ΑΟΡΑΤΟΙ 6

ελα ρε doros ολοι με "βοηθειες" τα βγαζουμε περα......

Αφου ειναι δυσκολο για μια κατηγορια σινεφιλ το παιχνιδι....

Εξαρταται αν εισαι παρατηρητικος οταν βλεπεις μια ταινια και το σου κανει κλικ....
Αλλωστε για την πλακα μας παιζουμε ( εγω ειμαι δορυφορος του Ιωαννου)

Ακριβώς αυτό που λεει ο Kosh. κάποιες θα σου κάνουν κλικ και θα τις βρεις αμέσως, άλλες θα σου ρθουν αργότερα σε άλλες όλο και λίγο google θα πέσει.

Ξέρετε τι συμβαίνει; Πάντα θεωρούσα πως ξέρω από ταινίες και στις παρέες μου πάντα είμαι αυτός που με ρωτάνε για ό,τι έχει να κάνει με ταινίες. Και τώρα βλέπω τους αόρατους και... απογοητεύομαι! Σίγουρα έχω μείνει πίσω και δε βλέπω όπως παλιά, αλλά μιλάμε, για να βρω ταινία πρέπει να ψάχνω ώρες!

μην απογοητευεσαι ποτε .

εγω ειμαι χαρουμενος οταν βγαινοντας απο μια ταινια δεν θυμαμαι μικρολεπτομερειες οταν με ρωτουν.

Εχω ζησει και ευχαριστηθει την ταινια γι'αυτο ....
(μην πεταχτει κανεις και πει για αλτσχαιμερ)

Συνηθως προσεχω πραγματα και επαγγελματικα κομματια της ταινιας οταν μου βγαινει αδιαφορη στην πορεια....

Εγώ κάποτε έριξα μια ματιά και σε άλλα κουιζάκια που βγάζει το filmwise. Προέκυψε ότι ήμουν πολύ καλύτερος στα "λεκτικα", π.χ. ονόματα ρόλων, παρά στα οπτικά, όπως οι Αόρατοι.

1.
Πολύ κλασσική ταινία.
Μόνο ο Bob Ηope έχει ξεπεράσει τον πρωταγωνιστή σε κάτι.
Η ποιο διασημη σκηνή συνοψίζεται στο : "Αααχ αααχ ναιι ναιι ναιιιιιιιιιιιι......."

βαζει ξυπνητηρι ο μπαγασας......:rifle:

η πλακα ειναι οτι το ξερει μερες πριν......θα χει φαει τα λυσσακα του να ερθει η δωδεκατη :flipout::flipout:

Το ξυπνητήρι έγινε 35 ημερών :flipout: κάπου μεταξύ αποστείρωσης μπιμπερό έγινε και το ποστ.
Πάντως εγω τόσες βοήθειες δίνω για να τα βρείτε :smash: ...

Απάντηση: Re: ΑΟΡΑΤΟΙ 6

Το ξυπνητήρι έγινε 35 ημερών :flipout: κάπου μεταξύ αποστείρωσης μπιμπερό έγινε και το ποστ.
Πάντως εγω τόσες βοήθειες δίνω για να τα βρείτε :

Και όταν τα βρίσκουμε ,23:59 έχεις έτοιμη την απάντηση..:flipout: