Σοκαριστηκα... Παντα προθυμος να δωσει τα φωτα του σε ολους και σε οσα πολυτιμα ηξερε. Την τελευταια φορα που ταχαμε πει απο κοντα στο χωρο του,την θυμαμαι σαν τωρα. Τι να πω...Καλο ταξιδι ρε φιλε...
Τι να πω……. Είχαμε βρεθεί μια φορά στον χώρο του πέρυσι ……Δεν προλάβαμε να ξανασυναντηθούμε για τον συντονισμό του ραδιοφώνου του παππού μου όπως είχαμε πει…..Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους δικούς του και σε όλους εμάς που τον εκτιμούσαμε και τον αγαπούσαμε…..ΑΝΤΙΟ.
Είμαι σοκαρισμένος. Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο αλλά έχουμε κατά καιρούς αλλάξει μέιλ με γνώμες ή συμβουλές δικές του για τα (πάντοτε λαμπάτα) μηχανήματα. Με λυπεί βαθιά το γεγονός... ήταν συγχρόνως φανατικός χομπίστας και καλός επαγγελματίας με μεγάλη κατάρτιση.
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Η αγάπη που δείχνει όλο το φόρουμ για το πρόσωπό του μακάρι να είναι μια ελάχιστη ανακούφιση-παρηγοριά για εκείνους.
Μα πώς γίνεται να μένουν όλα έτσι στη μέση; :frown:
Ρε παιδιά απίστευτο .μόλις το διάβασα και δεν μπορώ να το πιστέψω .ήξερα το Μιχάλη από πολύ παλιά από τότε που δούλευε RF για καράβια .
Όποτε πήγαινα στο υπόγειο κολλάγαμε 10 ώρες .απίστευτο .άνθρωπος ακέραιος με άποψη και σθένος να την υπερασπιστεί .(συνήθως τσακωνόμαστε) θα μου λείψει .
Πάντα πρόθυμος να βοηθήσει και πολύ τίμιος .κρίμα .