Αντικατάσταση σκληρού PS3

Re: Απάντηση: Αντικατάσταση σκληρού PS3

Πιο γρηγοροι στο install , load και γενικα καθε φορα (μεσα στο παιχνιδι ή ακομη και στα μενου οταν εισαι) που διαβαζει απο τον σκληρο.
Βασικα , ειναι και η μονη αναβαθμιση που μπορεις να κανεις στο ps3 οσο αφορα την ταχυτητα του.
Ξέρεις μήπως με 7200 ανεβάζει πιο πολύ θερμοκρασία; Εχει θεματάκι η κονσόλα στη θερμοκρασία και με πιο γρήγορο σκληρό λογικά θα ανεβάζει έτσι δεν είναι;

Ξέρεις μήπως με 7200 ανεβάζει πιο πολύ θερμοκρασία; Εχει θεματάκι η κονσόλα στη θερμοκρασία και με πιο γρήγορο σκληρό λογικά θα ανεβάζει έτσι δεν είναι;

Αποψη μου ειναι οτι δεν πρεπει να σε απασχολει το θεμα θερμοκρασιας απο την αλλαγη σκληρου.
Ειναι μικρες οι διαφορες τουλαχιστον σε εμενα οι ανεμιστηρες οσο δουλευαν , τοσο δουλευουν και τωρα.

Αποψη μου ειναι οτι δεν πρεπει να σε απασχολει το θεμα θερμοκρασιας απο την αλλαγη σκληρου.
Ειναι μικρες οι διαφορες τουλαχιστον σε εμενα οι ανεμιστηρες οσο δουλευαν , τοσο δουλευουν και τωρα.
Να σε ρωτήσω κάτι άλλο μήπως ξέρεις; Υπάρχει περίπτωση σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση, να μπορέσει να περάσει κάτι που να διορθώσει το πρόβλημα της κίνησης, όπως ένα frame interpolation system, στα blue ray δισκάκια με 24ρ, που είναι τρισάθλια σε κίνηση;-bye-

Να σε ρωτήσω κάτι άλλο μήπως ξέρεις; Υπάρχει περίπτωση σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση, να μπορέσει να περάσει κάτι που να διορθώσει το πρόβλημα της κίνησης, όπως ένα frame interpolation system, στα blue ray δισκάκια με 24ρ, που είναι τρισάθλια σε κίνηση;-bye-

Αυτο φιλε μου δεν ειναι θεμα ρυθμισεων και δεν προκειται να γινει κατι.
Εν ταχει και επειδη ειναι μεγαλη συζητηση και σιγουρα δεν αφορα την κατηγορια να σου πω οτι το κινηματογραφικο 24p απλα δεν επαρκει αλλα ταυτοχρονα ειναι το λιγοτερο "λαθος" που μπορεις να επιλεξεις για να εχεις οσο το δυνατον καλυτερη κινηση.
Αλλα οπως σου ειπα ειναι ενα μεγαλο θεμα στο οποιο μπορεις να βρεις τεκμηριωμενες απαντησεις στις βορειες κατηγοριες του φορουμ.

αντικατέστησα τον 40άρι με έναν WD caviar 160gb, 7200 black edition

η διαφορά στην ταχύτητα είναι μεγάλη.

στο Killzone 2 η radec academy απο 1:04λεπτά ,τώρα φορτώνει σε 37δεύτερα ;)

Καλησπέρα και από εμένα... μετά από πολύ καιρό!

Λοιπόν σήμερα μου την έδωσε και είπα να αλλάξω τον 80αρι σκληρό του PS3, πήρα λοιπόν έναν 320 WD και αφού πήρα backup ότι είχα στο PS3 σε έναν εξωτερικό έκανα την τράμπα και του κάρφωσα τον νέο σκληρό. Κατέβασα και σε ένα φλασάκι την νέα έκδοση 3.15. Το άναψα, μου ζήτησε λειτουργικό, του έβαλα στο φλασάκι και ξεκίνησε το format του δίσκου. Έκανε λίγα λεπτά 3 με 4 περίπου και τώρα έφτασε στο 99% και έχει κολλήσει εκεί εδώ και κανένα μισάωρο... να ανησυχήσω??? Όσοι έχετε αλλάξει σκληρό πόση ώρα έκανε για να φορμάρει τον καινούργιο ρε παιδιά???

Καλησπέρα και από εμένα... μετά από πολύ καιρό!

Λοιπόν σήμερα μου την έδωσε και είπα να αλλάξω τον 80αρι σκληρό του PS3, πήρα λοιπόν έναν 320 WD και αφού πήρα backup ότι είχα στο PS3 σε έναν εξωτερικό έκανα την τράμπα και του κάρφωσα τον νέο σκληρό. Κατέβασα και σε ένα φλασάκι την νέα έκδοση 3.15. Το άναψα, μου ζήτησε λειτουργικό, του έβαλα στο φλασάκι και ξεκίνησε το format του δίσκου. Έκανε λίγα λεπτά 3 με 4 περίπου και τώρα έφτασε στο 99% και έχει κολλήσει εκεί εδώ και κανένα μισάωρο... να ανησυχήσω??? Όσοι έχετε αλλάξει σκληρό πόση ώρα έκανε για να φορμάρει τον καινούργιο ρε παιδιά???

Τι έγινε τελικά ξεκολλησε ο σκληρός, γιατί σκεφτόμουνα κι εγώ να τον αλλάξω αλλά θέλω να μάθω τι έγινε τελικά πριν προχωρήσω.

Όχι φίλε, δεν ξεκόλλησε ο σκληρός, διέκοψα την διαδικασία και την ξανά έκανα 2-3 φορές και πάντα κόλλαγε στο 99% στην διαδικασία του φορμάτ. Δεν ξέρω τι φταίει, ψάχνω σε ξένα φόρουμ μήπως βρω κάτι. Μια λύση που μου πέρασε από το μυαλό είναι να φορμάρω τον σκληρό σε FAT32 σε κάποιον υπολογιστή και να τον βάλω μετά στο PS3. Αν βρω λύση θα ενημερώσω, ελπίζω να κάνει το ίδιο και κανένας άλλος συμφορουμίτης

Αν πάρω έναν δίσκο 320GB στις 7200, θα πρέπει να του κάνω format σε fat32 πριν τον βάλω στο ps3? και κάτι ακόμα....πώς κάνω backup λογισμικό και ότι έχει μέσα το ps3 για να τα περάσω στον άλλον μετά?

όχι ,τον κάνει format το ps3 το οποίο έχει δικό του filesystem (CFS).

Θα κάνεις backup τον παλιο και όταν βάλεις τον νέο restore. Θα σου επαναφέρει οτιδήποτε είχες στο παλιο ;)

το ύψος του δίσκου που δέχεται το PS3 είναι 9.5mm

αυτός που παραθέτεις είναι 9.95 οπότε οριακά δεν χωράει !