ΑΟΡΑΤΟΙ 7

Re: Απάντηση: Re: ΑΟΡΑΤΟΙ 7

Είχε πάει σχεδόν 5 και κανείς δεν είχε ασχοληθεί.:grandpa:

Αντί να πείτε και ευχαριστώ..:damnyou::BDGBGDB55:

Ευχαριστω θα σου λεγαμε αν μας επερνες τηλεφωνο πριν. ( και ελεγες και τη λυση) :BDGBDGB53:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΟΡΑΤΟΙ 7

Ευχαριστω θα σου λεγαμε αν μας επερνες τηλεφωνο πριν. ( και ελεγες και τη λυση) :BDGBDGB53:

Ρε σύ θα μας πάνε μέσα στο τέλος !!!:flipout:

Υ.Γ. Στο μεταξύ ο "Διαχειριστής" (μη χ..ω:flipout:) δεν έχει εμφανιστεί ακόμα !!!:BDGBGDB55:

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα Δευτέρα έχω πολύ δουλειά στο μαγαζί και ρίχνω κάπου κάπου καμιά κλεφτή ματιά . Ανέβασα κι ένα σορό θέματα βρε , χαμπάρι δεν πήρατε? Transformers σε DVD , Βραβεία BIFA . Όλα αυτά έχουν πολύ δουλειά . Ενημέρωσα και το blog μου . Τι άλλο να κάνω ? Άλλωστε ο Ιωάννου μια χαρά τους μαγείρεψε εεεεε ανέβασε ήθελα να πω τους αόρατους σήμερα . -bye-

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα Δευτέρα έχω πολύ δουλειά στο μαγαζί και ρίχνω κάπου κάπου καμιά κλεφτή ματιά . Ανέβασα κι ένα σορό θέματα βρε , χαμπάρι δεν πήρατε? Transformers σε DVD , Βραβεία BIFA . Όλα αυτά έχουν πολύ δουλειά . Ενημέρωσα και το blog μου . Τι άλλο να κάνω ? Άλλωστε ο Ιωάννου μια χαρά τους μαγείρεψε εεεεε ανέβασε ήθελα να πω τους αόρατους σήμερα . -bye-

Βρε συ με τους Transformers HD DVD έχουμε κανένα νέο ?

Υποτίθεται οτι θα κυκλοφορούσε σήμερα..-bye-

Re: Απάντηση: Re: ΑΟΡΑΤΟΙ 7

Ορίστε..:damnyou:

Ούτε που την έχω ακουστά.
Την έχεις δεί χριστιανέ μου ή πήρες την βοήθεια του κοινού ?:flipout:

Γκρινιάζεις κι όλας..:operator:

Καταλαβες ποια ταινια ειναι τελικα?

την δειχνει το Σταρ καθε τριμηνο......την εχω μαθει απ'εξω :flipout::flipout:

Βρε συ με τους Transformers HD DVD έχουμε κανένα νέο ?

Υποτίθεται οτι θα κυκλοφορούσε σήμερα..-bye-
Δεν ξέρω ειλικρινά τι έχει γίνει με αυτή την κυκλοφορία . Άλλωστε δεν την παρήγγειλε σχεδόν κανένας για ενοικίαση καθώς δεν πρόκειται να έχει καθόλου ζήτηση. Θα μάθω αργότερα και θα σας ενημερώσω