Αντιο "Ονομα του ροδου"...

Και μόνο για το Κήνσορες και θεράποντες, θα τον θυμάμαι για πάντα. Τεράστια μορφή με λόγο ανυπέρβλητης βαρύτητας...

Μεγάλος,πολύ μεγάλος,με συντρόφευε στα φοιτητικά μου χρόνια και όχι μόνο..
Από την επάρατη νόσο.
Δεν το γουστάρω καθόλου το 2016,πολύ κατσικοπόδαρο!!
Καλό του ταξίδι!!

Re: Απάντηση: Αντιο "Ονομα του ροδου"...

Αναμφισβήτητα ξεχωριστός άνθρωπος (συγγραφέας, φιλόσοφος, σημειολόγος, δάσκαλος κλπ), μπορεί κάλλιστα να είναι πρωταγωνιστής σε ένα υποθετικό σύγγραμμα ενός υποθετικού Χόμπσμπομ του 21ου αιώνα.

Umberto-Eco_zpsv9wzcaxb.jpg

Όχι ρε παιδιά και μόλις ξεκίνησα ένα βιβλίο του διαβολική σύμπτωση πού λένε (Τα Όρια τής Ερμηνείας εκδόσεις Γνωση) πού είχα διαβάσει παλιά με την προσδοκία να το κατανοήσω καλύτερα μετά από 23 χρόνια από την πρώτη έκδοση.Μέγιστος Δασκαλος, καλό του ταξίδι και τον ευχαριστώ!!! για όσα ταξίδια μου χάρισε και θα συνεχίσει να μου χαρίζει όσο ζω με το έργο του πού είναι παντα ζωντανό.

--

Άλλωστε οι περισσότεροι από τούς καλύτερους μου φίλους είναι στην αντίπερα όχθη όπως έλεγε και ο ίδιος για τα βιβλία του στην βιβλιοθήκη πού τον συντροφευαν.Αιωνία η μνήμη.

Last edited:
Πολυ σημαντικος ανθρωπος του πνευματος. Καταφερε να συνδυασει στο εργο του λογοτεχνικη αξια, γραφη που κραταει το ενδιαφερον αμειωτο, ακρως ενδιαφεροντα φιλοσοφικο στοχασμο και κοινωνικοπολιτικο σχολιο. Ο,τι εγραψε περι σημειολογιας, απλα κορυφαιο.
Και ηταν παντα επικαιρος...

Τα τυπικά χαρακτηριστικά του πρωτο-φασισμού

http://www.kar.org.gr/2016/02/20/ta-typika-charaktiristika-tou-proto-fasismou/