Αντικατάσταση προβληματικης 42 VT30 με...

δεν ξερω πως τη μετεφεραν αλλα ξερω οτι απο γαλλια και με ενα σωρο ενδιάμεσες στάσεις και η τηλεόραση ηταν με μονη προστασία το κουτι της(αρκει αυτο??) και χωρις καν ενδειξη fragile η κατι τετοιο...τεσπα εχω στείλει ηδη το μειλ στην pixmania και απο γενικι την στελνουν πισω μεσα στην εβδομάδα..εννοειται οτι δεν φερω καμία ευθύνη απο τη στιγμη π δεν παρέλαβα και ηταν σπασμένη ετσι??απαιτω καινούργια αποστολη οταν είναι διαθέσιμη?
εννοειται ότι δεν φέρεις καμία ευθύνη, αλοίμονο. Θες Να μου πεις ότι δεν ειχε φελιζολ η συσκευασία;;; Δεν νοειται μόνο το χαρτόκουτο...πρόσεξε γιατί δεν μου ακουγονται και πολύ σόι αυτα που μας γράφεις... Εννοω πρόσεχε για απάτες!!

εννοειται ότι δεν φέρεις καμία ευθύνη, αλοίμονο. Θες Να μου πεις ότι δεν ειχε φελιζολ η συσκευασία;;; Δεν νοειται μόνο το χαρτόκουτο...πρόσεξε γιατί δεν μου ακουγονται και πολύ σόι αυτα που μας γράφεις... Εννοω πρόσεχε για απάτες!!

θελω να πιστεύω οτι δεν προκειται για απατη..απο το καταστημα σε γενικες γραμμες εχουν φερθει αψογα!!με αποζημιωσαν για το dse της πανασονικ vt30 και θεωρω πλεον οτι ειναι πολυ αξιόπιστο e shop..οχι η συσκευασια τα είχε όλα μεσα και φενιζολ και καλύματα και τα πάντα..απλα δεν ξερω αν η συγκεκριμένη τοποθετηση τους και ο αριθμος τους εξασφαλίζουν ασφαλη μεταφορά!δηλαδη ειναι περισσότερο θεμα lg.. απλα ισως μπορύσαν απο το μαγαζί να προσθέσουν εξτρα κουτι και σηματα fragile...θεωρω οτι παίχτηκε κακομεταχείριση καπου στη μεταφορά!!το ποιος και που την εκανε μαλλον δεν θα μαθουμε αλλα ουτε και ενδιαφέρει..αυριο που θα μιλησω μαζι τους πιστευω οτι θα μου επιβεβαιώσουν οτι θα στείλουν καινουργια μολις εχουν αποθεμα..ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον..

Γεια σας και παλι!κατοπιν αιτησεως μου φαινεται οτι θα αποζημιωθω στην τραπεζα για την σπασμενη lg pm670 οποτε μπορω να κινηθω στην ελληνικη αγορα για μια απο τις samsung plasma που μου προτεινατε και νωριτερα στο ποστ..τα χρηματα ειναι 900 ευρω οποτε παιζουμε ειτε με την es550 stis 51 inch eite es6500 sto ιδιο μεγεθος και με 250 παραπανω..αξιζει τη διαφορα η 6500?γενικα πιστευετε θα ειναι ανωτερες απο εκεινη της lg?απο κινηση σε ποδοσφαιρο πως πανε??

1) αν έχει φωτεινό χώρο προτίμησε την 6500 λόγω πολύ κσλού φίλτρου
2) ναι θα είναι κυρίως στο μαύρο
3) αν δεν έχεις δεί μια πανασόνικ με ifc λές καλά

Και Panasonic με IFC να έχεις δει και πάλι καλά λες. Τα αντικείμενα δεν έχουν "σαγρέ" άκρες και δεν αφήνουν "ουρές" από phosphor trails.

O ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ !! Βρήκα την 51 e6500 es απο electroworld με κουπονι στα 1015 ευρω και την χτυπησα!θα την εχω σε δεκα μερουλες!!διαβασα κατα βαση θετικα σχολια στο ποστ της εδω και σα αλλα forums! ελπιζω να ειναι ετσι και να ευχαριστηθω και γω μετα απο πολλους μηνες τηλεοραση οπως της αρμοζει! ηδη ανυπομονω για το βελγικο grand prix αρχες σεπτεμβρη :) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για τα σχολια και τη βοηθειά σας!!

Ποσο εκανε η 42αρα Πανυ; ειδα κατι για 1200 και τωρα επεσες στα 900 !

Re: Απάντηση: Αντικατάσταση προβληματικης 42 VT30 με...

Ποσο εκανε η 42αρα Πανυ; ειδα κατι για 1200 και τωρα επεσες στα 900 !

Καλα θυμασαι φιλε Εvam..1200 eixe η vt30..απλα οταν παρηγγειλα την lg pm 670 πηρα και ενα home cinema blue ray 3d με τα υπολοιπα χρηματα..η νεα αποζημιωση αφορα μονο την τηλεοραση (750 + 60 ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ + συμβολαιο εγγυημενης αγορας) ..πιστευεις με δεδομενο οτι δεν θα ξαναεπαιρνα panasonic (για τους λογους που εχω ηδη αναφέρει στην αρχη του ποστ) ειναι η αμεσως καλυτερη vfm eπιλογη?

Τα αντικείμενα δεν έχουν "σαγρέ" άκρες και δεν αφήνουν "ουρές" από phosphor trails.

Οι σειρές 30 και 50 της Panasonic δεν έχουν περισσότερα phosphor trails από τις φετινές Samsung...

Tις "σαγρέ" άκρες, δεν θα τις σχολιάσω...