Αντικατασταση - αγορα οθονης 100' εως 2000 ευρω

dixie

Established Member
6 February 2008
216
Athens
Αναζητω μια οθονη που θελω να εχει απαραιτητα τα εξης
1 αυστηρα 100 in ακριβως
2 ηλεκτροκινητη οροφης με αρκετο μαυρο πλαισιο στο πανω σημειο που να μου δινει την δυνατοτητα να την σταματω στο επιθυμητο υψος
3 με ελατηρια τανυσης
4 κοστος μεχρι 2000 ευρω
Η αποσταση θεασης ειναι 4.6μ
ο προβολεας που εχω τωρα ειναι ο optoma HD 72i και προβαλει σε πανι dalite στις 90'
καποια στιγμη στο μελλον θα αλλαχθει και ο προβολεας σε καποιον full hd και θα ηθελα και το gain της οθονης να ειναι ταιριαστο και για τον καινουργιο προβολεα (κοντα στο 1.1 ειναι καλη τιμη?)

αυτα και περιμενω με αγωνια προτασεις...

απο την αναζητηση που εκανα βρηκα μονο την othello-jago αλλα βγαινει σε 96 και 110'
οποτε αναγκαστικα αφου δεν θελω 96 θα παω για 110' που χωραει οριακα ( στο πλατος μεταξυ ηχειων)
Η λογικη στο χωρο μου ειναι η μαχ οθονη που μπορει να δεχτει (με δεδομενο την αποσταση θεασης τα 4,6-4,7μ)
αν υπαρχει και αλλη προταση με αυτη την αναπροσαρμοσμενη λογικη ειναι ευπροσδεκτη
η βοηθεια απο το avclub ειναι για μενα μεγαλης σημασιας αφου τα παντα (ακομα και επιπλα) τα κανω μονος μου ,και οταν με το καλο ολοκληρωσω το στησιμο του χωρου θα ανεβασω φωτο
με εκτιμιση

Θανασης

Για αρχή, το avclub πάντα επικροτεί τις DIY προσπάθειες, οπότε, εύγε!

Τώρα, όσο αφορά την οθόνη, και δεδομένης της απόστασης θέασης, θα έλεγα να πας σε όσο το δυνατό μεγαλύτερο πανί χωράει στον χώρο σου.

Τα 4,6μ είναι πολλά. Εγώ θα σκεφτόμουν για 120"+ εφόσον είχα την άνεση χώρου. Αν σου χωράνε οι 110", μην το σκέφτεσαι.

Πάντως, αν θέλεις να πας σε αυστηρά 100", έχω την εντύπωση ότι οι Othello-Jago γίνονται και custom made. Κάνε τους μια ερώτηση.

κατεληξα οριστικα στις 110'' στην jago tensioned
ευχαριστω για τις παρατηρησεις και οταν στηθει το νεο συστημα θα εχω και φωτο στις παρουσιασεις

Καλοριζικη και καλες προβολες.Πες μας και τιμη αν μπορεις μιας και προσωπικα κατεληξα και εγω στην ιδια οθονη και εχω μια τιμη σαν βαση.Ενοητε πως οταν τη στησεις θελω τη γνωμη σου μιας και εγω θα την παρω τον ιανουαριο.Αν και νομιζω πως η επιλογη ειναι η καλητερη οσον αφορα την screenline.