αντικατασταση τηλεκοντρολ Hitachi TV, με ποιο?

ennia

Established Member
13 November 2010
127
παιδια, υπαρχει μια τηλεοραση Hitachi 32LD8600B και εχει χαλασει το τηλεκοντρολ της. θελω να το αντικαταστησω, αλλα δεν θελω να δουλευει μονο τα προγραμματα, τη φωνη και το power on-off. θελω να δουλευει και το μενου!! τα μαιμου συνηθως δουλευουν μονο τα βασικα. τι να παρω?

Yπάρχουν συμβατά τηλεχειριστήρια που υποστηρίζουν όλο το μενού
Μία βόλτα σε καταστήματα καλά εξοπλισμένα με τέτοια μαραφέτια και θα λύσεις το πρόβλημα σου

Yπάρχουν συμβατά τηλεχειριστήρια που υποστηρίζουν όλο το μενού
Μία βόλτα σε καταστήματα καλά εξοπλισμένα με τέτοια μαραφέτια και θα λύσεις το πρόβλημα σου
το υπάρχων δεν επισκευάζεται;
Αν δεν έχει οξειδωθεί από κάποια αιτία,συνήθως επισκευάζονται

Last edited by a moderator:
δυστυχως ειναι περαν επισκευης λογω παιδιων.....!!!!!!

θα δοκιμασω ενα μαιμου να δω τι θα γινει.
ελεγα αν υπαρχει το δικο της, αν και παλιο μεντελο, αλλα αν με το μαιμου γινει η δουλεια, ...ΟΚ!

Υπαρχουν προγραμματιζομενα τηλεκοντρολ με μολις 12 ευρω η και λιγοτερο χωρις κωδικους και χωρις να εχει χρειαστει να εχεις βγαλει Πολυτεχνειο για να μαθεις πως δουλεουν τα οποια φυσικα ειναι προγραμματισμενα ειδικα για το μοντελο που θελεις .

προγραμματισμενα για το μοντελο που θελω? που τα βρισκω?

εαν πας σε καταστημα ηλεκτρωνικων σοβαρο εχουν χειρηστηρια με 10-12 ευρω προγματιζωμενα .....λες το μοντελο και μεσα καποιου προγρμματος στο προγματηζουνε ..ειναι ποιο αξιοπηστα απο εμποριου το εχχω δοκιμαση εγω ειμαι αγιο δημητριο αθηνα αν μενεις κοντα με πρωσοπικο μνμ

δυστυχως δεν ειμαι αθηνα παιδια. ειμαι επαρχια (Αμαλιαδα- Ηλεια). κι ετσι δεν ειναι τοσο απλο!!!

Στα Jumbo πουλάνε χειριστήρια με 3-5 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Βάζεις τον κωδικό του κατασκευαστή από την λίστα που έχει μέσα στις οδηγίες και όλα οκ.

Είχα αγοράσει ένα για πλάκα για να το δοκιμάσω.

Στα Jumbo πουλάνε χειριστήρια με 3-5 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Βάζεις τον κωδικό του κατασκευαστή από την λίστα που έχει μέσα στις οδηγίες και όλα οκ.

Είχα αγοράσει ένα για πλάκα για να το δοκιμάσω.

το μονο που δεν κανεις ειναι αυτο ...αρχικα ο προιον που παιρνεις ειναι της πλακας και συνηθως τα κοντρολ αυτα εξυπηρετουν μονο μερικες απο τις βασικες δυνατοτητες ...συν οτι για να προγραμματισεις και να το λειτουργησεις σωστα πρεπει να εχεις βγαλει 8 Πολυτεχνεια ...και αν βγουν οι μπαταριες απο μεσα ξανα μανα απο την αρχη ...

ΤΑ προγραμματιζομενα απο υπολογιστη δεν εχουν κανενα απολυτως απο τα παραπανω προβληματα συν του οτι εκτελουν ολες τις λειτουργιες .

σωστος μετα προγραματιζομενα απο υπολογυστη κανενα προβλημα,μαλιστα τελευταια προγματισα ενα και λειτουργο 2 τηλεωρασεις χωρεις κανενα προβλημα
οσα εχω αγοραση απο αυτα που βαζεις μοντελο της τν ,ολο λοιπες λειτουργειες ειχαν -κανενα σωστο την επαθα αρκετες φορες οποιος εχει παιδια ξερει
τα τηλεχειρηστηρια την πληρωναν

το μονο που δεν κανεις ειναι αυτο ...αρχικα ο προιον που παιρνεις ειναι της πλακας και συνηθως τα κοντρολ αυτα εξυπηρετουν μονο μερικες απο τις βασικες δυνατοτητες ...

To δοκίμασα σε δυο τηλεοράσεις Samsung και Panasonic και οποιαδήποτε λειτουργία δοκίμασα δούλευε κανονικά.

Δεν είπαμε ότι είναι και το σούπερ τηλεκοντρόλ αλλά για τα λεφτά που έχει (όσο ένα πακέτο τσιγάρα) άνετα μπορεί να το έχει κάποιος για εφεδρικό για καινούργια ή κύριο για παλιά τηλεόραση.