Αντικραδασμικα της Symposium

Status
Not open for further replies.
Δεν υπέδειξαν τις εμπειρίες τους. Για πλάκα τα έλεγαν.
Προσέχουμε και τα smilies.

Kαι δεν είναι καθόλου λογοκρισία το να διαγράφουμε ειρωνικά σχόλια.

Ορισμένοι θεωρούν,ότι ειναι χιούμορ κι επίδειξη εξυπνάδας,να ειρωνεύονται μέσα στο θέμα που άνοιξε άλλο μέλος,χωρίς να έχουν να καταθέσουν πολιτισμένα την οποιαδήποτε εμπειρία-θετική ή αρνητική.

Ο σκοπός της συμμετοχής σ' αυτό το φόρουμ,δεν είναι οι καυγάδες κι η ειρωνεία και δεν γίνονται ανεκτά.

Ο λογος υπαρξης ενος forum ειναι ανθρωποι με κοινα ενδιαφεροντα να ανταλλασουν αποψεις, γνωσεις και εμπειριες. Ο φιλος που ανοιξε το thread ζητησε ενα απλο πραγμα, τις γνωσεις και τις αποψεις των υπολοιπων για τα αντικραδασμικα. Εγω που δεν εχω παρει ακομα αντικραδασμικα θα παρω συντομα...εκτος αν με πεισει καποιος με λογικα επιχειρηματα οτι δεν αξιζει. Τοτε του χρωσταω χαρη γιατι με απαλλαξε απο περιττο εξοδο (και αυτο ειναι και το νοημα αυτης της διαδικασιας). Αυτος που θα ειρωνευτει παριστανοντας τον ξερολα εχει προβλημα. Ή δεν ξερει το θεμα και κρυβει την αγνοια του μεσα απο σχολια της πλακας ή εχει προβλημα συμπεριφορας προς τους ανθρωπους οποτε ειναι βαθυτερο και προσωπικο του το προβλημα.
ΔΕΝ υπαρχει κανεις που να τα ξερει ολα και ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ τα θεματα για τα οποια ολοι συμφωνουν. Οποιος θελει να βοηθησει και να μοιραστει τις γνωσεις του καλοδεχουμενος...οι υπολοιποι στον Ασκητη για βοηθεια.

Ο λογος υπαρξης ενος forum ειναι ανθρωποι με κοινα ενδιαφεροντα να ανταλλασουν αποψεις, γνωσεις και εμπειριες. Ο φιλος που ανοιξε το thread ζητησε ενα απλο πραγμα, τις γνωσεις και τις αποψεις των υπολοιπων για τα αντικραδασμικα. Εγω που δεν εχω παρει ακομα αντικραδασμικα θα παρω συντομα...εκτος αν με πεισει καποιος με λογικα επιχειρηματα οτι δεν αξιζει. Τοτε του χρωσταω χαρη γιατι με απαλλαξε απο περιττο εξοδο (και αυτο ειναι και το νοημα αυτης της διαδικασιας). Αυτος που θα ειρωνευτει παριστανοντας τον ξερολα εχει προβλημα. Ή δεν ξερει το θεμα και κρυβει την αγνοια του μεσα απο σχολια της πλακας ή εχει προβλημα συμπεριφορας προς τους ανθρωπους οποτε ειναι βαθυτερο και προσωπικο του το προβλημα.
ΔΕΝ υπαρχει κανεις που να τα ξερει ολα και ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ τα θεματα για τα οποια ολοι συμφωνουν. Οποιος θελει να βοηθησει και να μοιραστει τις γνωσεις του καλοδεχουμενος...οι υπολοιποι στον Ασκητη για βοηθεια.

εχεις pm Σταυρο

Θελω να πω οτι σαν καινουριος χρηστης βλεπω "ποιητικα" post σε threads που δεν βγαινει καμια ακρη και εδω περα που τρεις χρηστες προσπαθησαν με λαθος τροπο να υποδειξουν τις εμπειριες τους διαγραφονται...

εμπειριες? ποιες εμπειριες οσον αφορα τη σημασια της στηριξης? πλακα κανεις προφανως....
το αντιθετο υποδεικνυουν τα ειρωνικα σχολια...

Δε βαρεθήκατε ήθελα να 'ξερα;

Αφού κανείς δεν πρόκειται να πείσει κανέναν, αφήστε όσους θέλουν να συζητήσουν για αντικραδασμικά να συζητήσουν και οι υπόλοιποι προσπεράστε...

Last edited:
κατι τυποι σαν τον μαλακουντι με εκαναν να μην πολυγραφω πια
και δεν ειμαι ο μονος
κατι τετοιοι διωχνουν κοσμο
και οταν τους προκαλεις κανουν τον κινεζο
για κακη τους τυχη ξαναπεσαν σε κατηγορια που δεν σηκωνει πολους τετοιους

Απο μιά πρόσφατη εμπειρία μου.

Εχει ενδιαφέρον,γιατί άν την ίδια κατάσταση-πρόβλημα,αντιμετώπιζαν ορισμένοι "ειδήμονες",που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με απλά πράγματα-προαπαιτούμενα,για να παίξει σωστά ένα σύστημα-θα τους έφταιγαν τα "άχρηστα hi end μηχανήματα".

Οι κραδασμοί φίλτατοι,είναι υπαρκτό και φυσικό φαινόμενο,δεν ανακάλυψε κάποιος τώρα τον τροχό.Είναι άλλης τάξης ζήτημα,τι και πόσα απο τα αντικραδασμικά υλικά,που πωλούνται στην αγορά,είναι προϊόντα σοβαρής μελέτης ειδικών κι άν επομένως είναι κι αποτελεσματικά.

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=33910

Last edited:
Re: Απάντηση: Αντικραδασμικα της Symposium

Απο μιά πρόσφατη εμπειρία μου.

Εχει ενδιαφέρον,γιατί άν την ίδια κατάσταση-πρόβλημα,αντιμετώπιζαν ορισμένοι "ειδήμονες",που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με απλά πράγματα-προαπαιτούμενα,για να παίξει σωστά ένα σύστημα-θα τους έφταιγαν τα "άχρηστα hi end μηχανήματα".

Οι κραδασμοί φίλτατοι,είναι υπαρκτό και φυσικό φαινόμενο,δεν ανακάλυψε κάποιος τώρα τον τροχό.Είναι άλλης τάξης ζήτημα,τι και πόσα απο τα αντικραδασμικά υλικά,που πωλούνται στην αγορά,είναι προϊόντα σοβαρής μελέτης ειδικών κι άν επομένως είναι κι αποτελεσματικά.

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=33910

Συμφωνουμε. Βιομηχανικο υλικο και πειραματισμος. Οπως και αλλα υλικα σε διαφορετικες καταστασεις.
Να σημειωσω οτι εχουμε τη δυνατοτητα να κατασκευασουμε αντικραδασμικα ακομα και με διαστημικα υλικα (λογω επαγγελματος και καθημερινης ενασχολησης με αλλο αντικειμενο βεβαια).
Τιτανιο και Zirconia χρησιμοποιω σε καθημερινη βαση και μπορουμε να κατασκευασουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ και το εννοω.
Επισης ξερεις και αν οχι εσυ, αλλοι αν εχω το συστημα για να τα αξιολογησω (αν και δουλευουν διαφορετικα κατω απο ηχεια μεμβρανης - ξερετε αυτα με το 55ιντσο ribbon διπολο τουιτερ).
Ειμαι χομπιστας και χρηματα βγαζω απο αλλο πραγμα. Οποιαδηποτε εφαρμογη και πειραματισμος (που θα περιλαμβανει και φυσικη) μπορει να γινει ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.

Dipie:
Επισης αν θελετε να χρησιμοποιησετε το υλικο αυτο που αναφερεις, το βιομηχανικο, δεν ειναι απαραιτητη η κορδελα!!!
Επικοινωνηστε μαζι μου για να το κοψουμε σε οτι σχημα θελετε και βεβαια χωρις χρηματα, με αεροψυκτη φρεζα με μασιφ διαμαντι.

και δεν ειμαι ο μονος

Ποιος κάνει τον κινέζο φαίνεται στο άλλο thread για τα καλώδια HDMI, που ακόμα και η αυθεντία που επικαλέστηκες σε διέψευσε πανηγυρικά.

και δεν ειμαι ο μονος

μια παρεα ειμαστε, μη στεναχωριεσαι Αργυρη.

υπαρχει λογος, και υπαρχει και αντιλογος φιλε.

εισαι πολυ καλο ατομο και ασχολεισαι με κατι και συνεχισε.

μην εστιαζεις στον φιλο που αναφερεις ουτε σε κανεναν αλλο. Αποψεις εκφραζουν ολοι, καποιοι γνωριζουν πραγματα, ολοι εξελισσομαστε μεσα απο την παρεα.

Που να δείτε τα αντικραδασμικά τραπέζια και άλλα αντικραδασμικά που χρησιμοποιούνται στον τομέα της οπτικής με lazer.
Που να δείτε και τις τιμές τους…
Δείτε λ.χ. τις διαφημίσεις στο έντυπο Photonics and Spectra (από photonics.com …)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντικραδασμικα της Symposium

Ποιος κάνει τον κινέζο φαίνεται στο άλλο thread για τα καλώδια HDMI, που ακόμα και η αυθεντία που επικαλέστηκες σε διέψευσε πανηγυρικά.

ναι με διεψευσε με το παρακατω
--------------------------------------------------------------------------------

Μια και αναφέρθηκε πολλές φορές το όνομα μου και δεν μου αρέσει να αφήνω αναπάντητα ερωτηματικά θα προσπαθήσω να μοιραστώ όσο μπορώ με εσάς την δική μου άποψη περί του θέματος.
Ναι διαφορές από καλώδιο σε καλώδιο υπάρχουν. Οι παράγοντες είναι πολλοί.

αλλα απο οτι καταλαβαινω ελληνικα δεν ξερεις
και νοημα του
ναι διαφορες υπαρχουν
το εκλαμβανεις ως διαψευση
δεν πειραζει συνεχισε να εκτειθεσαι
δεν ειναι η πρωτη φορα

Κλείνει το θέμα λόγω συνεχιζόμενων αντιπαραθέσεων.

Οι αντιπαραθέσεις θα σβηστούν αφού κλειδωθεί.

Status
Not open for further replies.