Έχει και αυτό ένα point!!πάρα πολλά χρόνια δοκιμών, με όλα σχεδόν τα γνωστά και άγνωστα αντιβιοτικά υπολογιστών, κατέληξα ότι το καλύτερο, είναι το ενσωματωμένο των windows.
Είναι γρήγορο, ακριβής, δεν επιβαρύνει πόρους του συστήματος και είναι δωρεάν
Το αυτό!πάρα πολλά χρόνια δοκιμών, με όλα σχεδόν τα γνωστά και άγνωστα αντιβιοτικά υπολογιστών, κατέληξα ότι το καλύτερο, είναι το ενσωματωμένο των windows.
Είναι γρήγορο, ακριβής, δεν επιβαρύνει πόρους του συστήματος και είναι δωρεάν
Υπάρχουν και τα Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2024, με End of Servicing 13/1/2032, είναι μια χαράΌπως βολευεται και κρίνει κανείς για το σύστημα του αλλά και από την εμπειρία του. Ωραίο που ακουγονται διαφορετικες απόψεις με την αναλογη επιχειρηματολογία.
Όσο πιο "δραστήριος" είσαι και ταυτόχρονα με μικρή εμπειρια για να το πουμε και κομψα....που αποτελεί έναν καθαρόαιμο η αλήθεια είναι κακο συνδυασμο ...τόσο νομίζω έχεις αναγκη της φροντίδας του αυτόματου πιλότου από ένα ειδικο γι αυτον τον σκοπό αντιβιωτικό που σε συνεφερει στο πι κ φι.....και με πιο διευρυμένη κάλυψη / επιπρόσθετες λειτουργίες από αυτην των windows...
Kαι ποσο μαλον εγώ που έχω μεινει στα 10 pro ενώ το συστημα με εχει πρήξεi να τα αλλάξω...το παθαίνω συχνα αυτο με την εμφάνιση νεων OS... δυσκολευομαι να αλλαξω τροπους συνηθειας....Στα windows 10 όπως γνωρίζετε παπαλα τα updates...
Τα Windows πιστευω είναι αρκετα για εναν συνειδητοποιημένο και εμπειρο χρήστη και μόνο θεωρώ....αποτελώντας ένα base line protection.
Ακόμα και έμπειροι χρήστες όμως μπορεί να την πατήσουν...έστω και μια φορά..εκτός αν ολοι μας εδώ είμαστε προγραμματιστές και αλάνθαστοι στο που θα μπούμε...
Σοκαριστικό νέο!!! Σ ευχαριστώ Σίμο!! Το επομενο μου project...!!!Υπάρχουν και τα Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2024, με End of Servicing 13/1/2032, είναι μια χαρά
Kαι ποσο μαλον εγώ που έχω μεινει στα 10 pro ενώ το συστημα με εχει πρήξεi να τα αλλάξω...το παθαίνω συχνα αυτο με την εμφάνιση νεων OS...
Thanks Δημήτρη. Βρήκα δουλεια για το απόγευμα!!
κοιτα, επειδή ο υπολογιστης μου δεν πληροί τις προδιαγραφές που θέτει η microsoft, αναβάθμισα σε Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2024, αγόρασα και ένα κλειδί και είμαι τζετΣοκαριστικό νέο!!! Σ ευχαριστώ Σίμο!! Το επομενο μου project...!!!
Γι αυτό γουσταρω Avclub...ολο και κάτι εχεις να μάθεις από ανθρώπους που ξέρουν!!!
Βεβαια ποιος κανει φορματ τώρα?? Ας το κατεβασουμε και βλέπουμε!!![]()
Τhanks!! Αρα το κλειδι που έχω τώρα από οριτζινάλε Windows 10 pro θα μου είναι άχρηστο στην νεα αυτη έκδοση..?? Σόρυ αλλά έχω καιρό να ασχοληθώ....κοιτα, επειδή ο υπολογιστης μου δεν πληροί τις προδιαγραφές που θέτει η microsoft, αναβάθμισα σε Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2024, αγόρασα και ένα κλειδί και είμαι τζετ
ακριβώς, υπάρχουν πολύ φθηνά κλειδιά εκεί έξω και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, να το τονίσω ότι το Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2024, είναι πλήρες απαλλαγμένο από όλο τον"συμφερτό", άχρηστου bloatware, που κουβαλούσαν τα παλιά 10αρια, είναι ένα πολύ clean λειτουργικό, βάλτο και θα με θυμηθείς.Τhanks!! Αρα το κλειδι που έχω τώρα από οριτζινάλε Windows 10 pro θα μου είναι άχρηστο στην νεα αυτη έκδοση..?? Σόρυ αλλά έχω καιρό να ασχοληθώ....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.