Αντίο Ούγκο...

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Αντίο Ούγκο...

Εως και αστειο, θα συμπληρωνα. Βεβαια η διατηρηση της προσωπολατρειας και η μετατροπη του κουφαριου σε Τοτεμ, θα χρησιμοποιηθει για τη νομιμοποιηση των διαδοχων.


Πάντως είναι πολύ περίεργο ότι παρά την αγάπη της αριστεράς για την δημοκρατία, την ισότητα, την ισονομία, την ελεύθερη γνώμη όλων κλπ ... σχεδόν πάντα καταλήγει σε προσωπολατρία Ενός Ηγέτη ο οποίος είναι αναντικατάστατος και ο οποίος γίνεται αυτοκράτορας που δεν του αντιμιλά κανείς και αποφασίζει μόνος του για όλα...

... γιατί άραγε;
 
Πρόκειται για λαούς καταδικασμένους απο την αποικιοκρατία και τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό να ζούν εξαθλιωμένοι,να πεθαίνουν σαν τις μύγες,να παλεύουν καθημερινά γι' ένα πιάτο φαϊ και με μια παράγκα σαν κατοικία...

Είναι λοιπόν,φυσικό επακόλουθο η προσωπολατρεία,πόσο μάλλον όταν άνθρωποι σαν τον Τσάβες τους έδωσαν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια τους πίσω καθώς και παροχές που ούτε ονειρεύονταν ότι θα αποκτούσαν.

Κατά...σύμπτωση πάντα αριστεροί ήταν αυτοί οι...σωτήρες τύπου Τσάβες.:Banane0:
 
Last edited:
Ενταξει αυτα να τα καταλαβω ως εναν βαθμο, αλλα δεν ταριχευει ο καθε δοκιμαζομενος λαος τον χαρισματικο ηγετη του. Περισσοτερο στους διαδοχους θα πρεπει να αναζητηθει ο λογος παρα στον λαο.
 
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αντίο Ούγκο...

Πάντως είναι πολύ περίεργο ότι παρά την αγάπη της αριστεράς για την δημοκρατία, την ισότητα, την ισονομία, την ελεύθερη γνώμη όλων κλπ ... σχεδόν πάντα καταλήγει σε προσωπολατρία Ενός Ηγέτη ο οποίος είναι αναντικατάστατος και ο οποίος γίνεται αυτοκράτορας που δεν του αντιμιλά κανείς και αποφασίζει μόνος του για όλα...

... γιατί άραγε;

Ενώ εδώ,στο Ελλαδιστάν με τους δημοκρατικούς μανδύες,όλα μέλι γάλα;
Ξέχασα,εδώ αποφασίζουν τρείς,αυτά που εκ των προτέρων έχουν αποφασίσει..άλλοι!
Πολλοί μάλιστα,θα θυμάσται το γνωστό...ψωμί και ελιά και Κώτσο βασιλιά!
Από τα σπλάχνα αυτών που τά'λεγαν,προερχόμαστε
 
Last edited:
http://rednotebook.gr/details.php?id=8938#.UTyI5eufxYc.facebook

Η συμμετοχή των ανθρώπων ως πρωταγωνιστές σε όλους τους τομείς είναι αυτή που τους επιτρέπει να αναπτυχθούν και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, δηλαδή, να αναπτυχθούν οι ίδιοι ως ανθρώπινα όντα. Αλλά αυτό θα είχε παραμείνει μόνο στα λόγια, αν ο Τσάβες δεν είχε προωθήσει την δημιουργία χώρων κατάλληλων για συμμετοχικές διαδικασίες, χώρων που να λειτουργούν αυτόνομα. Για αυτό η πρωτοβουλία να δημιουργήσει αυτοδιαχειριζόμενους κοινοτικούς χώρους, εργατικά συμβούλια, μαθητικά συμβούλια και συμβούλια αγροτών, είναι τόσο σημαντική για τον σκοπό της οικοδόμησης μιας πραγματικά συλλογικής δομής, η οποία πρέπει να εκφράζεται ως μια νέα μορφή αποκεντρωμένου κράτους, του οποίου τα θεμελιώδη δομικά στοιχεία θα είναι οι κοινότητες. Το να κτίζεις με τους ανθρώπους, για τον Τσάβες σήμαινε να κερδίζεις τις καρδιές και τα μυαλά τους για ένα νέο κοινωνικό έργο. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει με κήρυγμα, αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από την πράξη: την δημιουργία ευκαιριών για τους ίδιους τους ανθρώπους για να γίνουν οι κατασκευαστές του έργου και έτσι να το κατανοήσουν ως δικό τους. ''

Mάρτα Χάνεκερ ,Χιλή..
 
http://www.youtube.com/watch?v=pW2pa3BzDes

Σε ποια "δημοκρατική" χώρα του πλανήτη, έχετε δει το Κράτος να επιχορηγεί κινήσεις πολιτών ωστε να φτιάχνουν δική τους τηλεόραση και να παίζουν δικές τους εκπομπές με ότι περιεχόμενο θέλουν...??

Σε ποια "δημοκρατική" χώρα του πλανήτη, έχετε δει το Κράτος να παίρνει την γη των μεγαλοαστών και να την δίνει σε άπορους ανθρώπους για να ζήσουν...??

Σε ποια "δημοκρατική" χώρα του πλανήτη, έχετε δει το Κράτος να μοιράζει σε γειτονιές τρόφιμα δωρεάν για τους άπορους...??

Σε ποια "δημοκρατική" χώρα του πλανήτη, έχετε δει το Κράτος να επιχορηγεί όποιον θέλει να πάει να μάθει ένα όργανο μουσικής(δωρεάν) και να συμμετάσχει σε ορχήστρες που παίζουν τα έργα που μαθαίνουν οπουδήποτε...??

Σε ποια "δημοκρατική" χώρα του πλανήτη, έχετε δει το Κράτος να δημιουργεί ανα 2-3 τετράγωνα μικρά ιατρικά κέντρα στα οποία οι άποροι δεν πληρώνουν τίποτα...??

Σε ποια "δημοκρατική" χώρα του πλανήτη, έχετε δει το Κράτος να επιχορηγεί σχολικά μικρά τμήματα ώστε οι αγράμματοι να μαθαίνουν γραφή και διάβασμα...??

Τι σόι "δικτάτορας" είναι αυτός που αφήνει τα αντι-καθεστωτικά ΜΜΕ να υπάρχουν και να διαδίδουν την προπαγάνδα τους στην χώρα??

Τι σόι "δικτάτορας" είναι αυτός που αφήνει πορείες με αντικαθεστωτικούς να κάνουν πορείες εναντίον του και να μην ανοίγει μύτη??

Τι σόι "δικτάτορας" είναι αυτός που στο πραξικόπημα εναντίον του, δεν τιμώρησε τους υπεύθυνους????

Τι σόι "δικτάτορας" είναι αυτός που μιλάει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με πολίτες που είναι και εναντίον του και τους απαντάει σε οτιδήποτε???


Υ.Γ Να σαι καλά ρε Αυγερόπουλε....
 
Last edited:
Ενταξει αυτα να τα καταλαβω ως εναν βαθμο, αλλα δεν ταριχευει ο καθε δοκιμαζομενος λαος τον χαρισματικο ηγετη του. Περισσοτερο στους διαδοχους θα πρεπει να αναζητηθει ο λογος παρα στον λαο.

Σωατά. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα αποδειχτούν κατώτεροι.
Και τον Λένιν είχαν ταριχεύσει όμως.
Σπουδαίος άνθρωπος. Θα ζήσει πολύ στη μνήμη όλων των ανθρώπων.
 
ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ Μέγα το πλήθος, μεγαλύτερη η συγκίνηση στην κηδεία του κομαντάντε. Τώρα πια το ερώτημα είναι αν ο Μαδούρο θα χωρέσει στα παπούτσια του, αν δηλαδή θα νικήσει στις εκλογές, αν θα πείσει τον στρατό κι αν θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη μισή επανάσταση του προκατόχου του



Του Γιώργου Τσιάρα



Εφτά ολόκληρες ώρες χρειάστηκε η αυτοκινητοπομπή που μετέφερε το φέρετρο του Ούγκο Τσάβες για να διασχίσει τη μικρή απόσταση ώς το παρεκκλήσι της Στρατιωτικής Ακαδημίας του Καράκας, όπου πρόκειται να τελεστεί σήμερα η κηδεία του: τόσο πολύς ήταν ο κόσμος που κατέβηκε στους δρόμους της πρωτεύουσας για να δει τον «κομαντάντε» για τελευταία φορά. Εκατοντάδες χιλιάδες «τσαβίστας» δημιούργησαν έναν ασφυκτικό κλοιό στο κομβόι αυτοκινήτων, στην προσπάθειά τους να αγγίξουν το φέρετρο του Τσάβες ή να αφήσουν λίγα λουλούδια. Και το σύνθημα «ο Τσάβες ζει!» δονούσε για ώρες το κέντρο της πόλης, έως ότου η σορός του εκλιπόντος «πρεζιντέντε» έφτασε στο παρεκκλήσι, όπου περίμεναν υπομονετικά πολλοί ηγέτες της Λατινικής Αμερικής -ανάμεσά τους ο πρόεδρος της Βολιβίας Εβο Μοράλες, η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρσνερ και ο πρόεδρος της Ουρουγουάης Χοσέ Μουχίκα.



Ομως το σύνθημα, όπως όλα τα συνθήματα, λέει ψέματα –ο Τσάβες δεν ζει πια. Μαζί του πέθανε, όπως όλα δείχνουν, και ο chavismo, η sui generis ιδεολογία του, αυτό το μετα-περονικό μείγμα λαϊκισμού, σοσιαλισμού και εθνικισμού, και κινητήριος δύναμη της «Μπολιβαριανής Επανάστασης», που ανέτρεψε αιωνόβιες κοινωνικές ανισορροπίες και εκμεταλλευτικές δομές αιώνων στη Βενεζουέλα. Γιατί, όσο χαρισματικός κι αν είναι ο διάδοχος του Τσάβες, ο 50χρονος αντιπρόεδρος Νίκολα Μαδούρο είναι φανερό πως δεν φτάνει για να αναπληρώσει το κενό του μακαρίτη –γεγονός που πιθανότατα θα καταγραφεί σύντομα και στις κάλπες, όπου ο παλιός οδηγός λεωφορείου θα κληθεί να νικήσει τον νεαρό, φωτογενή και ζάπλουτο κυβερνήτη της επαρχίας Μιράντα και επικεφαλής της ενωμένης αντιπολίτευσης, Ενρίκε Καπρίλες, ο οποίος φυσικά διαθέτει και ισχυρότατες «πλάτες» εντός και εκτός της χώρας.



Θα τα καταφέρει άραγε ο Μαδούρο να «γεμίσει τα παπούτσια» του εκλιπόντος; Ο Τσάβες πίστευε πολύ σ” αυτόν: «Είναι ένας από τους νέους ηγέτες με τη μεγαλύτερη ικανότητα να συνεχίσει το έργο μας, εάν δεν μπορώ εγώ», είχε δηλώσει τον περασμένο Δεκέμβριο. Και παλιότερα είχε πει γι” αυτόν πως «η μπουρζουαζία κοροϊδεύει τον Νίκολα Μαδούρο επειδή ήταν οδηγός λεωφορείου. Δείτε τον όμως τώρα πού βρίσκεται!». Ομως οι κακές γλώσσες λένε πως ο Μαδούρο χρωστά την αλματώδη άνοδό του στο γεγονός ότι η σύζυγός του ήταν η δικηγόρος του Τσάβες όταν εκείνος φυλακίστηκε για το αποτυχημένο πραξικόπημα του 1992 και τονίζουν πως ο παραδοσιακός «ρυθμιστής» του πολιτεύματος, ο στρατός, δεν του έχει καμιά εμπιστοσύνη, αφού τον θεωρεί πιο «ενδοτικό» απέναντι στις… επάρατες ΗΠΑ, αλλά και την «εχθρική» γειτονική Κολομβία.



Ακόμη και αν ο Μαδούρο κερδίσει τις εκλογές όμως, η θητεία του δεν θα είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, αφού θα κληθεί να διαχειριστεί όλα τα λάθη και τις… μισές δουλειές του προκατόχου του. Καλό είναι άλλωστε να θυμούνται οι όψιμοι αγιογράφοι του μακαρίτη πως το «σοσιαλιστικό» μείγμα του βελτίωσε μεν μια σειρά από κρίσιμους κοινωνικούς δείκτες, αλλά κατά τα άλλα ελάχιστα έθιξε τις βαθιές καπιταλιστικές δομές της εξαρτημένης από τις πετρελαϊκές εξαγωγές οικονομίας της Βενεζουέλας, διατηρώντας στο οικονομικό περιθώριο -και στο έλεος των οργανωμένων εγκληματικών συμμοριών, αλλά και της γενικευμένης κρατικής διαφθοράς- μεγάλα τμήματα του πληθυσμού, που τόσο πίστεψαν στις μαγικές ικανότητες του «κομαντάντε» να αλλάξει συθέμελα τις ζωές τους. Ο καπιταλισμός, και μάλιστα στην πιο άγρια μορφή του, ζει και βασιλεύει στη Βενεζουέλα του Τσάβες: είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως από τον πολύ… σοσιαλισμό, ο ιδιωτικός τομέας ως ποσοστό του ΑΕΠ είναι σήμερα μεγαλύτερος από ό,τι το 1998, έτος-ορόσημο για τον Τσάβες και την ημιτελή, και σε πολλές περιπτώσεις ψευδεπίγραφη, «Επανάστασή» του.

http://www.efsyn.gr/?p=29884#.UTyoYji-3Tw.twitter
 
Σωατά. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα αποδειχτούν κατώτεροι.
Και τον Λένιν είχαν ταριχεύσει όμως.
Σπουδαίος άνθρωπος. Θα ζήσει πολύ στη μνήμη όλων των ανθρώπων.

Εντάξει, ας μην το πάμε εκεί, γιατί μετά τον Λένιν ταρίχευσαν και τον Πατερούλη δίπλα του.
 
Στην Βενεζουελα παντως ακουγεται οτι η σωρος ειχε ηδη σταλει στην Κουβα οπου εγινε η ταριχευση απο τον Ιανουαριο...
 
Απάντηση: Re: Αντίο Ούγκο...

Στην Βενεζουελα παντως ακουγεται οτι η σωρος ειχε ηδη σταλει στην Κουβα οπου εγινε η ταριχευση απο τον Ιανουαριο...

Δεν κρύβω ότι κι εμένα εκεί με παρέπεμψε πρώτα η είδηση περί ταρίχευσης, αν και δεν είμαι των σεναρίων συνωμοσίας.
 
Re: Απάντηση: Αντίο Ούγκο...

Εντάξει, ας μην το πάμε εκεί, γιατί μετά τον Λένιν ταρίχευσαν και τον Πατερούλη δίπλα του.
Και οι δύο λατρεύτηκαν από πολύ μεγάλο μέρος του κόσμου. Η διαφορά είναι οτι ο μεν ένας συνεχίζει να είναι σεβαστός ακόμα από πολύ κόσμο και υπάρχουν αγαλματα του σε κεντρικά σημεία όλες τις μεγάλες πόλεις της Ρωσίας, ενω ο άλλος έμεινε στη συνείδηση του κόσμου σαν στιγνός δικτάτορας και φυσικά ξυλώθηκαν όλα τα μνημεία του .
Πιστεύω οτι ο χρόνος είναι αυτός που θα δείξει τελικά ποιός είναι αυτός ου θα μείνει στην ιστορία ....
 
http://www.youtube.com/watch?v=pW2pa3BzDes

Σε ποια "δημοκρατική" χώρα του πλανήτη, έχετε δει το Κράτος να επιχορηγεί κινήσεις πολιτών ωστε να φτιάχνουν δική τους τηλεόραση και να παίζουν δικές τους εκπομπές με ότι περιεχόμενο θέλουν...??

Σε ποια "δημοκρατική" χώρα του πλανήτη, έχετε δει το Κράτος να μοιράζει σε γειτονιές τρόφιμα δωρεάν για τους άπορους...??


Δε χρειάζεται ρε εδώ. Έχουμε το ΣΚΑΙ....
 
Re: Απάντηση: Re: Αντίο Ούγκο...

Πάντως είναι πολύ περίεργο ότι παρά την αγάπη της αριστεράς για την δημοκρατία, την ισότητα, την ισονομία, την ελεύθερη γνώμη όλων κλπ ... σχεδόν πάντα καταλήγει σε προσωπολατρία Ενός Ηγέτη ο οποίος είναι αναντικατάστατος και ο οποίος γίνεται αυτοκράτορας που δεν του αντιμιλά κανείς και αποφασίζει μόνος του για όλα...

... γιατί άραγε;

αυτά είναι φιλελεύθερες ......... Η βασική διάκριση είναι εμείς/αυτοί. Ε αυτοί δεν θα μιλάνε . Τέλος.
 
Last edited by a moderator:
Όπου σήμερα τραγουδάμε για ένα από τους ηγέτες που κέρδισαν ίσως τις περισσότερες εκλογικές μάχες στην ιστορία της Λατινικής Αμερικής αλλά αρκετοί δημοσιογράφοι εξακολουθούν να τον αποκαλούν δικτάτορα. Συζητάμε για έναν άνθρωπο με πολλά κουσούρια που άλλαξε για πάντα το πρόσωπο της Νότιας Αμερικής. Τραγουδάμε για ένα στρατιωτικό που ανατράπηκε προς στιγμήν από τα μέσα ενημέρωσης γιατί τύπωνε παιδικά βιβλία με τον Δον Κιχώτη. Και ρωτάμε τον Ταρίκ Αλί αν θα μπορούσαμε να δανειστούμε κάτι από το παράδειγμά του στην υποταγμένη Ευρώπη.

http://info-war.gr/2013/03/τσάβες-ο-δικτάτορας-του-λαού/
 
Re: Απάντηση: Αντίο Ούγκο...

Πρόκειται για λαούς καταδικασμένους απο την αποικιοκρατία και τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό να ζούν εξαθλιωμένοι,να πεθαίνουν σαν τις μύγες,να παλεύουν καθημερινά γι' ένα πιάτο φαϊ και με μια παράγκα σαν κατοικία...

Είναι λοιπόν,φυσικό επακόλουθο η προσωπολατρεία,πόσο μάλλον όταν άνθρωποι σαν τον Τσάβες τους έδωσαν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια τους πίσω καθώς και παροχές που ούτε ονειρεύονταν ότι θα αποκτούσαν.

Κατά...σύμπτωση πάντα αριστεροί ήταν αυτοί οι...σωτήρες τύπου Τσάβες.:Banane0:

Δεν αναφέρθηκα στις ταριχεύσεις μόνο, αλλά γενικότερα στην προσωπολατρεία. Την ταύτιση της αριστεράς με ελάχιστα πρόσωπα, παρότι η θεωρία της αριστεράς λέει ξεκάθαρα ότι τα πρόσωπα δεν θα έπρεπε να παίζουν ρόλο.

Ούτε αναφέρθηκα μόνο την Λατινική Αμερική, αλλά παντού. Από Τίτο και Χότζα, μέχρι Μάο και Πολ Ποτ.

Και δεν μιλάω για τους ίδιους τους λαούς. Που σε κάποιες περιπτώσεις δεν τους ρωτάει κανείς. Αλλά για τους Έλληνες αριστερούς σήμερα. Που εύκολα αποδέχονται (και αποδεχόντουσαν πάντα) και την προσωπολατρεία και το ότι οι ηγέτες της αριστεράς είναι ισόβιοι. Φανταστείτε δηλαδή τι σχόλια θα ακούγαμε αν οι Αμερικανοί ανακήρυσσαν τους Μπους ισόβιο πρόεδρο, με διάδοχο τον αδερφό του σε περίπτωση ανικανότητας, ή αν οι Γερμανοί ταρίχευαν τον Κολ!

Ο Τσάβες ήταν 15 χρόνια πρόεδρος. Δεν είχε το χρόνο να φτιάξει τις δομές ώστε να μην τον χρειάζονται σαν άτομο; Πόσα χρόνια χρειάζονται; Μήπως τελικά δεν είναι δυνατό να φτιαχτούν τέτοιες δομές; Μήπως ποτέ δεν υπήρξε στόχος να φτιαχτούν δομές;

Αυτό δεν σημαίνει ότι προσπαθώ να θίξω τον Τσάβες. Απλώς με βάση ένα θέμα της επικαιρότητας βλέπω ένα φαινόμενο που έχει ξανασυμβεί πάρα πολλές φορές στο παρελθόν και η αριστερά στο σύνολό της ούτε άλλαξε θέση, ούτε ενοχλείται από το φαινόμενο, αλλά ούτε καν προβληματίζεται...
 
Παρότι τα παραπάνω είναι ξεκάθαρα, να δώσω και δύο παραδείγματα για να γίνει ακόμη πιο χτυπητό το θέμα:

1. Φανταστείτε να είχε πεθάνει ο πέμπτος τη τάξη υπουργός της Βολιβίας. Κανείς δεν θα το έπαιρνε χαμπάρι. Που είναι η ισότητα;

2. Φανταστείτε να είχε πεθάνει ο Τσίπρας (χτύπα ξύλο νέο παιδί...). Και να τον ταριχεύαμε. Θα έφριτταν όλοι οι αριστεροί για το αντιδημοκρατικό του πράγματος.
 
Συγκρίνεται ο Τσίπρας που δεν έχει κυβερνήσει μία μέρα με τον Τσάβες όσον αφορά την προσφορά?

Έφτασαν τόσα χρόνια (από το '59) στον Κάστρο να τα κάνει όπως ήθελε και θα φτάσουν στον Τσάβες? Ανάλυση είναι αυτή τώρα? Μόνο από τον ίδιο εξαρτάται το έργο του? Οι διεθνείς συνθήκες? Η αντιμετώπιση από άλλα παγκοσμίως παντοδύναμα κράτη? Τα οικονομικά συμφέροντα? Δεν λαμβάνονται υπόψην?

Χότζα, Τίτο, Τσάβες, Μπους Τσίπρας σε ένα καζάνι συγκρίνονται ως ηγέτες και ως πρόσωπα που λατρεύονται. Με το εππιχείρημά σου πάντως σε λίγο θα μας πεις πως υπερεκτιμούνται ο Λένιν και ο Ντουρούτι.
 
2. Φανταστείτε να είχε πεθάνει ο Τσίπρας (χτύπα ξύλο νέο παιδί...). Και να τον ταριχεύαμε. .

Φαντάσου να πέθαινε κανείς απ τους άλλους...Θα βγαίναμε όλοι με τους γκασμαδες στην Ομόνοια σε χρόνο dt...
 
9 Ταινίες για τον Τσάβες

To πρόγραμμα είναι copy-paste από το παραπάνω λινκ αλλά προφανώς τα έχουν μπερδέψει λίγο με τις ημέρες, οπότε ίσως καλό είναι να προηγηθεί ένα τηλεφώνημα για να επιβεβαιώσετε ποιες ταινίες παίζονται κάθε μέρα.

η NEW STAR διοργανώνει από 14/03 έως 20/03

στον κινηματογράφο ΤΙΤΑΝΙΑ CINEMA Αφιέρωμα στον ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ

προβάλλοντας 9 από τα σημαντικότερα ντοκιμαντερ – ταινίες που έχουν γυριστεί

για τον Τσάβες και την Μπολιβαριανή επανάσταση.

Ανάμεσα τους και η τελευταία ταινία του βραβευμένου με 3 Oscar OLIVER STONE

«SOUTH OF THE BORDER» αλλά και μια ακόμα εξαιρετική δουλεία

του Γιώργου Αυγερόπουλου στον ΕΞΑΝΤΑ, «Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ»


Καθημερινά θα προβάλλονται ΔΥΟ ταινίες με ενιαίο εισιτήριο

5 ευρώ και 3 ευρώ για ανέργους.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 14/03

21:30 Ο ΤΣΑΒΕΣ, Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΙ Η ΝΕΑ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

22:30 ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/03

21:30 REVOLUTION: ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ

23:00 ΜΠΟΛΙΒΑΡΙΑΝΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ.Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

ΣΑΒΒΑΤΟ 16/03

21:30 SOUTH OF THE BOARDER

23:00 Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 17/03

21:30 Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ (ΕΞΑΝΤΑΣ)

22:45 ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 19/03

21:30 ΜΠΟΛΙΒΑΡΙΑΝΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ.Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

23:00 Ο ΤΣΑΒΕΣ, Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΙ Η ΝΕΑ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

ΤΡΙΤΗ 17/03

21:30 Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

23:00 ΜΠΟΛΙΒΑΡ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/03

21:30 SOUTH OF THE BOARDER

23:00 ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΣΗΜΕΡΑ
 
Status
Not open for further replies.