Αντρικό θέμα!!!

Re: Απάντηση: Αντρικό θέμα!!!

Μπελλος Ευαγγελος said:
Δεν μπορω να δω ταινια ρε παιδια ........

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !!!!!!!

μολις βαλουμε ταινια τοτε θα πηγαινοερχεται μια να ανακατεψει το φαι.... μια για να τηλεφωνησει στη μαμα .... μια για πιει νερο .....μια για βρει αλλο μαξιλαρι ..... .......................

πρεπει να περιμενω να ερθει Σινεμοπαρεα για να δουμε ταινια .....

αλλα πουυυυυυυυυυ τετοιο πραμα τα τελευται 2 χρονια ....

Ωχ! Δύσκολα τα πράγματα...:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Αντρικό θέμα!!!

panosxgr said:
Εννοείς ότι δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες???
Kαθόλου βρε παιδάκι μου. Στο τέλος μου φαινόταν ότι κουβαλούσα άλλον έναν άνθρωπο μαζί μου... (τραγικό που το λέω το ξέρω)...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αντρικό θέμα!!!

MHTΣ said:
Kαθόλου βρε παιδάκι μου. Στο τέλος μου φαινόταν ότι κουβαλούσα άλλον έναν άνθρωπο μαζί μου... (τραγικό που το λέω το ξέρω)...

Κάτσε να σοβαρέψεις με καμιά και μετά πίστεψέ με...δεν θα έχεις καθόλου λόγο!!! Δεν μπορώ να κανονίσω σχεδόν ποτέ!!! Πάντα έχει βγάλει το πρόγραμμα από πριν!!! Αφησες αυτή την γυναίκα να σου φύγει. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!:violent-smiley-030:

Ntinos1972 said:
Και η μουρμουρα ψαρι ειναι (και μαλιστα καλο)
ΜΗΤΣ!!!

:flipout: :flipout:
Πού θες φίλε? Περιοχή πες μου και budget και θα σου πώ.

MHTΣ said:
:flipout: :flipout:
Πού θες φίλε? Περιοχή πες μου και budget και θα σου πώ.

Για να δουμε τι ξερεις:
Απο Σαρωνιδα μεχρι Λαυριο, και απο Λαυριο μεχρι Κακια Θαλασσα.
Το budget μην σε απασχολει, ας το φαμε πρωτα το ψαρακι και μετα το πληρωνουμε.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αντρικό θέμα!!!

panosxgr said:
Κάτσε να σοβαρέψεις με καμιά και μετά πίστεψέ με...δεν θα έχεις καθόλου λόγο!!! Δεν μπορώ να κανονίσω σχεδόν ποτέ!!! Πάντα έχει βγάλει το πρόγραμμα από πριν!!! Αφησες αυτή την γυναίκα να σου φύγει. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!:violent-smiley-030:
Όχι φίλε δεν συμφωνώ. Eσύ μπορεί να είσαι στο άλλο άκρο αλλά προτιμώ και «κινήσεις» από το άλλο μου μισό. Όσο για το σοβάρεμα δεν νομίζω ότι παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο. Aπό την αρχή φαίνινται κάποια πράγματα.
Πρέπει να φύγω. Xαιρετισμούς σε όλους σας. BYE!

Μακάρι να ήταν έτσι, να φαινόντουσαν από την άρχη...
Αμ δεν!!!!!!!
Μετά τα βγάζουν όλα ένα ένα!!! Μόλις καταλάβουν ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, αρχίζουν τα κατα ριπάς!!!!!!!!!!!!! :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030:

Μπελλος Ευαγγελος said:
Δεν μπορω να δω ταινια ρε παιδια ........

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !!!!!!!

μολις βαλουμε ταινια τοτε θα πηγαινοερχεται μια να ανακατεψει το φαι.... μια για να τηλεφωνησει στη μαμα .... μια για πιει νερο .....μια για βρει αλλο μαξιλαρι ..... .......................

πρεπει να περιμενω να ερθει Σινεμοπαρεα για να δουμε ταινια .....

αλλα πουυυυυυυυυυ τετοιο πραμα τα τελευται 2 χρονια ....

Ασε, Βαγγέλη, κι εγώ τα ίδια έχω.
Μόνο αν έρθει κανένα άλλο ζευγάρι, τότε μόνο μπορούμε να δούμε σαν άνθρωποι ταινία. Διαφορετικά πάντα κάτι θα βρει ή να διακόπτει την ταινία ή μπορεί να κοιμηθεί (κι ας βλέπουμε δικιά της επιλογή) ή θα δει μια σκηνή και θα θέλει να ξεκινήσουμε κουβέντα, επειδή αυτό της θύμισε κάτι...

Απάντηση: Re: Αντρικό θέμα!!!

MHTΣ said:
Eμένα αυτό που μου έρχεται τώρα στο μυαλό από τελευταία μου σχέση είναι όταν ο ένας από τους δύο κάνει σχεδόν τα πάντα. Πού θα πάμε, τί θα κάνουμε, με ποιούς θα βγούμε... Λίγο δυναμισμός δεν βλάπτει...

Εμενα αυτο που με ενοχλουσε και θυμαμαι απο την τελευταια μου σχεση ηταν οτι ειχε κολλησει με ενα σηριαλ "Οι απαραδεκτοι" και δεν ηθελε να βγαινουμε εξω .:eek:Ρε συ τωρα που το σκεφτομαι σαν πολυς καιρος δεν εχει περασει απο τοτε;μηπως πρεπει να αρχιζω να ψαχνομαι για σχεση;:slapface:

stavros kamoulakos said:
Εμενα αυτο που με ενοχλουσε και θυμαμαι απο την τελευταια μου σχεση ηταν οτι ειχε κολλησει με ενα σηριαλ "Οι απαραδεκτοι" και δεν ηθελε να βγαινουμε εξω .:eek:Ρε συ τωρα που το σκεφτομαι σαν πολυς καιρος δεν εχει περασει απο τοτε;μηπως πρεπει να αρχιζω να ψαχνομαι για σχεση;:slapface:

Που είναι η γυναίκα, οεοοοο :captain:
:flipout: :flipout: :flipout:

panosxgr said:
Που είναι η γυναίκα, οεοοοο :captain:
:flipout: :flipout: :flipout:

Ξερεις τι ωραια που ειναι να πεφτετε στο κρεββατι δυο και να ξυπνας μονος σου...Ευλογια απο τον Θεο:flipout: :flipout: :flipout:

Ρε παιδια γιατι σας συμβαινουν αυτα τα πραγματα, πως μεγαλωσατε εστι εσεις?
Να υποθεσω οτι δεν ειστε νυμφευμενοι?

stavros kamoulakos said:
Ξερεις τι ωραια που ειναι να πεφτετε στο κρεββατι δυο και να ξυπνας μονος σου...Ευλογια απο τον Θεο:flipout: :flipout: :flipout:

Καλά κάνεις. Ευχαριστήσου τώρα που μπορείς. Μετά...θα κοιμάσαι ήσυχος μόνο αν της δίνει την πιστωτική!!! :grinning-smiley-043

Ντίνο, νυμφευμένοι όχι, αλλά εκεί πάει και βλέπω ήδη τις πρώτες "γλύκες"! :dead:

Τοτε θα σας πω μια μεγαλη σοφια:

Ο γαμος ειναι ο μοναδικος τροπος για να λυσουν δυο ανθρωποι τα προβληματα τους, που δεν θα ειχαν αν δεν παντρευοντουσαν.:violent-smiley-030:

Καλο?

Για να θυμουνται οι μεγαλυτεροι και να μαθαινουν οι νεοτεροι.
Ευχες..-bye-

panosxgr said:
Καλά κάνεις. Ευχαριστήσου τώρα που μπορείς. Μετά...θα κοιμάσαι ήσυχος μόνο αν της δίνει την πιστωτική!!! :grinning-smiley-043

Πανο μου 32 χρονων και συνεχιζω ακαθεκτος:violent-smiley-030: :violent-smiley-030: αλλα μην νομιζεις στο τελος την ξερω την τυχη μου:violent-smiley-008: κανεις δεν ξεφευγει απο τον Δαιμονα:grandpa:

Re: Απάντηση: Re: Αντρικό θέμα!!!

stavros kamoulakos said:
Πανο μου 32 χρονων και συνεχιζω ακαθεκτος:violent-smiley-030: :violent-smiley-030: αλλα μην νομιζεις στο τελος την ξερω την τυχη μου:violent-smiley-008: κανεις δεν ξεφευγει απο τον Δαιμονα:grandpa:

Εξαρταται τι θετεις ως τελος:grandpa: