Αντικατασταση τηλεορασης με εγγυηση,καινουργια η επισκευασμενη?

sks13

New member
26 August 2007
78
Μελισσια
Καλημέρα.
Τα πραγματα εχουν ως εξης,πριν 3 εβδομάδες ανοιγω την τηλεοραση μου(sony kdl55w828b),και βλεπω κατι παραξενα κολπα(ειδωλα,παγωματα κλπ),τηλεφωνο στο service και μετα από τρεις ημερες ερχεται ο τεχνικος στο σπιτι και την βγαζει προς αντικατασταση λογω οθονης(η sony μου ειπε δεν επισκευαζει).
Ξεκινα λοιπον η διαδικασια και σε μια εβδομαδα μου ερχεται η "καινουργια",επισκευασμενη ηταν με χαλια συσκευασια κτλπ,στην ερωτηση μου γιατι επισκευασμενη μου ειπε ότι η sony αποφασιζει τι θα σταλει.
Λογω του ότι βαριομουν τις φωνες κτλπ την κρατησα,την βαζω να δουλεψει όλα καλα εκτος από λιγο clouding όλα τα αλλα καλα.....αμ δε σε τρεις ημερες την ανοιγω σβηνει και πεντε κοκκινα flash,μου λενε δεν εχεις τηλεοραση......
Ξανα τηλεφωνο ξανα τεχνικος οθονη,για αντικατασταση παλι......
Την παρασκευη μου ειπαν θα ερθει η "καινουργια" σαν την προηγουμενη παλι?
Το ερωτημα είναι εάν είναι παλι επισκευασμενη να επιμείνω για καινουργια?(γιατι δεν εχω σκοπο να παραλαβω την επισκευασμενη) η θα μπλέξω πιο ασχημα?
Επιστροφή χρηματων σε περιπτωση που αρνηθουν την καινουργια μπορω να ζητησω?
Ρε παιδια μια μικρη βοηθεια για να είμαι ετοιμος την παρασκευη να ξερω τι θα κανω σε περιπτοση που δεν μου φερουν καινουργια ξανα...
Ευχαριστω.

Σίγουρα μας κανεισ πλάκα? Ένα χρόνο μετά την αγορά της τηλεόρασης και δέχτηκες επισκευασμένη? Νόμιμα μέσα στην διετή εγγύηση δικαιούσαι αντικατάσταση με ολοκαίνουργια στο κουτί της σφραγισμένη.

Απάντηση: Re: Αντικατασταση τηλεορασης με εγγυηση,καινουργια η επισκευασμενη?

Σίγουρα μας κανεισ πλάκα? Ένα χρόνο μετά την αγορά της τηλεόρασης και δέχτηκες επισκευασμένη? Νόμιμα μέσα στην διετή εγγύηση δικαιούσαι αντικατάσταση με ολοκαίνουργια στο κουτί της σφραγισμένη.

Ακριβώς έτσι.................

Και ανανέωση της εγγύησης για την καινούργια τηλεόραση που θα παραλάβεις για αλλα δυο χρόνια από τι μέρα που θα στην φέρουν.

Νταξει ρε παιδια μην βαρατε......το ξερω πατατα εκανα....αλλα τουλάχιστον εχω ξανα την ευκαιρια.
Οποτε εκτος από καινουργια ζηταω τα λεφτα μου?
Βεβαια ελπιζω αυτή την φορα να βαλανε μυαλο,και να μην χρειαστουν όλα αυτά,η παρασκευη είναι κοντα.....

Δεν βαράμε προς θεού. Απλά να ξέρεις τα δικαιώματα σου. Μην δεχτείς τίποτα λιγότερο απο καινούργια και χτυπάς του το γεγονός ότι σου έδωσαν μεταχειρισμένη πράγμα ανεπίτρεπτο για αντικατάσταση τηλεόρασης ενός χρόνου και χάλασε πάλι αμέσως.

Σε ευχαριστω πολύ φιλε μου,το ηξερα ότι δεν ηταν ενταξει η κατασταση αλλα ειπα να μην το τραβηξω το θεμα.Εκανα λαθος.....
Ελπιζω τωρα να πανε καλα τα πραγματα,γιατι δευτερη φορα στο καπακι να την κανουν θα είναι θρασος.....θα είναι σιγουρο ότι με θεωρουν βλακα.....και αυτό δεν μπορω να το δεχτω,απλα είμαι χαμηλων τονων.....
Την παρασκευη τα βλέπουμε.
Ευχαριστω πολύ και παλι.

Δυστηχως δεν την παρελαβαν ακομη από γαλλια,μου ειπαν μαλλον δευτερα και μου την φερνουν τριτη....
Από ότι μου ειπαν η τηλεοραση είναι σφραγισμενη και την ανοιγουν στο Service για να δουν ότι είναι όλα καλα από την μεταφορα,εαν θελω να μου την στειλουν σφραγισμενη.....
Τελος παντον λιγο υπομονή ακομη και ελπιζω ότι αυτή την φορα θα πανε όλα καλα...
Ευχαριστω πολύ για το ενδιαφερον,θα εχετε νεα μου σιγουρα...

Δυστηχως δεν την παρελαβαν ακομη από γαλλια,μου ειπαν μαλλον δευτερα και μου την φερνουν τριτη....
Από ότι μου ειπαν η τηλεοραση είναι σφραγισμενη και την ανοιγουν στο Service για να δουν ότι είναι όλα καλα από την μεταφορα,εαν θελω να μου την στειλουν σφραγισμενη.....
Τελος παντον λιγο υπομονή ακομη και ελπιζω ότι αυτή την φορα θα πανε όλα καλα...
Ευχαριστω πολύ για το ενδιαφερον,θα εχετε νεα μου σιγουρα...
Εγώ θα ζητούσα να μου τη φέρουν σφραγισμένη και να την ανοίξουν στο σπίτι μου και να την ελέγξουν μαζί με μένα ότι όλα είναι καλά. Να τη ξεσφραγίσουν αυτοί μου βρωμάει κάπως.
Σε τελευταία ανάλυση ας τη στείλουν σφραγισμένη και αν δε θέλουν μαζί σου στο σπίτι σου να κάνουν το τσεκ, το κάνεις μόνος σου και αν κάτι να έρθουν πάλι να τη παραλάβουν.
Όπως και να έχει καινούργια τηλεόραση σφραγισμένη δε θα άφηνα κανέναν να μου την ανοίξει δήθεν για έλεγχο....
Πολύ φιλικά αυτή είναι η γνώμη μου.

Ναι και εγω αυτό του ειπα...εξαλου μονος του με ρωτησε εάν θελω να μου την φερει σφραγισμενη η να την ελεγξει εκει.

Ναι και εγω αυτό του ειπα...εξαλου μονος του με ρωτησε εάν θελω να μου την φερει σφραγισμενη η να την ελεγξει εκει.
Άρα συμφώνησες να στη φέρουν σπίτι σφραγισμένη και να την ελέγξετε εκεί μαζί; Αν το δέχτηκε και αυτό θα γίνει, τότε όλα ΟΚ.

Λοιπον μετα από ένα μηνα και κατι,επιτελους όλα καλα....
Η δευτερη που εστειλαν ηταν παλι μια 828b επισκευασμενη....αλλα αυτή την φορα δεν εφτασε καν στα χερια μου,γιατι εγινε ζημια κατά την μεταφορα από γαλλια για εδώ(ευτυχως)
Παλι τηλεφωνα,παλι περιμενε,παλι χωρις τηλεοραση....
Βεβαια τα παιδια από την astra service ευγενικότατα παντα,και με διαθεση να βοηθησουν,κανενα παραπονο παρ'ολη την ταλαιπορια που μαλλον δεν εφταιγαν κιολας.....εξαλου μου βγηκε σε καλο αυτή η ιστορια τελικα...
Εχθες με πηραν τηλεφωνο ότι λογο τις μεγαλης καθυστέρησης και πιεσης δικιας τους,η sony αποφασισε να μου την αντικαταστησει με την kd-55sd8505 και θα παραλαβω την παρασκευη μαλλον(ε ενταξει και να παμε δευτερα δεν θα σκασουμε,τοσο καιρο περιμεναμε,εξαλου μου εχουν φερει μια 40αρα και εχω για να βλεπω τουλάχιστον).....
Εκτος του 3d(που δεν με ενδιαφερει καθολου μα καθολου,λογω προσφορας την ειχα παρει 3d)σε όλα τα αλλα πρεπει να είναι πολύ καλυτερη.....και 2016 μοντελο.....
Η αποψη σας πια είναι για την συγκεκριμενη τηλεοραση?
Και τελος ένα μεγαλο ευχαριστω στην astra και τον κυριο κανακη(προισταμενος τεχνικος),για τον τροπο που αντιμετωπισαν την περιπτωση μου,γιατι πρεπει σε καποιους να δινουμε και τα ευσημα.....(με την ευγενεια δεν χανουμε ποτε,και από την μερια μου και από την δικη τους μπραβο τους)
Ελπιζω από βδομαδα να μπορω να πω και την αποψη μου για την τηλεοραση......

Τελος καλο,ολα καλα.....
Μου εφεραν εχθες την kd-55sd8505,σφραγισμενη στο κουτι της και δωρο μια συσκευη blue-ray 4k,ετσι για την ενός μηνα καθυστερηση,καλη η sony......
Οσο για την τηλεοραση χαλαλι και η καθυστερηση και το 3d.....
Είναι χαρμα να την βλέπεις(για τα δικα μου ματια παντα)και ανοιχτη και κλειστη....είναι πανεμορφη.
Καποιες ρυθμισεις τωρα,και σε λιγο καιρο λεω τις εμπειριες μου....
Ευχαριστω πολύ ολους για την βοηθεια σας.

Και το σηριαλ συνεχιζεται......μετα δυο εβδομάδες η καινουργια που αναφερω πιο πανω ΧΑΛΑΣΕ.....
Χθες το πρωι πηγα να την αναψω και απλα δεν αναβε.....αφου προσπαθησα με διαφορους τροπους μηπως και εχει φαει κανενα κολημα.....απλα δεν αναβε.
Τηλεφωνο στην astra και αφου ξεπεράσανε και αυτοι το σοκ(εμ το ονομα μου γνωστο σε ολους μετα την περιπετεια που ειχα περασει) μου στελνουν τεχνικο,μετρηση του τροφοδοτικου ολα μια χαρα,αλα η τηλεοραση δεν.....
Τελικα την ανοιξε και εχει καει η πλακετα που βρίσκεται η φισα του τροφοδοτικου,μου αφησε λοιπον την γνωστη μου 40αρα για να εχω τηλεοραση,και φτου κι'απ την αρχη.
Ελπιζω αυτή την φορα να μην τραβηξει τοσο η ολη υποθεση...
Ρε παιδια μετα από ποσες διαφορες συσκευες και τηλεοράσεις sony τα τελευταια 25 χρονια,πρωτη φορα χρειαστηκα το service της και δεν με βλεπω να ξεκολαω.
Τελικα οι συσκευες της στους μοντέρνους καιρους είναι προβληματικες η εγω είμαι τοσο γκαντέμης?(προτιμω το δευτερο γιατι την συμπαθω πολύ)
Και τωρα τι γινεται?και να την φτιαξουν θα δουλεψει η κάθε δυο τρεις εβδομάδες θα μου φερνουν την 40αρα?
Τελος παντων,περιμενω νεα τους και ενημερωνω.......

Και το σηριαλ συνεχιζεται......μετα δυο εβδομάδες η καινουργια που αναφερω πιο πανω ΧΑΛΑΣΕ.....
Χθες το πρωι πηγα να την αναψω και απλα δεν αναβε.....αφου προσπαθησα με διαφορους τροπους μηπως και εχει φαει κανενα κολημα.....απλα δεν αναβε.
Τηλεφωνο στην astra και αφου ξεπεράσανε και αυτοι το σοκ(εμ το ονομα μου γνωστο σε ολους μετα την περιπετεια που ειχα περασει) μου στελνουν τεχνικο,μετρηση του τροφοδοτικου ολα μια χαρα,αλα η τηλεοραση δεν.....
Τελικα την ανοιξε και εχει καει η πλακετα που βρίσκεται η φισα του τροφοδοτικου,μου αφησε λοιπον την γνωστη μου 40αρα για να εχω τηλεοραση,και φτου κι'απ την αρχη.
Ελπιζω αυτή την φορα να μην τραβηξει τοσο η ολη υποθεση...
Ρε παιδια μετα από ποσες διαφορες συσκευες και τηλεοράσεις sony τα τελευταια 25 χρονια,πρωτη φορα χρειαστηκα το service της και δεν με βλεπω να ξεκολαω.
Τελικα οι συσκευες της στους μοντέρνους καιρους είναι προβληματικες η εγω είμαι τοσο γκαντέμης?(προτιμω το δευτερο γιατι την συμπαθω πολύ)
Και τωρα τι γινεται?και να την φτιαξουν θα δουλεψει η κάθε δυο τρεις εβδομάδες θα μου φερνουν την 40αρα?
Τελος παντων,περιμενω νεα τους και ενημερωνω.......

τελικα καλυτερο ειναι να αγορασεις αυτην τη 40αρα να εισαι ησυχος...χαχα ..ελπιζω και εγω να εισαι απλα γκαντεμης,,,το ιδιο το ειχα παθει με samsung...

τελικα καλυτερο ειναι να αγορασεις αυτην τη 40αρα να εισαι ησυχος...χαχα ..ελπιζω και εγω να εισαι απλα γκαντεμης,,,το ιδιο το ειχα παθει με samsung...

Γιατι να την αγορασω?
Απλα θα την εχω περιμενοντας τις διαφορες δικες μου να φτιαχτουν.....
Περα από την πλακα όμως ελπιζω να τελειωσει συντομα η γκαντεμιά γιατι με κουρασε αυτή η κατασταση....
Εδώ και δυο μηνες περιμενω συνεχεια καποιο τηλεφωνο από το service....με περνουνε βεβαια αλλα τι να το κανεις που πρεπει παντα να περιμενω για το επομενο....

Γιατι να την αγορασω?
Απλα θα την εχω περιμενοντας τις διαφορες δικες μου να φτιαχτουν.....
Περα από την πλακα όμως ελπιζω να τελειωσει συντομα η γκαντεμιά γιατι με κουρασε αυτή η κατασταση....
Εδώ και δυο μηνες περιμενω συνεχεια καποιο τηλεφωνο από το service....με περνουνε βεβαια αλλα τι να το κανεις που πρεπει παντα να περιμενω για το επομενο....
Γκαντεμιά είναι. Είμαι σίγουρος πως αυτό θα είναι το τελευταίο.
Καλού κακού πάντως κάνε και ένα ξεμάτιασμα, έτσι να βρίσκεται......:antlers:
Πάντως πέρα από τη πλάκα, επειδή έσπασες και το φράγμα των πιθανοτήτων, μόνο αν σου κάνουν κάτι επίτηδες θα ξανά έχεις θέμα. Όλα καλά θα πάνε, λίγο υπομονή ακόμα και τελείωσες!