Αντικατάσταση Samsung UE55B7000

socper

New member
11 September 2007
62
Χαιρετίζω όλα τα μέλη του avclub και ευελπιστώ για ακόμα μια φορά να με βοηθήσετε να βγάλω άκρη.

Πέρισυ αγόρασα τη Samsung UE55B7000 με την οποία είχα προβλήματα clouding. Θα μου πείτε σιγά το νέο...σε κάθε περίπτωση και παρόλο που από όλα τα άλλα ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος αποφάσισα να το κυνηγήσω με την αντιπροσωπεία. Πέτυχα να μου αλλάξουν την τηλεόραση μία φορά και όταν μου έφεραν τη δεύτερη και διαπίστωσα ότι ήταν χειρότερη άρχισαν να μου λένε τα δικά τους και να αρνούνται ότι έπρεπε καν να την αλλάξουν την πρώτη φορά. Για να μην πολυλογώ και επειδή μου την έδωσε ο τρόπος τους το κυνήγησα νομικά, βρέθηκε και γνωστός μέσα στην εξυπηρέτηση πελατών, οπότε κατέληξα με ένα πιστωτικό αξίας 2500 ευρώ στα χέρια μου.
Τώρα λοιπόν που άρχισαν να βγαίνουν οι καινούργιες σειρές θέλω τη βοήθεια σας. Δεν χρειάζεται να είναι samsung η τηλεόραση, μπορώ να πάρω ότι μάρκα θέλω. Τα δεδομένα έχουν ως εξής:

-Μου φαντάζει δύσκολο μετά τις 55 ίντσες να κατέβω προς τα κάτω. Μόνο οι 52 ίσως να είναι αποδεκτός συμβιβασμός και εφόσον μιλάμε για πολύ δυνατό κομμάτι στους υπόλοιπους τομείς
-Τα 100 Hz σε μένα που περνάω πολύ χρόνο σε θέαση αθλητικών μου φάνηκαν λίγα, οπότε πάμε στα 200
- Δεν καίγομαι για 3D
-local dimming αν δυνατόν ή εστω τεχνολογία edge με διαπιστωμένα λιγότερα προβλήματα
- τιμή όχι πάνω από 2800

Για να είμαι ειλικρινής και μην με πείτε μαζόχα έιχα καταλήξει ανάμεσα σε UE55C7000 ή UEC55C8000 γιατί θεώρησα ότι χειρότερο δε θα γίνεται το clouding (πλέον το έχω συνηθίσει), σε κάθε περίπτωση πάντως θέλω να ακούσω και τη γνώμη σας

Εμένα γιατί πήγε αμέσως το μυαλό μου σε αύτην!!!
Panasonic TX-P50VT20E 50''
http://www.skroutz.gr/s/263837/Panasonic-TX-P50VT20E-50%27%27.html?keyphrase=50VT20

Και καινούρια, και Plasma (no clouding!) και Panasonic και 2010 και 3D!!! (και πολλά άλλα!)

Εντάξει, λίγο μικρότερη από 55 ή 52 αλλά... !!!!!!!!!!!!!:award:

Yperion μαθαίνω? :five:

:D

Για να είμαι ειλικρινής και μην με πείτε μαζόχα ...

Και γιατί να μην σε πούμε??:Banane0:

Πέρα από την πλάκα για πολλές ίντσες, αν δεν θες συννεφάκια, δες plasma ή projector. Σε LCD πρέπει να το συνηθίσεις εκτος και αν κατέβεις σε 46αρα.

όλοι plasma βλέπω...απλώς ξέχασα να αναφέρω ότι ασχολούμαι αρκετά και με gaming για αυτό και πάντα ήμουν λίγο προκαταλειμένος μαζι τους...ξέρω ότι γνώστες του forum πάντα τις προτιμούσαν αλλά για κάποιο μεταφυσικό λόγο τις φοβάμαι...
δηλαδη σε lcd/led δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο αυτή τη χρονιά που να αμβλύνει κάπως το πρόβλημα;

Συμφωνώ για την 950 που φαίνεται να είναι εξαιρετική φέτος, ειδικά στις 60 ίντσες όπου απλά δεν υπάρχει ανταγωνισμός.....

όλοι plasma βλέπω...απλώς ξέχασα να αναφέρω ότι ασχολούμαι αρκετά και με gaming για αυτό και πάντα ήμουν λίγο προκαταλειμένος μαζι τους...ξέρω ότι γνώστες του forum πάντα τις προτιμούσαν αλλά για κάποιο μεταφυσικό λόγο τις φοβάμαι...
δηλαδη σε lcd/led δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο αυτή τη χρονιά που να αμβλύνει κάπως το πρόβλημα;

Με τα λεφτα που ειχε η 55Β7000 παιρνεις και μια πλασμα 60αρα για να ευχαριστηθεις ποδοσφαιρο χωρις να βλεπεις ουρες πισω απο την μπαλα και τους παιχτες και παιρνεις και μια LCD 40αρα για δευτερη για να την "καψεις" στο gaming...

Με τα λεφτα που ειχε η 55Β7000 παιρνεις και μια πλασμα 60αρα για να ευχαριστηθεις ποδοσφαιρο χωρις να βλεπεις ουρες πισω απο την μπαλα και τους παιχτες και παιρνεις και μια LCD 40αρα για δευτερη για να την "καψεις" στο gaming...

και που να τις βάλω βρε και τις δύο?...θα φάω παντόφλα σίγουρα :smash:

μία και καλή αν γίνεται...μέχρι τώρα κρατάω την 60 lg αν και πότε δε μου άρεσαν τα χρώματα της lg γενικά...απλώς θα ήθελα και μια αντιπρόταση από lcd/led μεριά

καταλαβα...οχι lcd σε μεγάλες διαστάσεις
μια τελευταία απορία μόνο λύστε μου...η lg55lx9500 γιατί βγαίνει τόσο ακριβή συγκριτικά με άλλες εταιρίες? δικαιολογούν τα 400hz και το direct led (έχει ή κάνω λάθος?) τετοια διαφορά?

Last edited:
Οι LED LCD γενικα ειναι πολυ ακριβες για την εικονα που εχουν..περυσι σε συγκριτικο του AVclub η Panasonic 46G10 ειχε καλυτερη εικονα απο την Toshiba SV685 (Direct LED-local dimming) και κοστιζε και τα μισα λεφτα...

Re: Απάντηση: Αντικατάσταση Samsung UE55B7000

Mε 60" LCD παρε και μια ομπρελα για το clouding....

cloud7.jpg

Εδω εχει η δικια μου η Sony που ειναι 46" , φαντασου με 60" τι θα γινεται...

Re: Απάντηση: Αντικατάσταση Samsung UE55B7000

Και clouding να μην εχει (που το θεωρω απιθανο) θα σε πιασουν τασεις εμετού λογω του motion blur των LCD...η τεχνολογια αυτη ειναι μεχρι 46" το πολυ μετα δεν "τραβαει"...

Τελικά με κάνατε να αλλαξοπιστήσω και να στραφώ σε πλάσμα...ελπίζω να μην με φάει το άγχος. Η βλακεία είναι ότι εκεί που ήμουν ανάμεσα στην 60 lG 950 και την ps58c6500 της samsung είδα και διάβασα για την ps63c7000 που έχει 3d και άλλα καλούδια (pvr κλπ.). Η μόνη βλακέια είναι ότι με τη βάση σε αυτή τη διάσταση και για 2 πόντους :motz:βρίσκω σε πάνω ράφι οπότε πρέπει να ξοδέψω και λεφτά για βάση τοίχου...αξίζει λέτε τον κόπο και λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν θα αλλάξω μέχρι να τα φτύσει τηλεόραση?

και εγώ αυτό πιστεύω...άρα από τις δύο και χωρίς να στέκομαι στη διαφορά μεγέθους τι κρατάμε; υπερισχύει κάποια ή δεν υπάρχουν ακόμα δεδομένα απο reviews;