Αντιπροσωπείες Για Κλάματα!

georget

Supreme Member
31 March 2007
3,111
Λευκωσία
Τελικά δεν είναι μονο η Sony που είναι για τα κλάματα στην Κύπρο αλλα και η Microsoft.
Το Elite μου έπαθε RROD στους 11 μήνες και το πήγα στο κατάστημα που το αγόρασα και μου είπαν ότι σε δυο εβδομάδες θα το έχω πίσω χωρίς καμια επιβάρυνση.
Μετα από 4 εβδομάδες αναμονή δέχομαι τηλεφώνημα ότι η Microsoft έχει αλλάξει πολιτική και ότι έχω δυο επιλογές.
Η πρώτη είναι να σταλεί Γερμανία μέσο Ελλάδας για δωρεάν επιδιόρθωση και θα πάρει 5 Εβδομάδες.
Η δεύτερη να επιδιορθωθεί στην Κύπρο και θα στοιχίσει 150 Ευρώ.
Η απάντηση μου ήταν αφού είναι στην Εγγύηση σίγουρα θέλω να επιδιορθωθεί δωρεάν.
OK μου είπαν τότε θα πάει Γερμανία.
:rifle:

2 μήνες αναμονή για επισκευή στην εγγύηση. Μια χαρά μου ακούγεται. Συνηθισμένα πράγματα.
Φίλε μου τρίξε τους λίγο τα δόντια. Βάλε και κανένα γνωστό σου δικηγόρο να πάρει τηλέφωνο. Είναι υποχρεωμένοι να στο επισκευάσουν μέσα σε 2 βδομάδες το αργότερο. Είναι οδηγία της ΕΕ αλλά δεν θυμάμαι πια ακριβώς.

Εν το μεταξύ ενός φίλου μου πριν μερικούς μήνες στο ίδιο κατάστημα του έδωσαν καινούργιο σε μια εβδομάδα.:chinscratch:

Απάντηση: Re: Αντιπροσωπείες Για Κλάματα!

Εν το μεταξύ ενός φίλου μου πριν μερικούς μήνες στο ίδιο κατάστημα του έδωσαν καινούργιο σε μια εβδομάδα.:chinscratch:

Φωνές, απειλές και απαίτηση να μιλήσεις με προιστάμενο. Μόνο έτσι καταλαβαίνουνε δυστηχώς.

Το είπα και στο νήμα του Wii τώρα που το amazon.co.uk άρχισε να στέλνει σχεδόν τα πάντα και στην Ελλάδα - Κύπρο θα κλάψουν πολλές " μανούλες ".....

Δεν καταλαβαίνουν τίποτα αυτοί.
Τελικά βαρέθηκα να περιμένω και παράγγειλα άλλο από Amazon UK.

Xbox 360 Elite Console with 120GB Hard Drive (2009/2010)
+ 2 Controllers Black
+ 4 Games( 2 Pure and 2 Lego Batman)

Όλα £199.99

Buy an Xbox 360 Elite Console, Get Two Selected Games For £10

φοβερή προσφορά...

το ψήνω να το τσιμπήσω...:worshippy::worshippy:

Δεν καταλαβαίνουν τίποτα αυτοί.
Τελικά βαρέθηκα να περιμένω και παράγγειλα άλλο από Amazon UK.

Xbox 360 Elite Console with 120GB Hard Drive (2009/2010)
+ 2 Controllers Black
+ 4 Games( 2 Pure and 2 Lego Batman)

Όλα £199.99

Την καλυτερη δουλεια εκανες , αλλωστε και εγω κατα καιρους 3 διαφορετικα XBοx εχω αγορασει , εκ των οποιων το ενα το πουλησα και το αλλο το χαρισα σε ενα ξαδερφο μου...

Εγώ μάλλον θα τα κρατήσω και τα 2 για να παίζω Link με τους γιούς μου.:Banane0:
Και σίγουρα αυτό το Elite πρέπει να είναι με Jasper Mobo που σίγουρα θα είναι πιο ανθεκτικό σε RROD.