Αντιπροσωπία ή μήπως όχι......?

zavara

Senior Member
1 May 2007
660
Μια ερώτηση κι από μένα παιδιά...Ευτυχής κάτοχος ενός tw700 με 700+ ώρες στη λάμπα.
Ηρθε η ώρα για αλλαγή λάμπας-καθάρισμα-(...service?)...αφού βλέπω πτώση στη φωτεινότητα και μερικές φορές αυξομείωση.

Να πάω στη μαμά αντιπροσωπία για όλα αυτά αξίζει τον κόπο και το χρήμα ,ή να πάρω μια λάμπα από internetικό μαγαζί (παρακαλώ να προτείνει κάποιος αν ξέρει) και να προσπαθήσω μόνος μου?

Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από το μηχανάκι και λόγω οικονομικών ,δε θα ήθελα να αρχίσω να ανοίγω καινούριες πληγές.....-bye-
 
Βρες κάποιον από το φόρουμ να σου κάνει service παρά την εταιρεία. Αλλ´αγενικά το μόνο που χρειάζεσαι είναι με σπρέυ αέρα καθάρισμα και αλλαγή λάμπας την κάνεις μόνο σου σε 2 λεπτά. Και θα σου έρθει και πολύ φθηνότερα η λάμπα.
 
Ααα και κάτι άλλο....είναι ακόμα στην εγγύηση,δεν έχουν περάσει 3 χρόνια απο την αγορά.Μήπως για την αυξομείωση της φωτεινότητας καλύπτομαι από την εγγύηση και αλλαχθεί η λάμπα?