Αντιμουχλική Συνάντηση

η μασα ειναι ευτυχια...

στην Λεωφ Αλεξαντρας ξερω πολυ καλο ταβερνιο

μπορω να παρω καλες τιμες..( ΑΛΕΧΑΝΔΡΑ )

και να εχουμε δικο μας χωρο.....

μου λετε....

.

Mαζί σου.Και η ´Αλεξάνδρα´πολλάκις δοκιμασμένη.Και επειδή δεν υπήρξα ποτέ χορτοφάγος,μιά χαρά ταιριάζει η συζήτηση για μουσική με φαγητό.Συμπόσιον γάρ και όχι Μοχίτο και Bloody Mary.:flipout: :flipout:

Λοιπον επειδη ο καθενας μας λεει τα δικα του
εχω να προτεινω τα εξεις
Πρωτον,να αποφασισουμε αν θελουμε φαι η καφε

αν θελουμε φαι να παμε ΑΛΕΧΑΝΔΡΑ
αν θελουμε καφε να παμε ΠΟΛΙΣ
Σαββατο 2 Ιουν

η τελικη αποφαση ειναι του Γιωργου που εκανε την αρχικη προταση

Κανονίστε να με πάτε κάπου καλά! 500 χιλιόμετρα θα κάνω.

Εννοείται πως όποιοι είναι διαθέσιμοι θα με πάτε και για Athens by night! :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Αντιμουχλική Συνάντηση

Εσείς κύριε Λυμπερόπουλε δεν έχετε δηλώσει συμμετοχή (ακόμα). :flipout:

για να δηλώσω συμμετοχή πρέπει να πάρετε πίσω τα περί μούχλας και να δηλώσετε πως συμφωνείτε ότι έχουμε την πιο Ζωντανή και Απίθανη Κατηγορία σε ολόκληρο το φόρουμ -bye-

Υ.Γ. κεριά και λιβάνια :p

Απάντηση: Re: Αντιμουχλική Συνάντηση

Κανονίστε να με πάτε κάπου καλά! 500 χιλιόμετρα θα κάνω.

Εννοείται πως όποιοι είναι διαθέσιμοι θα με πάτε και για Athens by night! :ernaehrung004:

μετα τα 500χιλ μαλλον δεν θα ψηφισεις ...καφε.

.

Μάς φάγανε οι δημοκρατικές διαδικασίες τού Πολυχρονίδη.
Λοιπόν,Στέλιος,Λύμπε και ο υποφαινόμενος είμαστε και λιγάκι υπογλυκαιμικοί λόγω ηλικίας και δεν χορεύουμε νηστικοί.:flipout: :flipout: -bye- -bye-

Απάντηση: Re: Αντιμουχλική Συνάντηση

Kαι όχι μόνον αυτό.Φαντάζεσαι να έρθει 500km ταξίδι για να μάς δεί και να κεράσουμε τον άνθρωπο έναν καφέ??:blink:

και δεν ειδες και ποσο ταπεινος ειναι .....

να ειναι καπου καλα λεει

-bye-

Last edited:
Εντάξει, δεν ανησυχώ κιόλας. Θα τη βρείτε την άκρη. Πάντως είμαι σχεδόν σίγουρος ότι και για καφέ να πάμε, οι μισοί τουλάχιστον θα οργανώσουν και συνέχεια για μάσα.

Να ξέρετε ότι θα είμαι Αθήνα από Παρασκευή μέχρι Κυριακή, μπορεί και Δευτέρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αντιμουχλική Συνάντηση

για να δηλώσω συμμετοχή πρέπει να πάρετε πίσω τα περί μούχλας και να δηλώσετε πως συμφωνείτε ότι έχουμε την πιο Ζωντανή και Απίθανη Κατηγορία σε ολόκληρο το φόρουμ -bye-

Υ.Γ. κεριά και λιβάνια :p

Αν δεν ήταν η πιο γαμάτη δεν θα έγραφα εδώ ούτε θα κανόνιζα συναντήσεις.. ΚΥΡΙΕ Λυμπερόπουλε! :flipout: :flipout: :flipout:

Μια τελευταία πρόταση μπας και γλιτώσουμε λίγο από τις ταβέρνες: Να πάμε μετά όλοι μαζί στην ταβέρνα.

Σπύρο γιατί διαφωνείς με τις δημοκρατικές διαδικασίες; Να υιοθετήσουμε διαδικασίες έκτακτης ανάγκης λόγω υπογλυκαιμίας (βλ. γαρδουμποσπληναντερογυροκοκόρετσο); :grinning-smiley-043

Μια τελευταία πρόταση μπας και γλιτώσουμε λίγο από τις ταβέρνες: Να πάμε μετά όλοι μαζί στην ταβέρνα.

Σπύρο γιατί διαφωνείς με τις δημοκρατικές διαδικασίες; Να υιοθετήσουμε διαδικασίες έκτακτης ανάγκης λόγω υπογλυκαιμίας (βλ. γαρδουμποσπληναντερογυροκοκόρετσο); :grinning-smiley-043

Kαλό μου παιδί(:flipout: :flipout: )τα συμπόσια με χρήσιν οίνου και ´μάσας´,απο αρχαιοτάτων χρόνων είχαν πολύ μεγάλη αξία.Ο καφές ανακαλύφτηκε πολύ αργότερα.:grandpa:
Φυσικά όλα με μέτρο για να απολαύσουμε και την συζήτηση και να μήν ....σερνόμαστε.
Αρνούμαι τα Φοντύ και τα Κοκταίηλς.Δεν έχουν καμιά σχέση με συμποτικούς κανόνες.Αυτά είναι για τον Μανωλάκο λίγο πρίν το ντεκαπάζ:flipout: :flipout: :flipout: