαριέσαι, ρίχνεις κι εσύ μια γρήγορη ματιά και μου λες, μπας και από στραβομάρα μου ξέφυγε κάτι. Το link για το manual:

http://www.avermedia.com/Upload/Download/UM_EN_H727_AVer3DCaptureHD_MCS1.7.9_100920.pdf

Ευχαριστώ για όλα, πάντως.
-

Δεν κάνει τίποτα, Παναγιώτη... -bye-

Υποθέτω, πως όπως θα βλέπεις το εισερχόμενο σήμα από τις εισόδους, με το λογισμικό της Avermedia, λογικά θα πρέπει να εμφανίζει στο κάτω μέρος την μπάρα με το πολυπόθητο κουμπάκι Rec... ;)

Απλά, φρόντισε να είναι σωστά ορισμένες οι επιλογές περί ποιότητας και είδους εγγραφής (PAL/NTSC) στα υπομενού που περιγράφονται στις σελίδες 83 και 85 του manual...