Αντικατασταση του Fenix L0D-CE

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αντικατασταση του Fenix L0D-CE

ρωτησα και μου απαντησαν οτι θα ρωτησουν τον κατασκευαστη (που σχεδον δεν υφισταται πια) κια θα μου πουν...

χαιρετηματα
τι εγινε με το θεμα αυτο, Κωστα?

Για όσους ενδιαφερόμενους ξέμειναν με ενδιαφέρον για τον DQG II (o μικρός SS, με ΑΑΑ)
Εχει group buy εδώ http://budgetlightforum.com/node/3224
Ο R4 στα $29 (με ταχυδρομικά) και ο R5 στα $27
Γραφτηκα και γώ...!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αντικατασταση του Fenix L0D-CE

τι εγινε με το θεμα αυτο, Κωστα?

τιποτα φυσικα....αφου δεν υπαρχει πια δεν περιμενα να βρεθει...

για το βουνο ποτε βολευεσαι? τα πραγματα ειναι περιεργα στη δουελεια με ακανονιστα αλλα πολλα ρεπο...

Re: Απάντηση: Αντικατασταση του Fenix L0D-CE

O Manafont ειναι πολυ καλο σαιτ , πανω απο ενα χρονο ψωνιζω απο αυτους και κανενα παραπονο.

Τι από τα δύο παρακάτω μας συμφέρει να διαλέξουμε;
Με την δεύτερη επιλογή όπου το δέμα θα φτάσει σίγουρα στα χέρια μας υπάρχει πιθανότητα να περάσει από τελωνείο;
Shipping Options

We provide worldwide air mail delivery handled by Hong Kong Post and EMS (Air Express)
When you check out your shopping cart, you are given options of shipping method:

• Standard Air Mail - FREE OF CHARGE
  • Registered Air Mail - $2 extra for each order

Eγω μαλλον θα εχω προβλημα με τον Καναδο που παρηγγειλα τον Fenix PD31.Ενω τον ταχυδρομησε την ιδια μερα 27/7[μου εστειλε και τον αριθμο αποστολης],ακομη δεν εχει ερθει και το tracking των Canadapost ειναι τραγικο και δειχνει οτι ακομη ειναι στον Καναδα,μετα ενα μηνα.Του ειπα οτι θα ζητησω τα χρηματα απο το paypal και μου απαντα να περιμενω 45 μερες ,γιατι τοτε θα ξερουν τα καναδικα ταχυδρομεια τι εγινε και θα πληρωσουν την ασφαλεια.Επειδη εχω ακομη λιγες μερες θα κανω υπομονη,αλλα ποτε ξανα canadapost,μου θυμιζουν τα γαλλικα ταχυδρομεια[εχουν βεβαια και κοινες ριζες κατα το ημισυ]

μετα απο 45 μερες δεν θα μπορεσεις να παρεις χρηματα απο paypal . κανέ dispute τωρα ( ή μεσα σε 45 μερες ) για να εισαι καλυμενος! και αν λαβεις το δεμα θα τους στειλεις τα χρηματα πισω.

μετα απο 45 μερες δεν θα μπορεσεις να παρεις χρηματα απο paypal . κανέ dispute τωρα ( ή μεσα σε 45 μερες ) για να εισαι καλυμενος! και αν λαβεις το δεμα θα τους στειλεις τα χρηματα πισω.

Ακριβως αυτο θα κανω,στις 40 μερες θα ανοιξω dispute και ασε να τα βρουν αυτοι .Το ερριξαν στα Ελληνικα ,ισπανικα και πορτογαλλικα ταχυδρομεια,ενω τα δεματα που στελνουν στην Αγγλια ,Γερμανια δεν εχουν προβλημα.Του απαντησα οτι ακομη και με πλοιο να ερχοταν το δεμα θα ειχε παραδοθει.Ασε που το tracking του canadapost ειναι τραγικο,στις 2 φορες την μια εχει προβλημα.Η εμφανιση του δικου μου racking ειναι ακριβως η ιδια απο τις 27/7 που το ταχυδρομησαν

Για όσους είναι μέλη του BudgetLightForum ή θέλουν να γίνουν, με αφορμή την ειδική έκδοση του Tank007 E07 (Osram Neutral LED, AA + 14500), ας ρίξουν μια ματιά εδώ

Απο την εμπειρια του Τεο με μαι παρομοια αλαλγη αυτο δεν γινεται....

με τα ιδια λεφτα αγοραζεις ITP eos XPE...