Αντισυνταγματικός ο νόμος περί ιθαγένειας ....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

Όταν η πλειοψηφία των pixel είναι καμμένα Γιάννη μου,ότι και να πειράξεις δεν έχει αποτέλεσμα....πρέπει να αλλάξουμε τηλεόραση κάποια στιγμή

Πάντως η δική μου προσαρμόστηκε ..:grandpa:

Μέ τό που βάζω ΕΡΤ και δειχνει Στάη βγάζει 10 παπαγαλάκια...

Οταν πατάω ΣΚΑΙ άλλα 10

Στο MEGA σβήνει μόνη της...Θα την εκπαιδεύσω καί στά φάσκελα...

:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

Πάντως η δική μου προσαρμόστηκε ..:grandpa:

Οταν πατάω ΣΚΑΙ άλλα 10

:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Παπαγάλους βλέπεις εσύ,γιατί εγώ βλεπω μαύρα κοράκια με γαμψά νύχια και μοχθηρό βλέμμα....πρέπει να πάμε τις τηλεοράσεις μας για service στον πιο κοντινό κάδο...πάει και τελείωσε...:grandpa:

Πάντως και οι δύο πτηνά βλέπετε, τον κυνηγό με το δίκαννο δεν βλέπω ακόμα αλλά που θα πάει...:slapface::slapface::BDGBGDB55:

Πάντως η δική μου προσαρμόστηκε ..

Οταν πατάω ΣΚΑΙ άλλα 10

Αν δεν έχεις, βάλε δορυφορική! Με την εκπαίδευση που έχει η τηλεόραση σου αποκλείεται να παίζει σε οποιοδήποτε ελληνικό κανάλι, πάντα φάσκελα θα βγάζει αυτόματα ή θα είναι μόνιμα κλειστή! :D :BDBDG54:

Αν δεν έχεις, βάλε δορυφορική! Με την εκπαίδευση που έχει η τηλεόραση σου αποκλείεται να παίζει σε οποιοδήποτε ελληνικό κανάλι, πάντα φάσκελα θα βγάζει αυτόματα ή θα είναι μόνιμα κλειστή! :D :BDBDG54:

Δικιο έχεις...:a0210:

Αλλως τε μονον γαύρο βλέπω απο συνήθεια..