Αντίο Demi...

Magellan

Banned
28 July 2006
19,083
Εν πλώ
Σε ηλικία 69 ετών πέθανε ο γνωστός τραγουδιστής Ντέμης Ρούσσος, μεταδίδουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα δηλώσεις της κόρης του Έμιλι.

Η Έμιλι δήλωσε ότι ο Ντέμης Ρούσσος πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Τον θάνατο του διάσημου τραγουδιστή ανακοίνωσε και ο παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

http://news.in.gr/culture/article/?aid=1231380394

Rain and Tears...

"Να πεθάνω κοντα στην αγάπη μου"... έλεγε στο τραγούδι.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ηταν στην Ελλάδα να φύγει.

R.I.P.

Re: thanks for the memories Demis ...

Καλο ταξίδι σενιορ Ντεμι

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και το ίδιο τραγούδι πιο πρόσφατα...ΚΑι πάντα ήταν ευχάριστος και καλοπροαίρετος μ'αυτο το φανταστικό Ελληνικό "αξάν" που ακουμε στο τέλος του βίντεο.

Όπου κι αν πήγε μας είχε μαζί του,φορούσε την Ελλάδα όπως λίγοι Έλληνες ξέρουν.

Καλό ταξίδι.

Re: Απάντηση: Αντίο Demi...

Όπου κι αν πήγε μας είχε μαζί του,φορούσε την Ελλάδα όπως λίγοι Έλληνες ξέρουν.

Καλό ταξίδι.

Είναι αλήθεια, το έχω δεί, και ο Βαγγέλης το ίδιο. Και όταν βγαίνανε και όταν διασκεδάζανε και όταν συναντούσαν άλλους Έλληνες. Καλοι άνθρωποι και αφοσιωμένοι στην χώρα, αυτοί της φουρνιάς της Αφροδίτης.

Καλο του ταξιδι...
Δυστυχως στη χωρα ελαχιστοι αντιληφθηκαν το ποσο σημαντικοι ηταν οι Aphrodites Child,ιδιαιτερα με το περασμα των χρονων.
Θα μπορουσαν ανετα να αποτελουν τον πυλωνα γυρω απο τον οποιο θα μπορουσε να χτιστει μια εγχωρια ποπ σκηνη,αντιθετα εμειναν σαν μια αναλαμπη,που ειχε σεβασμο περισσοτερο εξω παρα εδω,αφου εδω οι προτεραιοτητες των εταιριων ηταν το μπουζουκι uber alles....
Δε γ...ται.
Ας ειναι ελαφρυ το χωμα...

Ενα βιντεο που μπορει να σας αγγίξει, εμένα μου ρίχνει δεξι ντιρεκτ. Εδω ο Ντεμις δεν τραγουδά αλλα περιφέρεται σε χώρους, κάτω απο την φανταστικη μουσική του aegean sea...και μιλάει μονολογεί, διηγείται και ισως να μη μάθουμε ποτέ τι λέει.

Χαρακτηριστική φωνή και συνεργασία με ένα από τα καλύτερα ελληνικά συγκροτήματα ever.

Δεν έχω λόγια για το 666, αλλά όπως δείχνει ίσως ήταν και ο λόγος που χώρισαν με τον Ρούσο να θέλει να τραβήξει αλλού από το prog του Παπαθανασίου.