AOPATOI 27

Το πόσο μου έχεις λείψει δεν περιγράφεται παλιοκόριτσο.

Θυμάσαι τα ξεμαλλιάσματά μας ??:Banane0:

Υ.Γ. Πού σκ@τ@ είσαι εσύ και χάθηκες ??:smash:

Και εμένα μου έχεις λείψει Δημήτρη μου!!!! Τρέχω με την δουλειά και πέρα από αυτό, έχω ενοχληθεί με κάποια πράγματα που γίνονται και για αυτό έχω καιρό να εμφανιστώ....
Λοιπόν, πότε θα πάμε να δούμε το ΜΑΜΑ ΜΙΑ;

Και πάλι με λίγο ψάξιμο γίνεται. Πχ μπορείς να δεις ποιοι μπαίνουν με στατικ IP (πχ τα πρωινά από δουλειες) και ποιοι όχι κα ιν ατο περιορίσεις σιγά σιγά.

Και αν μπαινει απο το σπιτι του η απο πισι που ελεγχει την ΙP του??

Οπως ειπα υπαρχουν κι αλλα σημαδια εκτος απο αυτα.....

ελα ελα πειτε ποιος νομιζετε οτι ειναι...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: AOPATOI 27

Λήχ'το!!!!

Άμα είναι να παίζουμε όλοι, έχει πλάκα να το ψάχνουμε!
Άμα οι μισοί το ξέρουν, δεν έχει πλάκα. Θέλω κι εγώ να το μάθω!!!

Πρωτα θα πεις ποιος νομιζεις οτι ειναι ...δεν το ξερουν πολλοι μη στεναχωριεσαι.....οι περισσοτεροι δεν το ξερουν .......

,........ακομα.

Εγώ λέω πως είναι ο Nightfall και το κάνει από αλτρουισμό αλλά και για να αποκτήσει ενδιαφέρον το παιχνίδι! Είδε πως δεν έχει αντίπαλο και έκανε αντίπαλο τον εαυτό του!

Ποιος είναι μαζί μου σε αυτή τη θεωρία;

Εγώ λέω πως είναι ο Nightfall και το κάνει από αλτρουισμό αλλά και για να αποκτήσει ενδιαφέρον το παιχνίδι! Είδε πως δεν έχει αντίπαλο και έκανε αντίπαλο τον εαυτό του!

Πώς ακριβώς περιγράφεις τον αλτροϋσμό στην συγκεκριμμένη περίπτωση ?:ears:

Re: Απάντηση: AOPATOI 27

Ενδιαφέρουσα θεωρία, αλλά όχι :flipout:

ερχομαι σε κανα 2 ωρες....θελω πολλες απαντησεις μεχρι να γυρισω....

ελα johnybo θελω και τη δικη σου γνωμη...

Ποιος ειναι ο TonyK ?

Πώς ακριβώς περιγράφεις τον αλτροϋσμό στην συγκεκριμμένη περίπτωση ?:ears:

Αλτρουισμός: (ο) ουσ. ανυστερόβουλη φροντίδα για το καλό των άλλων

Για εμάς κοινώς, για να παίζουμε κι εμείς σε αυτό το παιχνίδι, να νιώθουμε πως κι εμείς ξέρουμε κάτι, πως δεν τα ξέρει όλα αυτός, να πιστέψει π.χ. ο Kosh πως μπορεί να τον κερδίσει!

:Banane0::Banane0::Banane0:

Αλτρουισμός: (ο) ουσ. ανυστερόβουλη φροντίδα για το καλό των άλλων

Για εμάς κοινώς, για να παίζουμε κι εμείς σε αυτό το παιχνίδι, να νιώθουμε πως κι εμείς ξέρουμε κάτι, πως δεν τα ξέρει όλα αυτός, να πιστέψει π.χ. ο Kosh πως μπορεί να τον κερδίσει!

:Banane0::Banane0::Banane0:

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: AOPATOI 27

Εγώ προτείνω να λιθοβολίσουμε πρώτα τον Nightfall και αν τυχόν αποδειχτεί αθώος ..να του ζητήσουμε συγγνώμη και να τσακίσουμε τον TonyK !!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

:flipout: