Αντρικό θέμα!!!

panosxgr

Supreme Member
24 June 2006
8,604
Με αφορμή το θέμα που άνοιξε ο Κώστας Ποτακίδης, σχετικά με το αν μπορούμε να απολαύσουμε μια ταινία μαζί με το έτερον ήμισυ, είπα να ανοίξω κι εγώ το ακόλουθο thread, για να ...πούμε τον πόνο μας! :ernaehrung004:
Θα ήθελα λοιπόν να ακούσω από όλους μας τους πικραμένους τι είναι αυτό που τους ενοχλεί περισσότερο στο έτερο ήμισυ?
(γυναίκες ας παρακαλούμε ότι δεν θα βλέπουν το θέμα! :grinning-smiley-043 )

panosxgr said:
Με αφορμή το θέμα που άνοιξε ο Κώστας Ποτακίδης, σχετικά με το αν μπορούμε να απολαύσουμε μια ταινία μαζί με το έτερον ήμισυ, είπα να ανοίξω κι εγώ το ακόλουθο thread, για να ...πούμε τον πόνο μας! :ernaehrung004:
Θα ήθελα λοιπόν να ακούσω από όλους μας τους πικραμένους τι είναι αυτό που τους ενοχλεί περισσότερο στο έτερο ήμισυ?

Χα! Ότι όταν βλέπετε το θάνατο του Boromir στο FOTR ζητωκραυγάζετε σε κάθε βέλος!!!!!

Μα έλεος!!!!!!!!!

Και θα το παρακολουθούμε το θέμα.......στενά! :P

Γιατί κάτι με έτρωγε μέσα μου ότι λόγω τίτλου (λανθασμένος τελικά) θα απαντούσε πρώτη γυναίκα?
Πάντως καλό θα ήταν να ακούσουμε και από τις 2 πλευρές απόψεις, για να είναι πιο ανοικτό το θέμα και να μπορέσει να γίνει και αντίλογος, μέσα πάντα σε αξιοκρατικά πλαίσια :grinning-smiley-043
-bye-

Re: Απάντηση: Αντρικό θέμα!!!

Δημήτριος Ντοκατζής said:
Τατιάνα , I give up Δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω πλέον . Boromir , FOTR , όλο άγνωστες λέξεις και ακρωνύμια

Fotr = Fellowship of the Ring

Το πρώτο μέρος του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Boromir = Πρίγκηπας της Γκόντορ, ένας από τους 9 της Συντροφιάς του Δαχτυλιδιού

Δεν έχεις δεν τον Άρχοντα?

Don't give up:)

panosxgr said:

Aπο οτι καταλαβες Πανο μου στο θεμα αυτο μονο εγω και κανα δυο αλλοι εδω μεσα μπορουμε να γραψουμε γιατι απλα δεν εχουμε ταιρι:flipout: :flipout: οι υπολοιποι θα εχουν προβλημα:violent-smiley-008:

panosxgr said:
Γιατί κάτι με έτρωγε μέσα μου ότι λόγω τίτλου (λανθασμένος τελικά) θα απαντούσε πρώτη γυναίκα?

Μήπως το έβαλες επίτηδες? :P Δεν είμαστε και πολλές από ότι έχω παρατηρήσει

Πάντως χωρίς πλάκα είναι ενδιαφέρον θέμα

Αυτο που ενοχλει εμενα περισσοτερο ειναι οτι αποφευγουμε να αγοραζουμε ψαρι γιατι σιχαινεται να το καθαρισει, αλλα και καθαρισμενο να ειναι θα βρωμισει το σπιτι.:slapface:
Καμια καλη ψαροταβερνα ξερετε?
Σορρυ Πανο, -bye- αλλα ηταν μοναδικη ευκαιρια να πω τον πονο μου.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντρικό θέμα!!!

tatiana said:
Fotr = Fellowship of the Ring

Το πρώτο μέρος του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Boromir = Πρίγκηπας της Γκόντορ, ένας από τους 9 της Συντροφιάς του Δαχτυλιδιού

Δεν έχεις δεν τον Άρχοντα?

Don't give up:)

Περί αυτού απήντησα στο θέμα βλέπω μόνος μου ταινίες ή κάπως έτσι. Η γυναίκα μου βλέπει τον άρχοντα . Εγώ τον βαριέμαι αφόρητα .

Σταύρο, καλησπέρα.
Σε αυτό δεν έχεις κι άδικο! :grinning-smiley-043
Πάντως για να ξεκινήσουμε και λίγο κουβεντούλα, το θέμα δεν είναι να φοβηθείς να πεις τι σε πειράζει στον σύντροφο. Εξάλλου, ξέρεις τι θεωρώ το πιο σημαντικό? Αν αγαπάς τα μειονεκτήματα του άλλου τότε τον αγαπάς πραγματικά. Θετικά στοιχεία έχουμε όλοι και συνήθως είναι και κοινώς αποδεκτά. Στα άλλα είναι το πρόβλημα.
Αν κάποιος τώρα έχει κάποιο πρόβλημα με το έτερο ήμισυ και δεν το έχει συζητήσει μαζί του, τότε είναι φυσικό να αισθάνεται και ενόχληση να το πει εδώ. Αν όμως είναι κατι που το έχει αποδεκτεί, γιατί δεν μπορεί πιθανώς να κάνει κι αλλιώς, αλλά φυσικά το έχει συζητήσει και με το αντίθετο φύλο, τότε δεν είναι κακό πιστεύω να πει την άποψη του επί του θέματος. Μπορεί τελικά κάποια πράγματα να μας πειράζουν, γιατί δεν τα έχουμε δει με άλλο μάτι. Μπορεί και όχι.
-bye-

Υ.Γ. Τατιάνα, δεν είμαι μισογίνης, αν αυτό μπορεί να κατάλαβες. Καμιά φορά χρειάζεται και λίγο πλάκα -bye-

Ntinos1972 said:
Αυτο που ενοχλει εμενα περισσοτερο ειναι οτι αποφευγουμε να αγοραζουμε ψαρι γιατι σιχαινεται να το καθαρισει, αλλα και καθαρισμενο να ειναι θα βρωμισει το σπιτι.:slapface:
Καμια καλη ψαροταβερνα ξερετε?
Σορρυ Πανο, -bye- αλλα ηταν μοναδικη ευκαιρια να πω τον πονο μου.
Nτίνο εσύ δεν μπορείς να το καθαρίσεις?

Προσωπικά, για να ανοίξει και λίγο η κουβέντα, με εκνευρίζει πάρα πολύ η μουρμούρα το βράδυ στο κρεβάτι!! :slapface:
Την ώρα που θέλεις να ηρεμήσεις ξεκινάει όλα τα απίθανα θέματα που μπορεί να έχει στο μυαλό της!!

Ο Ντίνος ψάχνει αφορμή για ταβερνούλα ΜΗΤΣ, δεν το κατάλαβες? :flipout: :flipout:

Εμεις δεν εχουμε μουρμουρα (για να μην βγω αλο το θεμα,
αλλα,
Ρε ΜΗΤΣ ειπαμε και να το καθαρισω εγω, ΔΕΝ μπανει στην κουζινα αφου με το μαγειρεμα ΒΡΩΜΑΕΙ. Καλα δεν ξερεις απο ψαρι?
Καμια ψαροταβερνα ξερεις?

Δεν μπορω να δω ταινια ρε παιδια ........

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !!!!!!!

μολις βαλουμε ταινια τοτε θα πηγαινοερχεται μια να ανακατεψει το φαι.... μια για να τηλεφωνησει στη μαμα .... μια για πιει νερο .....μια για βρει αλλο μαξιλαρι ..... .......................

πρεπει να περιμενω να ερθει Σινεμοπαρεα για να δουμε ταινια .....

αλλα πουυυυυυυυυυ τετοιο πραμα τα τελευται 2 χρονια ....

Καλά ρε Ντίνο, δεν έχεις μουρμούρα και κολλάς στα ψάρια???
Τι είσαι εσύ παιδί μου!!! :twoguns: :violent-smiley-030:

Eμένα αυτό που μου έρχεται τώρα στο μυαλό από τελευταία μου σχέση είναι όταν ο ένας από τους δύο κάνει σχεδόν τα πάντα. Πού θα πάμε, τί θα κάνουμε, με ποιούς θα βγούμε... Λίγο δυναμισμός δεν βλάπτει...

panosxgr said:
Ο Ντίνος ψάχνει αφορμή για ταβερνούλα ΜΗΤΣ, δεν το κατάλαβες? :flipout: :flipout:
Θα γίνει και αυτό παιδιά μετά τις καλοκαιρινές διακοπές που θα μαζευτούμε όλοι...

panosxgr said:
Καλά ρε Ντίνο, δεν έχεις μουρμούρα και κολλάς στα ψάρια???
Τι είσαι εσύ παιδί μου!!! :twoguns: :violent-smiley-030:

Και η μουρμουρα ψαρι ειναι (και μαλιστα καλο)
ΜΗΤΣ!!!

Απάντηση: Re: Αντρικό θέμα!!!

MHTΣ said:
Eμένα αυτό που μου έρχεται τώρα στο μυαλό από τελευταία μου σχέση είναι όταν ο ένας από τους δύο κάνει σχεδόν τα πάντα. Πού θα πάμε, τί θα κάνουμε, με ποιούς θα βγούμε... Λίγο δυναμισμός δεν βλάπτει...

Εννοείς ότι δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες???