αντικατασταση ps3...με τα saves τι γινεται??

lawrence-gr

Established Member
16 February 2009
187
παιδια οπως μερικοι θα ξερετε κ το δικο μου ps3 παρουσιασε προβλημα κ σκεφτομαι για αντικατασταση με 100 ευρω απο το ebw.τι μπορω να κανω για να κρατησω τα saves απο τα παιχνιδια μου?εχω προχωρημενα τα metal gear, devil may cry,prologue κτλ κτλ κ δεν ψηνομαι καθολου να τα χασω...μπορω να κουμπωσω τον σκληρο σε αλλο μηχανημα κ να τα κανω κανενα μπακαπακι?

το θεμα ειναι οτι το μηχανημα δεν ξεκιναει καθολου.οπωτε δεν ξερω τι γινεται.μαυρη οθονη...θα ξαναδοκημασω να το ανοιξω σημερα μηπως και....

Εάν ξέρεις από υπολογιστές,δοκίμασε να βγάλεις το σκληρό δίσκο του PS3, σύνδεσέ τον ως εξωτερικό σε ένα pc και πιστεύω πως θα μπορέσεις να δεις όλα τα αρχεία του...-bye-

σουπερ!κατεχω κατι ψηλα απλα δεν ηθελα να μπω στην διαδικασια μηπως το κανω τζαμπα!ευχαριστω!

Εάν ξέρεις από υπολογιστές,δοκίμασε να βγάλεις το σκληρό δίσκο του PS3, σύνδεσέ τον ως εξωτερικό σε ένα pc και πιστεύω πως θα μπορέσεις να δεις όλα τα αρχεία του...-bye-

μπα άστο...εντελώς τσάμπα κόπος...ξέρεις κανένα λειτουργικό σε PC να διαβάζει SPUFS? -bye-

Re: Απάντηση: αντικατασταση ps3...με τα saves τι γινεται??

Στο καινούριο που θα σου έρθει κουμπώνεις κανονικά τον σκληρό του παλιού και είσαι έτοιμος.

ίσως έτσι καταφέρει να πάρει τα unlocked saves.

ίσως έτσι καταφέρει να πάρει τα unlocked saves.
Τι εννοείς ?
Υπάρχουν και "κλειδωμένα" saves? :grandpa:

Τι εννοείς ?
Υπάρχουν και "κλειδωμένα" saves? :grandpa:

ναι... είναι αυτά που δεν μπορείς να αντιγράψεις (όταν πατάς τρίγωνο, το copy είναι disabled). πχ killzone 2

νομίζω πως αν σε ενα ps3 βάλεις οποινδήποτε σκληρό δίσκο τότε κάνει απ'ευθείας format...

Απάντηση: Re: αντικατασταση ps3...με τα saves τι γινεται??

νομίζω πως αν σε ενα ps3 βάλεις οποινδήποτε σκληρό δίσκο τότε κάνει απ'ευθείας format...

Εάν είναι άδειος ναι. Αλλιώς λογικά απλά κάνει boot.

φίλος μου που του χαλασε το play, κατι έπαθε στη μητρικη, οταν του το γυρισανε είχε χάσει όλα τα save...

δεν αλλάξανε σκληρο σίγουρα...

δε ξέρω, πάντως μην έχεις και πολλές ελπιδες...

τελικα παιδια δεν θα χρειαστει να κανω τιποτα.εχθες που το ανοιξα για να δω τι γινεται ,επαιξε κανονικα...:hmmmm2::hmmmm2::hmmmm2:

τελικα μου ειπαν 80ευρω για 3 μηνες εγγυηση κ 120 για 1 χρονο εγγυηση,ανταλλαγη παντα....κ εμενα απο εδω μεσα μου το προτειναν κ μου ειπαν οτι καποιοι αλλοι παλι απο εδω μεσα ειναι ευχαριστημενοι..για αυτο μπηκα κ στην διαδικασια να τους ρωτησω.268 ειναι σουπερ τιμη που βεβαια καπως την κερδιζουν...αυτο με τις ανταλλαγες κ ταξερω γω....κατι κρυβει..παντως η τιμη ειναι αριστη νομιζω.ψησου!!!!

Στο καινούριο που θα σου έρθει κουμπώνεις κανονικά τον σκληρό του παλιού και είσαι έτοιμος.

Μου φαίνεται ότι αυτό δεν γίνεται. Κάθε σκληρός είναι κλειδωμένος με ένα συγκεκριμένο PS3, άμα το βάλεις σε διαφορετική συσκευή θα σου ζητήσεις αναγκαστικά format.