Αντικατασταση του Fenix L0D-CE

kospap

Supreme Member
31 July 2009
8,688
παιδια ηρθε η ωρα!

θελω εχξτρα συμπαγες ΑΑΑ
κατα προτιμηση φυσικο αλουμινιο η τιτανιο
διακοπτακη πισω
κλιπακι που αν βαζει το φακο βαθια στην τσεπη (προαιρετικα μια που εχω αυτο του L0D)
δεν γουσταρω πολυ fenix & 4sevens

τοο ιδανικο θα ηταν ο LiteFlux LF2XT Custom Ti ή ενας Tiablo E3A Exquisite

http://www.lygte-info.dk/review/Beamshot AAA lights 2010-10 UK.html

αλλες προτασεις?

Επειδή και γω έχω στο μυαλό μου ένα ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΑΑΑ (ή σε ειδική περίπτωση ένα ΑΑ ή 123), που να μπαίνει στα κλειδιά, χωρίς να ξεπερνάει τα $40 (με ταχυδρομείο), σκέφτομαι τα ακόλουθα

ITP A3 (R5, 3 mode, ΑΑΑ) περίπου $22
Fenix E15 (R5, 3mode, 123, new!!!) γύρω στα $32
Klarus Mi10 (R2, 3mode, ΑΑΑ) γύρω στα $35
Tank007 E07 BLF Edition (Osram, Neutral, 3mode, AA) γύρω στα $18

Πως σου φαίνονται?

Το DQG II, δεν το τρώω με τίποτα - για μένα είναι αναξιόπιστο και κυρίως ο πωλητής...

Επειδή και γω έχω στο μυαλό μου ένα ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΑΑΑ (ή σε ειδική περίπτωση ένα ΑΑ ή 123), που να μπαίνει στα κλειδιά, χωρίς να ξεπερνάει τα $40 (με ταχυδρομείο), σκέφτομαι τα ακόλουθα

ITP A3 (R5, 3 mode, ΑΑΑ) περίπου $22
Fenix E15 (R5, 3mode, 123, new!!!) γύρω στα $32
Klarus Mi10 (R2, 3mode, ΑΑΑ) γύρω στα $35
Tank007 E07 BLF Edition (Osram, Neutral, 3mode, AA) γύρω στα $18

Πως σου φαίνονται?

Το DQG II, δεν το τρώω με τίποτα - για μένα είναι αναξιόπιστο και κυρίως ο πωλητής...
Αντώνη, ITP A3 (R5, 3 mode, ΑΑΑ) με 22 δολλαρια απο να παρω? ειναι η χαμηλοτερη που βρηκες? ( θελω να παρω , αλλα και σε SS )

Τεο
ITP A3 SS

Going Gear - 10% off coupon code: ggcpf10

Με ταχυδρομικά, θα βγει περίπου $33
Ο απλός (non SS) θα βγει $23

Και ο KLARUS, SS είναι και κοντά στην τιμή - πως σου φαίνεται???
(μοιαζει με τον 4Sevens Revo)

καλος φαινετε ο KLARUS , αλλα ο Revo πρεπει να ειναι πιο δυνατος (s2)

Ετσι φαντάζομαι και γω - ομως σαν hardware μοιάζουν ΠΟΛΥ...!!!
Αξιζουν ομως τα παραπάνω Lumens για σχεδόν $15 διαφορά?
Εξάλλου, μιλάμε για keyring φακό, φαντάζομαι οτιδήποτε πάνω από 60-70 Lumens ειναι αρκετό (εξάλλου, πιστεύω οτι τέτοιο φακό τον χρησιμοποιείς κυρίως σε Low / Medium...)

Τι να σου πω, και γω προβληματισμένος είμαι...
Ναι, ζαχαρώνω έναν SS...
Θα περιμένω να δω και τον Tank E07 - στα $18 φαίνεται πολύ καλή αγορά, ειδικά αν φοράει Osram Neutral!

To Revo είχε και κουπόνι -10δολλάρια, δε ξέρω αν έχει ακόμη, για check το newsletter!

Είχε -20% (-$11.40) ο Preon Revo SS, από 3-5 Ιουλίου...

Last edited:
ειδα τον itp και μπορω να πω μπροστα στον DQG II ειναι μεγαλος,και εγω απορω πως ειχα εναν φακο σε αυτο το μεγεθος στα κλειδια μου(fenix 01)..
Οσο για τον πωλητη δεν καταλαβαινω τι προβλημα να υπαρχει αφου βγηκε στην παραγωγη και ολοι μας τα πηραμε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.
τωρα εαν δεν εχει καποιος προβλημα στην τιμη ο Κlarus φενεται πολυ καλος.

δεχονται παραγγελιες στο BLF για τον Tank007 E07 ?

Οχι ακόμα... σύντομα όμως (καμια 20αρια μέρες πιστεύω)
Πρώτα κανανε Poll για επιλογή μοντέλου, μετά για επιλογή modes και η Manafont που θα αναλάβει την παραγγελία προς την Tank007 θα το έπραττε αυτές τις μέρες...
Αναμένουμε...
Να θυμίσω οτι o E07 εχει διαστάσεις
8.4cm (L) x 1.7cm (D), με βάρος περίπου 29 γρ - δεν είναι και ο μικρότερος (πχ ο ITP a3 είναι 6.6cm (L) x 1.4cm (D), 9γρ)

Αντικαταστάτες του Fenix L0D-CE

Νομίζω οτι αυτή η φωτό βοηθάει πολύ στην εκτίμηση "μεγεθών"!!!
DSC_6500.jpg

Παιδια δεν με ικανοποιειε τιποτα.....

μονο ο Tiablo E3A Exquisite...
αιντε τωρα να τον βρεις....

ok. ευχαριστω

Τι φχαριστας?
Την τσέπη σου θα αδείασεις (πάλι) και συ, και γω και οι άλλοι χαζοί σαν και μας, που συχνάζουμε εδω πέρα...!!!

Τέλος πάντων, παρακαλώ - αντε, αμα διαλέξεις, πες και μένα, να δω μήπως ακολουθήσω...

Τι φχαριστας?
Την τσέπη σου θα αδείασεις (πάλι) και συ, και γω και οι άλλοι χαζοί σαν και μας, που συχνάζουμε εδω πέρα...!!!

Τέλος πάντων, παρακαλώ - αντε, αμα διαλέξεις, πες και μένα, να δω μήπως ακολουθήσω...
:D για μενα θα παρω μετα. τωρα τον θελω για δωρο, και σε αποδοση-ποιοτητα-τιμη νομιζω κερδιζει o itp

Αχ με τους SS τι μας κάνεις.Όποιον έχω πάρει εξαιτίας σου είναι,με βλέπω να τον χτυπάω και αυτόν έχει και κουμπί πίσω,σούπερ!!
Το site τι λέει για αγορά?