Anydvd HD ?

Δεν είπα αυτό. Είπα ότι το rip σε mkv που θα κάνεις εσύ δεν θα είναι τόσο καλό σε ποιότητα εικόνας σε σχέση με ένα έτοιμο (κάποιου γνωστού group) που θα βρεις στο internet. Φυσικά μιλώντας για το ίδιο target size.

Αν είναι να το κάνεις 27.5GB mkv, τι θα κερδίσεις; Ίσα που θα χάσεις τα menu.
 
Οπως αναφερω τελειωσε το ριπ και αυτοματα δημιουργηθηκαν ενας φακελος ADV_OBJ με αρχεια XPL και acaμεγεθους 104 MB κι ενας φακελος HVDVD_TS με αρχεια ΜΑΡ και ΕVO(27,4Gb ).Αυτα σιγουρα δεν ειναι mkv.Το ερωτημα ειναι αν αυτα οταν(με καποιο τροπο) αναπαραχθουν παρεχουν την ιδια ποιοτητα με το πρωτοτυπο.Ακομη αν(με καποιο τροπο παλι) εγγραφουν σε blu ray θα μπορουν να αναπαραχθουν στα αντιστοιχα player.
 
Μπορεί να αναπαραχθεί από κάποιο πρόγραμμα που παίζει ριπαρισμένα HDdvd με την ίδια ακριβώς ποιότητα σαν να παίζει ο δίσκος. Αν τα αρχεία αυτά τα γράψεις σε BD αποκλείεται να παίξει σαν σε κανένα player.