ΑΟΡΑΤΟΙ 13

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΟΡΑΤΟΙ 13

Κανονικά ανεβαίνουν οι 4 πρώτοι Δευτέρα πρωί και οι αλλοι 4 Δευτέρα μετά τις 17:00. Αν δεν είναι ο Κώστας online συνήθως τις ανεβάζει κάποιος άλλος που είναι. Αν δεν εχει ανέβει τίποτα μέχρι το απόγευμα τις δευτέρας (λόγω filmwise ή επειδή δεν τους ανέβασε κανείς) τότε ανεβαίνουν και οι 8 μαζί. Ετσι έχω καταλάβει τουλάχιστον. Εγώ πάντως για το "ολοι είναι offline" προφανώς έκανα πλάκα αφού ήταν τουλάχιστον 3 από αυτούς που παίζουν σταθερά :blush:.
Έτσι ακριβός είναι.
Έτσι ακριβός είναι.

Αν δεν τους ανεβάσω εγώ μέχρι τις 12 το μεσημέρι τους ανεβάζει κάποιος από εσάς . Οι υπόλοιποι 4 ανεβαίνουν το απόγευμα σε ακαθόριστο και πάλι χρόνο και με την ίδια διαδικασία .

Τσάμπα στεναχωρήθηκες φιλενάδα . :ernaehrung004:
Την επόμενη φορά δεν θα επιτρέψω σε κανέναν ν απαντήσει πριν την Νικόλ .:flipout:

Την συγγνώμη μου προς το μέλος που του επιτέθηκα άδικα θα μπορούσες να την αφήσεις.
Γιατί έτσι μένει η πικρή γεύση σε όσους πρόλαβαν και διάβασαν τα διατρέξαντα και δεν θέλω να μου μείνει η ρετσινιά του κακού , παρανοϊκού και άδικου γρουσούζη του φόρουμ..

Ρε συ τουτος εσβησε και τα χιουμουριστικα που καναμε πλακα....

βαλτα πισω Χασαπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Ποτακιδηηηηηηηηηηηηηη

γραμματα Χασαπηηηηηηη

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΟΡΑΤΟΙ 13

Καλημέρα!!!!! Ο.κ. παίδες, οπότε θα έχω κι εγώ το νου μου...
Έτσι μπράβο Κωστή μου να μην τους αφήνεις αν δεν απαντήσω εγώ!!!! :Banane0:

Τι εγινε βρε παιδια δυο μερες έλειψα και του δώσατε και κατάλαβε.
Δεν ντρέπεστε λιγάκι....
Την επόμενη εβδομάδα θα πάρω το αιμα μου πίσω.
Νικόλ να βγουμε στην αντεπίθεση :violent-smiley-030::twoguns:

Κωστα ετοιμασου δευτερα ξημερωματα στις 6 ανεβαζει ο Ιωαννου τα πρωτα 4 και στις 8 και μιση τα αλλα 4 η Νικολ.

Εσυ ετοιμαζε τις βοηθειες της Δευτερας, Τριτης, Τεταρτης, Πεμπτης ολες μαζι για τη Δευτερα.....

Το παιχνιδι παιρνει φωτια....

Απάντηση: Re: ΑΟΡΑΤΟΙ 13

Κωστα ετοιμασου δευτερα ξημερωματα στις 6 ανεβαζει ο Ιωαννου τα πρωτα 4 και στις 8 και μιση τα αλλα 4 η Νικολ.

Εσυ ετοιμαζε τις βοηθειες της Δευτερας, Τριτης, Τεταρτης, Πεμπτης ολες μαζι για τη Δευτερα.....

Το παιχνιδι παιρνει φωτια....

:flipout::flipout::flipout: