αντικατασταση επσον tw700 απο benq 1000+

t.chrisostomou

Established Member
25 December 2006
262
οπως λεει και ο τιτλος αυτο πρωτιθομαι να πραξω.το σιγουρο ειναι οτι θα εχω καλυτερη ευκρινεια,φως,αναλυση.τι γινεται ομως με το κοντραστ, το μαυρο και σκοτινα πλανα δεδομενου οτι ο επσον διαθετει ιριδα ενω ο benq οχι?να πω οτι δεν εχω προβληματα θεασης με του dlp.

εχεις σκεφτει την δυσκολια εγκαταστασης?δεν εχει lens shift οποτε 8α πρεπει να εισαι προσεχτικος που θα τον τοποθετησεις!

δεν εχω αυτο το προβλημα διοτι η αιθουσα μου εχει μηκος 6.2 μ και προβαλω σε τοιχο.θα πεσει πρωτα η εικονα και μετα θα τοποθετηθει η κορνιζα και υστερα θα πογιατιστει

εχεις σκεφτει την δυσκολια εγκαταστασης?δεν εχει lens shift οποτε 8α πρεπει να εισαι προσεχτικος που θα τον τοποθετησεις!

αυτο ισχυει μονο για οριζοντια τοποθετηση ή πιανει και τη καθετη ρεσυ fabia?

τελικα εχει κανενα που διαφωνει οτι με τον benq 1000+ θα εχω καλυτερο μαυρο, κοντραςτ κ.τ.λ κατα τα λεγομενα του φιλου Vadergr γιατι αυτο ειναι το θεμα που με απασχολει.

Re: Απάντηση: αντικατασταση επσον tw700 απο benq 1000+

τελικα εχει κανενα που διαφωνει οτι με τον benq 1000+ θα εχω καλυτερο μαυρο, κοντραςτ κ.τ.λ κατα τα λεγομενα του φιλου Vadergr γιατι αυτο ειναι το θεμα που με απασχολει.

φιλε μου δε μπορω να πω οτι ειμαι το εμπειρο ματι αλλα οταν ειδα τον 1000+ να παιζει ειπα στον ανιψιο μου να παει να χαρισει τον 700ρι τον επσον που εχει κ να παρει το 1000 μπας κ δει το φως του !!! :worshippy:

ασχετο αλλα αν καποιος θελει να ριξει ενα βλεφαρο στο benq 1000+ τον ειδα στημενο στο public γλυφαδας σε πανι της da lite. τιμη στα 960 ευρω αν θυμαμαι καλα.

παιδια το αγορασα χθες και πρεπει να πω οτι ειναι πολυ φωτεινος αλλα ρε παιδια πως γινεται με ενα dlp davis cinemavision 800x600 10ετιας με 2χ η 1χ τροχο και με μονο τα 3 βασικα χρωμματα στον τροχο να μην δω ποτε RBE ενω με αυτον με 3χ και 6 χρωματα (RGBRGB) τροχο να βλεπω RBE στις σκοτινες σκηνες. θα ηθελα καποιος να μου πει καποιες ρυθμισεις γιατι η εικονα του πολυ smooth χωρις αρκετη ευκρινεια την βρισκω (χειροτερος απο επσον tw 700),επισης γιατι απο dvd με componet δεν γεμιζει το πανελ η εικονα?

με αυτον με 3χ και 6 χρωματα (RGBRGB) τροχο να βλεπω RBE στις σκοτινες σκηνες. θα ηθελα καποιος να μου πει καποιες ρυθμισεις γιατι η εικονα του πολυ smooth χωρις αρκετη ευκρινεια την βρισκω (χειροτερος απο επσον tw 700),επισης γιατι απο dvd με componet δεν γεμιζει το πανελ η εικονα?

ωχ ωχ, και τον έχω στο υπόψη για άμεσα αγορά (και παίζω με component) ...

για ρυθμίσεις ρίξε μια ματιά εδώ μηπως βοηθήσουν
Benq Settings

γράψε μερικές ώρες να τον συνηθήσεις και πες μας την γνώμη σου.

oντως για ριξε μια ματια στις ρυθμισεις του κωστα κ πες μας τα νεοτερα!! παντως να παιζει χειροτερα απτον 700αρι λιγο δυσκολο μου φαινεται γιατι απο τοτε που το ειδα να παιζει ειπα του ανιψιου να παει να το πουλησει τον 700ρι :flipout:

το λοιπον εχω κανει παραπολλες ρυθμισεις .το προβλημα που ειχα στην κινησει διορθωθηκε οταν εβαλα στο οφ το cdi faroutia στο dvdplayer.επισης αφαιρεσα το shapness απο το dvdplayer που ηταν στο maximu και ταυτοχρονα ηταν και στο προβολεα τσιμπιμενο (αφισα μονο του προβολεα),ρυθμισα κοντραστ,φωτεινοτητα,gamma,κτλ.τωρα μιλαμε για αλλο προβολεα.θα παρακολουθησω ταινια αποψε και θα σας πω περισσοτερα και για RBE που τωρα δεν βλεπω. επιφυλασομαι ομως να δω ολοκληρη ταινια.α με την ρυθμιση στο 16/9 στο aspect ration γεμισε και ολοκληρω το πανελ με εικονα

το λοιπον παρακολουθησα ολοκληρη ταινια και δεν ειδα RBE,ενω στην αρχη ειχα τις αμφιβολιες μου για την αγορα που εκανα τωρα δεν εχω καμια αμφιβολια. αν ειχε και ιριδα θα επερνε πιστευω 10/10 σε σχεση αποδοσης/τιμης στην κατηγορια κατω των 2000 ευρω

Re: Απάντηση: αντικατασταση επσον tw700 απο benq 1000+

το λοιπον παρακολουθησα ολοκληρη ταινια και δεν ειδα RBE,ενω στην αρχη ειχα τις αμφιβολιες μου για την αγορα που εκανα τωρα δεν εχω καμια αμφιβολια. αν ειχε και ιριδα θα επερνε πιστευω 10/10 σε σχεση αποδοσης/τιμης στην κατηγορια κατω των 2000 ευρω

Φιλε , μη με κυνηγησεις ,αλλα η ιριδα, τι ακριβως ειναι ??