ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ

fotisfot

New member
18 June 2006
68
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ DVD ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ,ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ.ΕΧΩ ΤΟ ΝΕΡΟ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:BDBDG54:

Απ' ότι ξέρω δεν υπάρχει Nero για MacOS.
Αλλά μπορεί και να κάνω λάθος.

Κατάφερα μετά από καιρό να κάνω τις πρώτες εγγραφές μου σε mac το είχα απωθημένο από τότε που είχα πάρει το mini.
Τελικά λέω μιάς και παίρνουν και τα δύο (mini,book) DL δισκάκια δεν την κάνεις την δοκιμή και ω ναι πέτυχε δεν έτυχε.
Κατέβασα ξανά στό book το mac the ripper πέρασα και το toast 7.1 που είχα και πέταξα μέσα το lost3 αφού πέρασε το τεστ του ripper μετά άνοιξα το toastάκι και βρήκα το αρχείο το οποίο το έκαψε μια χαρά το book και μέχρι τώρα έχω κάψει τα 4 από τα 6 της σειράς.
Επειδή μπορεί να μην κάνει για όλα τα dvd το ripper όπως το pirates το τρία που βγάζει σφάλμα στο ripping υπάρχει και κάποιο άλλο για δοκιμή σε κάποια στραβή.

Υπάρχει και το DVD Remaster Pro που είναι πολύ καλό για αυτή τη δουλειά.

Δυστυχώς ακόμα δεν έχω βρεί ούτε και εγώ τρόπο να κάνω αυτό που ζητάει ο fotisfot....

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ DVD ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ,ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ.ΕΧΩ ΤΟ ΝΕΡΟ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:BDBDG54:

Rippareis την ταινια στο σκληρο σου δισκο και μετα με καποιο προγραμμα επεξεργασιας video, οπως ειναι το Final Cut Express κοβεις και ραβεις οτι θελεις.
-bye-

Αν θες μόνο εικόνα απλά μετονομάζεις τα vob σε mpg και ακόμα και με το imovie κρατάς όποιο μέρος θες.... :ernaehrung004: