Αντικαταστάτης πιστής 14'' τηλεόρασης...

group131

AVClub Enthusiast
20 June 2006
1,026
Ηράκλειο
Η παλιά αγαπημένη μου "φοιτητική" 14'' Telefunken δυστυχώς τα έπαιξε.
Την πήγα σε τεχνικό. Μου είπε ότι έχει 2 βλάβες. Φτιάχνει την πρώτη και η τηλεόραση παίζει ασπρόμαυρα και μου λέει ότι η άλλη βλάβη ("τσιπάκι χρώματος") δεν αξίζει το κόπο να επισκευαστεί (~50 ευρώ)...

Ζητάω λοιπόν τις προτάσεις σας για μικρή τηλεόραση υπνοδωματίου (απόσταση θέασης 2-3 μέτρα). Προφανώς δεν καίγομαι για κάτι κορυφαίο, αλλά για κάτι που να είναι καλή αγορά...

Γιώργος

Εγώ έχω βολευτεί με αυτή...20PF5121
Δεν είναι wide screen και έχει χαμηλή ανάλυση (640Χ480) αλλά για την κρεβατοκάμαρα (δεν βλέπω DVD, μόνο τηλεοπτικό πρόγραμμα οπότε δεν με ενοχλεί το 4:3) είναι ότι πρέπει.
Την είχα βρεί και σε καλή τιμή...
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=6494&highlight=20pf5121
Καλημέρα...-bye-

Last edited:
Πολύ ψηφιακίλα όμως ρε Βασίλη .
Ώρες ώρες ειδικά αν δεν έχει και καλό σήμα το κανάλι νομίζω οτι βλέπω playstation.

Re: Απάντηση: Αντικαταστάτης πιστής 14'' τηλεόρασης...

Πολύ ψηφιακίλα όμως ρε Βασίλη .
Ώρες ώρες ειδικά αν δεν έχει και καλό σήμα το κανάλι νομίζω οτι βλέπω playstation.

Μια χαρά εγω βλέπω.. Δεν έχω πρόβλημα στο σήμα... και στα 3-3,5 μέτρα που την έχω είναι super... Στα 380 έουρος που έδωσα δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο (Ξέρω ότι "παίζει" και μια LG σε αυτά τα χρήματα, την οποία είδα και δεν πιστεύω ότι είναι καλύτερη από την Philips).
Δεν έκανα καμμιά έρευνα αγοράς σοβαρή πριν την αγοράσω... Philips λέω είναι, έχει και Crystal Clear III, εμφανίσημη είναι, πόσο χάλια μπορεί να παίζει...:grandpa:
Τελικά είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή της και δεν το έχω μετανοιώσει..:2thumb22sup: