Αόρατοι 4

Και οι υπόλοιποι γιατί...
5
image_05.jpg

6.
image_06.jpg

7.
image_07.jpg

8.
image_08.jpg

9. Star Wars III

(το προχωράω περισσότερο: απαντάω σε αυτά που θα βάλω αύριο :p)

Μπά ? Αφού οι κανονισμοί και ο διαχειριστής κάνουν διακοπές ?:grandpa:
Πότε θα ανέβαιναν οι υπόλοιποι?
Ασε που με τους νέους κανόνες (μη χ..χω) δεν υπάρχει συγκεκριμένη ώρα και μέρα..:antlers:

Υ.Γ. Οταν πας με τον Σταυρό στο χέρι,προκοπή δεν βλέπεις.
Γι αυτό και εγώ βγάζω τον evil εαυτό μου μπροστά ..:firstprize::flipout::flipout:

Ο Δημήτρης μπορεί να είναι γκρινιάρης :furious3:, αχάριστος :beee: και γενικά αχώνευτος :slapface:, αλλά σε αυτήν την περίπτωση έχει δίκιο :bang:. Αν ήξερα κανέναν θα τους ανέβαζα και εγώ! :chinese:

:flipout: :p :D

Last edited:
Μια φορά την βδομάδα έχω ρεπό απ την δουλειά και στο σπίτι δεν έχω internet Αλά και να είχα δεν θα έμπαινα αφού είναι η μόνη μέρα που ασχολούμαι με την οικογένεια αν και χθες ήμουν όλη μέρα στην ταράτσα και έστηνα το πιάτο που μου ξήλωσε προχθές ο αέρας .

Αχα..

1ον.Το οτι δεν έχεις internet στο σπίτι σου δείχνει οτι ακόμα είσαι άνθρωπος των σπηλαίων..:afro::BDBDG54:

2ον. Το πιάτο κυνηγούσες και εσύ μια μέρα ολόκληρη ? Τόσες πιατέλες σας μείναν απ το γάμο.Τι τις έχετε και σκονιάζουν ??:flipout::2thumb22sup:

Η διαφορά είναι ότι παλιά ανέβαιναν συγκεκριμένη ώρα ενώ τώρα θεώρησα ότι καλύτερα είναι ν ανεβαίνουν σε ανυποψίαστο χρόνο για να συμμετέχουν περισσότερα μέλη . Όπως και αντί να επιτρέπετε η δεύτερη απάντηση τα μεσάνυχτα του Σαββάτου μεταφέρθηκε στην Παρασκευή.
Επίσης η κάθε δεύτερη απάντηση μετρούσε 2 πόντους ενώ τώρα 1 Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι για να μην ξεφεύγει εύκολα κάποιος στην βαθμολογία και καταντά αδιάφορο βαθμολογικά για τους υπόλοιπους .
Μη μασάς απ τους γκρινιάρηδες της παρέας:bigcry: . Αυτοί δεν άλλαξαν . έτσι ήταν και παλαιότερα . :flipout:

Καλά εσύ μη χάσεις . Τον κολλητό σου και τα μάτια σου .
Βρε όσο κι αν τον ¨γλύφεις ¨αυτός θα στα χώνει μια ζωή.:flipout:

Δεν τον γλύφω... το σωστό να λέγετε!!!!!! :grinning-smiley-043

Το πιο σωστό θα ήταν όποιος δίνει μια απάντηση, να μην μπορεί να απαντήσει καθόλου σε όποιο έχει μείνει....