ΑΟΡΑΤΟΙ 11

Αρα μένουν

3. Ο πρωταγωνιστής σε αυτή την κωμωδία, ήταν πρωταγωνιστής και σε άλλη κωμωδία στους προηγούμενους αόρατους.

7. Προσέξτε τους πινακες από πίσω. Μήπως δείχνει μαγικές σφαίρες με τρελλές πορείες ?

Το 7 σε συνδυασμό με τη βοήθεια του Κωνσταντίνου βγάζει μάτια.
Το 3 θέλει ψάξιμο θα δώσω κι άλλη βοήθεια αν χρειαστεί. Παντως στους αμέσως προηγούμενους αόρατους είχε παλι ταινία του (της ίδιας σχεδόν χρονολογικής περιόδου)

Ήξερα και το 2, αλλά μου άρεσε πιο πολύ ο γρίφος του Αλέξανδρου για το 5, χεχε...

Χεχε. Στην αρχή είχα ποστάρει αυτο :

The-Scream-c1893-Print-C10005915.jpeg
ΙΙ

Αλλά είπα να μην το παρακάνω ...

Σε ποια ταινία η Θεωρία της "τρελής σφαίρας" ήταν το βασικό στοιχείο που προσπαθούσε να ανατρέψει ο ήρωας μας; Προσπαθούσε να αποδείξει πως μόνο μια τρελή σφαίρα θα μπορούσε να κάνει τέτοια διαδρομή και να σκοτώσει στο τέλος. Άρα άτοπο, άρα όχι μόνο ένας δολοφόνος, άρα ψάξτε για τους δολοφόνους...

Τι δεν ρε συ!!!

1) Ο τίτλος είναι ΑΡΧΙΚΑ ονόματος γνωστής πολιτικής οικογένειας και αεροδρομίου!!!
2) Ο σκηνοθέτης έχει πάρει αρκετά όσκαρ. Του αρέσει να σκηνοθετεί ταινίες με την ιστορία της Αμερικής. Πολιτικές, στρατιωτικές...
3) Ο πρωταγωνιστής έχει χορέψει μέχρι και με...

Αμην ! :ernaehrung004:

3. Μαζί με μια ταινία που είχε γκόλφ αυτή είναι από τις πιο γνωστές μου στην Ελλαδά (την δείχνει συχνά στην τηλεόραση εδώ και χρόνια). Στην ταινία αύτη κάνω και τη διάσημη τριπλή βουτιά μου. Πριν παίξω σε αυτή την ταινία πρωταγωνίστησα σε άλλη μια ταινία στους αμέσως προηγούμενους αόρατους.