αντικατασταση τηλεορασης

bil31

Established Member
3 January 2007
118
καλησπερα εχω μια sony kdl46hx920 και μετα απο servis στο public μου σπασανε την οθονη και μου λενε για αντικατασταση οθονης τι μου προτινετε για να παρω?

εχω δει την samsung 48uj7500 που ειναι και κυρτη τι λετε?

καλησπερα εχω μια sony kdl46hx920 και μετα απο servis στο public μου σπασανε την οθονη και μου λενε για αντικατασταση οθονης τι μου προτινετε για να παρω?

εχω δει την samsung 48uj7500 που ειναι και κυρτη τι λετε?
η 920 ειναι πολυ καλη τηλεοραση..απόσταση θεασης?για 4κ ειναι σχετικα νωρις...και κυρτη απεφυγε την.

3 μετρα περιπου και to public μου ειπε οτι μου δινει πισω 1100 euro οσο την αγορασα και οχι τηλεοραση με ιδια χαρακτιριστικα...τι να κανω μα παρω τα 1100?

οχι εννοω να πιεσω μηπως και παρω παραπανω χρηματα για καλητερη τηλεοραση.

α μαλιστα οκ

αυτη που μου λες δεν την εχει αλλο το public...

h samsung ειναι καλυτερη ε?απο αυτη που ειχα?

σαν εικονα ισάξιες...η σαμσουνγκ εχει χειροτερο τηλεοπτικο ενω εχει ππιο πολλα δυναμικά στην φωτεινοτητα.,δηλαδη η σονυ πιο κινηματογραφικη εικόνα η σαμσουνγκ πιο εντονη εικονα..επισης η σαμσουνγκ εχει καλυτερο 3d και σμαρτ λειτουργίες

δεν μου αρεσε και πολλη αυτο που μου ειπες..εχω τηλεωραση του 2011 και ειναι ιδια με μια του 2014?

δεν μου αρεσε και πολλη αυτο που μου ειπες..εχω τηλεωραση του 2011 και ειναι ιδια με μια του 2014?

Οχι, σου είπε ότι είναι ίδια με την καλύτερη τηλεόραση του 2014 και αφού δεν ειναι διαθέσιμη απ το public η H 7000 ότι άλλο πάρεις (στα χρήματα που σου επιστρέφουν) θα είναι χειρότερο

τωρα μου εφτιαξες την διαθεση...την εικονα της ηχ920 με πιο μοντελο θα ειμαι καλα?

Πήγαινε σε Sony σειρά 8, όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, στις 50" ή 55". Μια χαρά θα είσαι.

Και εγώ για σειρά 8 λέω στις 55" ετσι τουλάχιστον στις ταινίες θα είσαι καλύτερα απ ότι πριν γιατί καλή ήταν η hx920 αλλά 46" στα 3μ με hd υλικό δεν χόρταινε το μάτι.