Εκτός της διαφοράς απόδοσης (ποιότητας) ανάμεσα σε Lcd , plasma και crt υπάρχει μια παράμετρος που δεν έχει αναφερθεί ιδιαίτερα στις συζητήσεις, που είναι η αντοχή των panel στα μικροχτυπήματα και τις γρατσουνιές. Έχω δεί κατεστραμένη τηλεόραση philips amplifier αγορασμένη 4.500,00 ευρώ) από εκτοξευση παιδικού παιχνιδιού. Είναι γεγονός πως οι παλιές crt αντέχουν στα μικροχτυπήματα (η δικά μου 32άρα crt panasonic έχει δεκτεί πολλά βέλη από το τόξο του μικρού μου παιδιού-καθώς και ιπτάμενους γκοτζίλες χωρίς πρόβλημα), ενώ οι lcd (μόνιτορ υπολογιστή) βουλιάζουν και καταστρέφονται με την παραμικρή πίεση του panel (ακόμη και από κακό καθαρισμό)
Οι εντυπώσεις σας και οι εμπειρίες από την ώς τώρα χρήση plasma και lcd οθόνων ποιά είναι; Αντέχουν στα χτυπήματα; Οι plasma είναι γνωστό ότι έχουν γυάλινη πρόσοψη και φυσικά θα αντέχουν περισσότερο από τις lcd και δεν θα κάνουν αμυχές. Σε κάποιες lcd
αναφέρεται ότι έχουν αντιανακλαστική επίστρωση, αυτό σημαίνει πως δεν έχουν την μαλακότητα των κλασικών lcd μόνιτορ;
Οι εντυπώσεις σας και οι εμπειρίες από την ώς τώρα χρήση plasma και lcd οθόνων ποιά είναι; Αντέχουν στα χτυπήματα; Οι plasma είναι γνωστό ότι έχουν γυάλινη πρόσοψη και φυσικά θα αντέχουν περισσότερο από τις lcd και δεν θα κάνουν αμυχές. Σε κάποιες lcd
αναφέρεται ότι έχουν αντιανακλαστική επίστρωση, αυτό σημαίνει πως δεν έχουν την μαλακότητα των κλασικών lcd μόνιτορ;