Αντίο Εμμανουέλλα......

Ημασταν ολοι δικοι της!

Βασικα ήταν η χουφτα μας,αλλα σε εκεινη την ηλικια η χουφτα μας ηταν....ο κοσμος ολος!:music-smiley-005:
Ειναι παντως φοβερο μια μετριας εμφανισης γυναικα να στοιχειωσει τοσα και τοσα υγρα ονειρα...
Καλο της ταξιδι....

Πραγματι, το ονομα Εμαννουελα εμεινε στο διηνεκες
ως ερωτικος-αισθησιακος θρυλος, αρχικα χαρι στη Συλβια Κριστελ.
Προφανως συνετελεσε οτι ηταν και η πρωτη σειρα
σοφτ ερωτικων ταινιων για τις μαζες.
Στα τελευταια σικουελς μαλιστα περιλαμβανονταν και καποιες
εκδοσεις των φιλμς με χαρντ σκηνες.
(http://en.wikipedia.org/wiki/Emmanuelle)

RIP...

H φουκαριάρα νέα σχετικά έφυγε και τυραννισμένη απο το καρκίνο...

Ε όχι και κοινή γυναίκα...Ηταν γλυκιά-θηλυκή,όμορφη γυναίκα.

Αυτή κι η Λάουρα Αντονέλι -σε μαύρο χάλι διάβαζα ότι είναι επίσης-συντρόφεψαν πολλά νεανικά όνειρα και πόθους...

Η Εμμανουελλα πηρε διαστασεις μυθικες, πιστευω κυριως επειδη απαγορευτηκε - "κοπηκε" ξαφνικα η προβολη και οποιος προλαβε την Εμμανουελλα ειδε τοτε.
Εμεις πιτσιρικαδες ακουγαμε για τη φοβερη ταινια αλλα το μονο που βλεπαμε ηταν η κλασσικη φωτο της Κριστελ στην πολυθρονα
δεν υπηρχαν ιντερνετ, ουτε καλα-καλα βιντεαδικα
Μετα οταν επιτραπηκε η προβολη της πλεον (αρχες 80s) πηγα και την ειδα αλλα μαλλον απογοητευτηκα

Δεν τη γνώρισα λόγω ηλικίας αλλά έχω ακούσει για αυτήν.

Φαντάζομαι η απογοήτευση σε σας που τη γνωρίσατε είναι ίδια όταν έμαθα και εγώ ότι χάθηκε η Μοάνα Πότσι (στα 33), δικό μου "ίνδαλμα" των εφηβικών μου χρόνων.

RIP!!!

Προσπαθησε να δωσει στυλ και εκλεπτυσμο στον ερωτικο αισθησιασμο και το (γυναικειο) γυμνο.
Αν κρινω απο το τσουναμι πορνοπλυμμηρας στα περιπτερα .... ΔΕΝ τα καταφερε πολυ καλα !!!!
Αλλα, ισως να ξαναγυρισει αυτος ο λεπτος, ντελικατος αισθησιασμος μιας Εμμανουελας ... στο μελλον.
(προς το παρον κυριαρχει ο μυξοπαρθενισμος μιας Πετρουλας Κωστιδου και ο trashy εκμαυλισμος
μιας Τζουλιας Αλεξανδρατου ...)

Καλο ταξιδι Συλβια !

Re: Απάντηση: Αντίο Εμμανουέλλα......

Βασικα ήταν η χουφτα μας,αλλα σε εκεινη την ηλικια η χουφτα μας ηταν....ο κοσμος ολος!:music-smiley-005:
Ειναι παντως φοβερο μια μετριας εμφανισης γυναικα να στοιχειωσει τοσα και τοσα υγρα ονειρα...
Καλο της ταξιδι....

ΜΕΤΡΙΑΣ εμφάνισης;

Οκ μπορεί να μην είναι ακριβώς του γούστου σου, αλλά δεν τη λες μέτρια... Ένα υπόδειγμα θηλυκού για μένα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντίο Εμμανουέλλα......

ΜΕΤΡΙΑΣ εμφάνισης;

Οκ μπορεί να μην είναι ακριβώς του γούστου σου, αλλά δεν τη λες μέτρια... Ένα υπόδειγμα θηλυκού για μένα.

Ειδες λοιπον και εσυ το λες.Για σενα,για το δικο σου γουστο.Για τα δικα μου γουστα δεν πεθαινω κιολας,εμφανισιακα μιλωντας.
Αλλα γραφοντας τα περι μετριας εμφανισης που κουοταρες,αλλο πραγμα ηθελα να τονισω.Οτι ο αισθησιασμος της ηταν τετοιος που προσπερασε την εμφανιση της.Γιατι με "κλασσικα" εμφανισιακα μετρα και σταθμα δεν τη λες και σεξοβομβα,οπως ηταν οι Αμερικανιδες "συναδελφισες" της την εποχη εκεινη.Με λιγα λογια δεν θα εβλεπε εξωφυλο στο Πλευμπου ουτε με σφαιρες.
Κι ομως εγινε ιερεια του αισθησιασμου,ακριβως γιατι ειχε αισθησιασμο και σεξουαλικοτητα οση δεν ειχαν αμετρητα κουνελακια...