ΑΟΡΑΤΟΙ 13

Nightfall

Senior Member
19 March 2007
480
Αθήνα, Παπάγου
Ωραία, όλοι offline είναι...

1.
image_01.jpg

2.
image_02.jpg

3.
image_03.jpg

4.
image_04.jpg

1. Maid In Manhattan

Τον τίτλο τον βρήκα από imdb. Την ταινία τη θυμόμουν ως "αυτή με τη Λόπεζ που κάνει την καμαριέρα"!:p

Να ρωτήσω κάτι; όποτε θέλει ο καθένας τους ανεβάζει; αν είναι έτσι να τους ανεβάζω κι εγώ από τις 9 το πρωι που με βολεύει.

Re: Απάντηση: ΑΟΡΑΤΟΙ 13

Να ρωτήσω κάτι; όποτε θέλει ο καθένας τους ανεβάζει; αν είναι έτσι να τους ανεβάζω κι εγώ από τις 9 το πρωι που με βολεύει.

Κανονικά ανεβαίνουν οι 4 πρώτοι Δευτέρα πρωί και οι αλλοι 4 Δευτέρα μετά τις 17:00. Αν δεν είναι ο Κώστας online συνήθως τις ανεβάζει κάποιος άλλος που είναι. Αν δεν εχει ανέβει τίποτα μέχρι το απόγευμα τις δευτέρας (λόγω filmwise ή επειδή δεν τους ανέβασε κανείς) τότε ανεβαίνουν και οι 8 μαζί. Ετσι έχω καταλάβει τουλάχιστον. Εγώ πάντως για το "ολοι είναι offline" προφανώς έκανα πλάκα αφού ήταν τουλάχιστον 3 από αυτούς που παίζουν σταθερά :blush:.

Νικόλ, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, ανέβαζε εσύ τα πρωινά τους 4 πρώτους.

Θα μας πει και ο Κώστας το απόγευμα.

Wild West

τραβαει γρηγοροτερα οποιος ξυπναει πιο πρωι

πλακα κανω....

Νικολ ανεβαζε τους εσυ παιδι μου.

Ετσι κι αλλιως δεν βρισκουμε τιποτα χωρις τις βοηθειες της Τριτης,Τεταρτης,Πεμπτης .....:HTEHEH56:

Απάντηση: Re: ΑΟΡΑΤΟΙ 13

Wild West

τραβαει γρηγοροτερα οποιος ξυπναει πιο πρωι

πλακα κανω....

Νικολ ανεβαζε τους εσυ παιδι μου.

Ετσι κι αλλιως δεν βρισκουμε τιποτα χωρις τις βοηθειες της Τριτης,Τεταρτης,Πεμπτης .....:HTEHEH56:

Εγώ φόρτωσα επειδή ο Κώστας ξέρω ότι ανεβάζει κατά το μεσημέρι. Κι είχα πάρει μια χαρά επειδή ήξερα τα 5 από τα 8 αλλά μου τα προλάβατα τα 3 καθαρματάκια!!!! :twoguns: :argue::p

Νικόλ, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, ανέβαζε εσύ τα πρωινά τους 4 πρώτους.

Θα μας πει και ο Κώστας το απόγευμα.

Ωπ, τώρα το πρόσεξα ότι αναβαθμίστηκες.... Κι εις ανώτερα νέε μου!!!!!!! Σιδεροκέφαλος!!!!!!!!!! :SFGSFGSF::award:

Στη μουσική, όχι εδώ...:music-smiley-004:

Υ.Γ. Ακούς εκεί νέε μου! Πού να ήσουν και μεγαλύτερή μου δηλαδή...

:flipout: πλακίτσα έκανα βρε...... :grandpa: αν σκεφτείς πως είσαι ο νεότερος από τους διαχειριστές κολλάει απολύτως το "νέε μου"!

Μου δίνετε το ελεύθερο να απαντήσω σε έναν ΑΟΡΑΤΟ πριν τους ανεβάσετε γιατί πρέπει να πάω σε έκτακτο meeting και δε θα μπορώ να απαντήσω μετά; :o

Last edited: