Αντίο φίλε...

Παιδιά να είστε όλοι καλά.
Εχτές δεν μπήκα γιατί πήγα να τον αποχαιρετήσω.
Εχω δώσει απο καιρό και τις 2 μηχανές που είχα (ενα GSXR 750 και ένα serow 225 cross) και μετά τα χτεσινά δεν θα ξανασκεφτώ την αγορά μηχανής.
Ο κόσμος είναι πολύ απρόσεκτος για να το διακινδυνέψω.

Παιδιά να είστε όλοι καλά.
Εχτές δεν μπήκα γιατί πήγα να τον αποχαιρετήσω.
Εχω δώσει απο καιρό και τις 2 μηχανές που είχα (ενα GSXR 750 και ένα serow 225 cross) και μετά τα χτεσινά δεν θα ξανασκεφτώ την αγορά μηχανής.
Ο κόσμος είναι πολύ απρόσεκτος για να το διακινδυνέψω
.

Έτσι ακρβώς, μπράβο! Σ'αυτό που γίνεται εκεί έξω, στον δρόμο, έχουν χάσει την ζωή τους πολλοί επαγγελματίες του μηχανοκίνητου αθλιτισμού που δεν κινδύνευσαν ούτε μια φορά στις πίστες από τα ταρζανιλίκια τους.

Κι'γώ με την σειρά μου να πώ πως σε όσες τις μλκς που έχω κάνει στο δρόμο ούτε μία φορά δεν έπαθα κάτι, ενώ όλα τα στραβά μου συνέβησαν σε "ανύποπτο χρόνο" με εντελώς "φυσιολογικές συνθήκες" από "συνηθισμένους (συν)οδηγούς".

Και κάτι ακόμη: Για όλες τις μηχανές μου, τις χαρές και τις λύπες τους τίποτε δεν γνωρίζουν τα δύο μου παιδιά. Ας παρακινηθούν από τρίτους, εγώ το χεράκι μου δεν το βάζω. Κράνη στολές και μπότες κρυμμένα μακριά τους. Όχι ότι οι νέοι έχουν λιγότερο νιονιό από εμάς, το αντίθετο! Αλλά τα ματάκια τους δεν έχουν δεί "πράγματα".

Τα συλληπητήριά μου φίλε μου κι ας μη σε ξέρω. Σε καταλαβαίνω λόγω μηχανής κι εγώ.
Να ξέρεις ότι όσο τον θυμόσαστε οι φίλοι και οι συγγενείς θα είναι μαζί σας αθάνατος...