Αντίο W1070...τώρα τι;.....TV;.....Δεν νομίζω!

Re: Απάντηση: Αντίο W1070...τώρα τι;.....TV;.....Δεν νομίζω!

Το έψαξα αλλά δεν το βρήκα πουθενά δυστυχώς.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://www.imdb.com/title/tt4146128/

Μίνι Σειρά, σκοτώνει...

Η σειρά "έρχεται" από αύριο θα την ξεκινήσω.

Χθες πριν ακόμα λάμψει ο benq διάβασα στο projectorjunkies για τον dlp της jvc (LX-FH50), υπάρχει κανένα νέο για το πότε θα ρθει Ελλάδα ή έστω κάποιο review online?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Eιπα να κανω λιγο χαβαλε να γελασουμε λιγο, για να γιορτασουμε τη χαρα του. :D
Εδω κοντεψε να τον αποχωριστει χωρις λογο. Μακαρι να συνεχισει να του χαριζει πολλες ακομα ωρες διασκεδασης. (τωρα που βρηκε και το κολπο....) :flipout:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Να σαι καλά warewolf! Καλά η διαφήμιση ότι έπρεπε για την περίπτωσή μου.....αλλά κάτσε γιατί θα τρελαθώ...το 1982 είχαμε ασπρόμαυρη tv στην Ελλάδα?

Να σαι καλά warewolf! Καλά η διαφήμιση ότι έπρεπε για την περίπτωσή μου.....αλλά κάτσε γιατί θα τρελαθώ...το 1982 είχαμε ασπρόμαυρη tv στην Ελλάδα?

Έγχρωμη είχαμε μεν, φρέσκια-φρέσκια δε... :p

Απλά, η ΕΡΤ εξέπεμπε το έγχρωμο σήμα της σύμφωνα με το πρότυπο SECAM, κάτι που μάλλον είτε ο αναπαραγωγέας βίντεο, είτε η κάρτα capture που χρησιμοποιήθηκε για την ψηφιοποίηση της εν λόγω διαφήμισης, δεν υποστήριζε...

Αυτός είναι και ο λόγος που αρκετά βίντεο από τη δεκαετία του '80 είναι ανεβασμένα ως ασπρόμαυρα στο youtube...

Η σειρά "έρχεται" από αύριο θα την ξεκινήσω.

Χθες πριν ακόμα λάμψει ο benq διάβασα στο projectorjunkies για τον dlp της jvc (LX-FH50), υπάρχει κανένα νέο για το πότε θα ρθει Ελλάδα ή έστω κάποιο review online?

Σειράρα...με τέλος που προβληματίζει ακόμη και πέτρες :grinning-smiley-043 (δεν σου λέω άλλα)
Σύντομα θα διαβάσεις το review του LX-FH50, λίγη υπομονή..

Κοίταξε, με την Epson τα πράγματα είναι περίεργα. Δεν δίνει προβολείς για review σε ανεξάρτητους reviewers παρά μόνο σε επιλεγμένους από αυτήν. Είναι μια τακτική από μυστήρια εως ύποπτη για εμένα, άλλα δυστυχώς αυτή είναι και δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντίο W1070...τώρα τι;.....TV;.....Δεν νομίζω!

Πλάκα έκανα φίλε μου teddy!!! Λόγω του τίτλου την έβαλα, δεν έχω ιδέα ποια είναι!!!:flipout:

εγώ δεν θα πω ότι την έψαξα και εγώ γιατί δεν είναι αλήθεια, δεν την έψαξα, οκ? :flipout:

Έγχρωμη είχαμε μεν, φρέσκια-φρέσκια δε... :p

Απλά, η ΕΡΤ εξέπεμπε το έγχρωμο σήμα της σύμφωνα με το πρότυπο SECAM, κάτι που μάλλον είτε ο αναπαραγωγέας βίντεο, είτε η κάρτα capture που χρησιμοποιήθηκε για την ψηφιοποίηση της εν λόγω διαφήμισης, δεν υποστήριζε...

Αυτός είναι και ο λόγος που αρκετά βίντεο από τη δεκαετία του '80 είναι ανεβασμένα ως ασπρόμαυρα στο youtube...

Με κάλυψες πλήρως. Εγώ γεννήθηκα μετά την έγχρωμη στην Ελλάδα οπότε αυτά δεν τα πρόλαβα αλλά ήξερα ότι στην Αμερική μέχρι το 70 είχε γίνει σχεδόν maistream και τα extra 15-20 χρόνια που κάναμε για να τους φτάσουμε μου φάνηκαν πολλά... τώρα ξέρω.

Σειράρα...με τέλος που προβληματίζει ακόμη και πέτρες :grinning-smiley-043 (δεν σου λέω άλλα)
Σύντομα θα διαβάσεις το review του LX-FH50, λίγη υπομονή..

Το αρχείο είναι στο 36% και είναι 1080p 19,6gb οπότε θα την απολαύσω συντομότατα...

Υπομονή θα κάνω παρέα με τον φρεσκολουσμενο 1070 :flipout:

Για τους νέους epson να περιμένουμε κανένα review ή μπα?

και γω χθες έψαξα για reviews όταν είδα το post σου αλλά δεν βρήκα κάτι....αλλά άσχετα μ αυτό...γιατί κοιτάς μονο lcd? Ο w1080st που είναι short throw ας πούμε θα σε χαλούσε ή δεν σε βολεύει η τοποθέτηση?

Τι διαφορά έχει το μερεμέτι στον πίσω τοίχο από το μερεμέτι στο ταβάνι σου? Έτσι κι αλλιώς θα σκάψει για τα καλώδια ο μάστορας οπότε ούτε το κόστος γλιτώνεις ούτε την ταλαιπωρία. Νομίζω την έχουμε ξανά κάνει αυτή την κουβέντα αλλά δεν θυμάμαι πιο ήταν το πρόβλημα.

Θηλυκό - αρσενικό hdmi προέκταση ίσως γιατί μιλάμε για 1μ και μετά υπάρχουν μπόλικες επιλογές
ή αυτός που είναι πολύ καλός και βγάζει 91" από τα 4,3μ....με λίγο ευελιξία στη θέση του πανιού είσαι εντάξει
http://www.projectorcentral.com/Sony-VPL-HW45ES-projection-calculator-pro.htm