Αντώνη (Stepcom), ευχαριστώ :)

analyze_it

AVClub Addicted Member
15 July 2008
1,798
Το περασμένο σάββατο πήγα στη Stepcom για να αγοράσω έναν δεύτερο ενισχυτή που θα αποτελέσει μέρος του δεύτερου συστήματός μου (της κρεβατοκάμαρας χεχε) με βάση τα Audiostatic ES-100.
Καλά, θα μου πείτε, και τί έγινε φίλε? Γιατί το αναφέρεις?

-Θα σας απαντήσω λοιπόν ...

Σήμερα το πρωί έχω κλήση από τον Αντώνη....

-Καλημέρα Ηλία μου, τί κανεις?
-Καλημέρα Αντώνη, πόσο χαίρομαι που σε ακούω...
-Πήρα για να σε ρωτήσω αν είσαι ευχαριστημένος με τον ενισχυτή

(!)

Ανατρίχιασα, σκέφτηκα αν είμαι ξύπνιος, αν είμαι στη σωστή χώρα...

(...)

Αντώνη, μετά από 8 χρόνια απόλυτης.... ικανοποίησης (!) θα ήθελα να σε ευχαριστήσω δημόσια.

Αντώνη σε ευχαριστώ, είσαι επαγγελματίας και , πάνω απ όλα, Άνθρωπος

Με τιμή,
Ένας φίλος

Η ποιότητα του ανθρώπου που αναφέρεσαι είναι υπεράνω κριτικής.

Παρόλο που δεν έχω κάποια ιδιαίτερη σχέση, χαίρομαι όταν διαβάζω θετικά σχόλια για ανθρώπους που το αξίζουν και γιαυτό παραθέτω και το δικό μου.

:SFGSFGSF:

Νομίζω ότι είναι καιρός να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε για την εκπλήρωση των ηχητικών μας ποθων, εκτός από τις μουρμούρες....

Δεν είχα την τύχει να συνεργαστώ ακόμη με την Stepcom αλλά στη διάρκεια της 22 χρονης πορείας μου στο κοινό μαε χόμπυ υπήρξαν αρκετοί άνθρωποι - επαγγελματίες που στάθηκαν δίπλα μου και με βοήθησαν, συμβούλευσαν και ουδέποτε ένοιωσα ότι με εκμεταλλέυονται όπως ο Γιώργος Θεοφιλάκος, ο Ιωνάς Σακκής, Ο Σάκης Χατζηδημητρίου και ο Ακης Μιχαλόπουλος. Ενα μεγάλο ευχαριστώ :SFGSFGSF:

Προφανώς υπάρχουν και άλλοι τετοιοι άνθρωποι στο χώρο με τους οποίους δεν έχει τύχει να συνεργαστώ.

Εχω παρει αρκετες φορες μηχανηματα απο τον Αντωνη... και ειναι απο τους πρωτους που παιρνω τηλεφωνο οταν θελω μια γνωμη ή μια συμβουλη για μια αγορα. Δεν προσπαθει ποτε να σου πουλησει με το ετσι θελω μηχανηματα που αντιπροσωπευει, ειναι παντα προθυμος να σε εξυπηρετησει απο το τηλεφωνο ή απο κοντα σε οτι θελεις και ειναι παντα υποδειγμα ευγενειας.

τα καλα να λεγονται..οποτε αναφερω και εγω τις θετικοτατες εντυπώσεις μου απο το συγκεκριμενο καταστημα..

Το τελευταιο διαστημα ειμαι σε αναζητηση ηχείων για αντικατάσταση των basic bass ths ΜΤΖ..
πραγματικα την αντιμετώπιση που είχα απο την stepcom ουτε καν την πλησιασαν στα υπολοιπα 3-4 καταστήματα που εκανα ακροάσεις...(σε κάποιο ακόμη δεν έχω πάει αφου για να κλείσεις ραντεβου για ακρόαση πρέπει να έχεις βύσμα απο οτι κατάλαβα..:p )

κλείσαμε ενα ραντεβου με τον αντώνη ...μου είπε να πάω και τον ενισχυτή μου μαζι.. βέβαια εγω κουβάλισα όλη την οικοσυσκευή!! Behringer 1500+emu-0404 + τα basic bass!!!!!

τόση ώρα που καθομασταν και αφιέρωσε για να ακουσουμε διάφορα ηχεια πραγματικα είναι αξιέπαινο και δυστυχως δεν γίνεται απο πολλους..(τουλάχιστον όχι απο τα αλλα καταστήματα που πήγα..)

όπως και οι συμβουλές του σε κάποιον αρχάριο οπως εγω..ανεκτίμητες...
Επιτέλους δείχνει ότι υπάρχουν και σωστοι επαγγελματιες στο χώρο που δεν σε βλέπουν σαν κινούμενο ευρώ!!!

να σημειώσω εδω ότι τον Αντώνη δεν τον γνωρίζω προσωπικα..πέραν απο εκεινης της ακροασης που κάναμε..ουτε ειμαι πελάτης μιας και δεν εχω αγοράσει κατι ακόμη...