ΑΟΡΑΤΟΙ 8

Ευχαριστώ τον Δημητρη που για δεύτερη εβδομάδα ανεβάζει τους αόρατους.
Πάμε να δούμε την γενική βαθμολογία μέχρι και τυ αόρατους 7

Πρώτος σταθερά ο Nightfall που χτυπά αλύπητα με 2ποντα ενώ κατά πόδα ακολουθεί ο Δημήτρης και ο Johnybo . Μεγάλη έκπληξη αποτελεί η θέση της Νικόλ που απ ότι φαίνεται δυσκολεύετε λιγάκι φέτος

Nightfall 10
Dimitris Ioannou 7
Johnybo 7
Kosh 6
Theotokatos Konstantinos 4
Νικόλ 4
Lepton 4
Petesoulis 3
Guybrush 2
Photis 2
Browser 2
Ntinos 1
Doros 1

Κώστα, μου χρωστάς μάλλον 1 βαθμό ακόμη. Είχα βρει και στους Αόρατους 6 το the kid. Κάνε κάτι να φύγω από την τελευταία θέση. Το Ντίνο δεν τον πειράζει...

Για το 6 :

Ο πρωταγωνιστής θα έλεγε :

"Είμαι ο βασιλιάς των Horror B-movies και αυτή την εβδομάδα έχω την τιμητική μου στους αόρατους. Αν και σε αυτή την ταινία (6) είμαι άλλου είδους βασιλιάς".

Απ ότι βλέπω το filmwise δεν σηκώνεται και για τον λόγο αυτό οι φωτό δεν ανοίγουν . Απέμειναν αναπάντητοι οι αόρατοι 3 & 7 αλλά δύσκολα θα βρεθούν αν συνεχίσει να μην σηκώνεται το filmwise . Αν λοιπόν δεν διορθωθεί το πρόβλημα σήμερα θα μεταθέσουμε την ημέρα λήξης της μίας απάντησης από σήμερα τα μεσάνυχτα για την Κυριακή .
Αν και πάλι δεν εμφανιστούν τότε θα έχουμε την ελπίδα μα νην πάρει ο Nightfall δεύτερο πόντο:flipout:

Το 3 είναι 80ς ταινία που έχει σχέση με ρομπότ. Την ταινία την παίζει συχνά στην τηλεόραση αν και πιο συχνά δείχνει το δεύτερο μέρος (που ήταν ακόμα πιο πατάτα από το original).
Και λίγη οπτική βοήθεια :
Ο ενας πρωταγωνιστής
j5xu2.jpg

Ο άλλος πρωταγωνιστής έκανε κάποια στιγμή διάλλειμα από τις αστυνομικές ακαδημίες και γύρισε αυτή την ταινία :bobby: (έχω και την ίδια μέρα γενέθλια μαζί του , αν και δε νομίζω να βοηθήσει πολύ αυτό)