Αντίο φίλε

Οσο για το εαν υπήρξε ζωή στον πλανήτη και μετα την αποχώρηση της Αυτού Υπερτιμημένης Ιδιοφυϊας και Θεοποιήσεως, εγώ λέω ναι.

Βγάλανε ωραία πράγματα. Μερικά ή λίγα έστω στην κορυφή των προτιμήσεων μου.

σε αρκετά βεβαίως θα συμφωνούσα με τον Λυμπε αρκεί τα πλημελλήματα να μην μετατρέπονταν σε κακουργήματα. ;)

ΥΓ. Είχα πάρα πολλά χρόνια να δώ την "Πομπηϊα". Έπεσε στα χέρια μου τυχαία πριν λίγο καιρό και την κατευχαριστήθηκα :guitarist:
Καμμιά γνώμη επ' αυτής;

αρκεί τα πλημελλήματα να μην μετατρέπονταν σε κακουργήματα.

Ε δεν θα δικάσουμε και κανέναν. Αυστηρά προσωπικές απόψεις είναι αυτές. Εμένα μου αρέσει ο Scott Walker και οι περισσότεροι φίλοι μου αναρωτιούνται αν "πάω καλά" :bang:. Το ίδιο κι εγώ, για ένα σωρό δίσκους με τους οποίους αυτοί κόβουν φλέβες.
Το βασικό -και επιμένω σ αυτό- είναι που βρεθήκαμε μεταξύ μας.
Ας σταθούμε σε αυτά που μας ενώνουν.
Νερό κι αλάτι, Τζόρτζ. ;)

ειχε βαλει 1 στα 5 στη "Λιστα του Σιντλερ". Αντικειμενικοτατη βαθμολογια

Σιγά την ταινία :Banane0:

Αλήθεια, Πέτρο, ποιός σου είπε πως ένας κριτικός οφείλει, πάνω απ όλα, να είναι αντικειμενικός; :popcorn:
η παρουσίαση δίσκων -και ταινιών- δεν είναι ...αστυνομικό ρεπορτάζ και δεν είναι σαν το ωροσκόπιο ούτε σαν τη λίστα διανυκτερευόντων φαρμακείων. Οχι ακόμη, τουλάχιστον. Και ευτυχώς...;)

Last edited:
Σιγά την ταινία :Banane0:

Αλήθεια, Πέτρο, ποιός σου είπε πως ένας κριτικός οφείλει, πάνω απ όλα, να είναι αντικειμενικός; :popcorn:
η παρουσίαση δίσκων -και ταινιών- δεν είναι ...αστυνομικό ρεπορτάζ και δεν είναι σαν το ωροσκόπιο ούτε σαν τη λίστα διανυκτερευόντων φαρμακείων. Οχι ακόμη, τουλάχιστον. Και ευτυχώς...;)

Διαφωνω οσο δεν παει αλλο. Ο κριτικος, πανω απ'ολα, οφείλει να ειναι σοβαρος. Το 1 στα 5 για αυτη την ταινια ειναι γελοιο και απο αυτο και μονο οτι λεει ο Δανικας το θεωρω γελοιο.

Ασε που ηταν και καλη η ταινια.

Ο κριτικος, πανω απ'ολα, οφείλει να ειναι σοβαρος.

η σοβαρότητα δεν είναι προνόμιο αποκλειστικά των αντικειμενικών.

πέρα απ αυτό, οι ...υποκειμενικοί γραφιάδες, συνήθως, έχουν πολύ περισσότερο fun να τους διαβάζεις.

μην υπερτιμάς την υποτιθέμενη ...δύναμη των κριτικών: είναι μία φενάκη. Ελάχιστοι τους διαβάζουν κι ακόμα λιγότεροι τους παίρνουν στα σοβαρά.

Σοβαρός (...και τίμιος) ως προς τι?

Το να χαρακτηρίζει κάποιος ένα έργο θέλουμε δεν θέλουμε είναι διαδικασία
καθαρά υποκειμενική.
Πως θα μπορούσε να είναι αντικειμενικός κάποιος που έχει διαφορετικές εμπειρίες άρα και αντίληψη των πραγμάτων?

Συνήθως παρακολουθούμε τα review του κριτικού, σχηματίζουμε άποψη γιά τον ίδιο και αν συμπλέουμε με τις απόψεις του μπορούμε να είμαστε σίγουροι σε ποσοστό 60-70% πως ένας δίσκος συγκίνησε αυτόν θα συγκινήσει και εμάς.

Μπιλ, εσένα σου τη δίνει η ανωνυμία κι εγώ δεν μπορώ με τίποτα να συνηθίσω την καινούργια υπογραφή του Ντοκ: τό'φερα από δώ, το πήγα από 'κεί...τίποτα! :icon15:

είδες?, έτσι κι'εγώ, νομίζω πως πρόκειται γιά άλλον. Πάνε να το κλείσουν το μαγαζί!
θά'θελα να δώ πως θα του φαινόταν αν, ο Brian Eno ξαφνικά έκανε rename σε Λουκιανός Ζάππα, ή Αμάντα Λήρ?

μην υπερτιμάς την υποτιθέμενη ...δύναμη των κριτικών: είναι μία φενάκη. Ελάχιστοι τους διαβάζουν κι ακόμα λιγότεροι τους παίρνουν στα σοβαρά.

Παρα πολλοι ριχνουν μια ματια στις βαθμολογιες του Αθηνοραματος και απο αυτο διαλεγουν ποια ταινια θα πανε να δουν. Επιμενω πως το 1 στα 5 για τη Λιστα του Σιντλερ ειναι μια παραπλανητικη γελοιοτητα.

Τον ειδα και το Σαββατο στην Παττι Σμιθ και προς στιγμη σκεφτηκα να τον ρωτησω για αυτο, αλλα αμεσως θυμήθηκα πως πρεπει να αρχισω σιγα σιγα να διαφυλαττω τη ζαχαρενια μου...

είδες?, έτσι κι'εγώ, νομίζω πως πρόκειται γιά άλλον. Πάνε να το κλείσουν το μαγαζί!

κάτω οι Santana, οι Yes κι όλοι οι οπαδοί τους :grandpa:

τα λέω εγώ αλλά ποιός ακούει :BDGBGDB55:

μετά σου λέει ο Πέτρος πως έχουν δύναμη οι κριτικοί. Τρίχες έχουν -bye-

Εγώ πάντως την υπογραφή του Ντοκ. τη βρήκα πολύ μουσική.
Πως λέμε: Κωνσταντίνος Β ή Μιχάλης Δ .

Τέτοια να του λές να μας έρθει αύριο το πρωί έτσι
pri_logo.gif
:flipout: