ΑΟΡΑΤΟΙ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Απάντηση: Re: ΑΟΡΑΤΟΙ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ακου δυο μαυρες Δευτερες γνωρισε οι Ανθρωποτητα η πρωτη με την καταρευση του χρηματιστηριου της Ν Υορκης και η δευτερη αυτη που ερχεται με την καταρευση σου απο την πρωτη θεση....

ολα κι ολα γι αυτο ειναι οι φιλοι

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Χαλάλι σας μπρε !
Ελπίζω τουλάχιστον να μην πήξω εκεί που θα είμαι ..

Καλημέρα!!!! Έλα βρε Δημήτρακη, μην παραπονιέσαι.... αν μου το επιτρέψουν αδερφούλη θα ανεβάσω και για σένα απάντηση!!!!!!:Banane0:

Νικολίνι μου και τα άλλα παιδιά, να ξεκαθαρίξω την θέση μου οτι αστειεύομαι..
Δεν θέλω να απαντήσει κανείς "εκ μέρους μου" διότι είναι αδικία για τους υπολοίπους.
Γιατί μπορεί κάλιστα να απαντηθεί μια ερώτηση για μένα ,την οποία μπορεί και να μη γνωρίζω καθόλου όπως έχει συμβεί πολλάκις στο παρελθόν.Γιατί να μην την απαντήσει κάποιος που θα την ξέρει for real ?

Ελπίζω πέραν της πλάκας να έγινα κατανοητός.Ενα παιχνίδι είναι,δεν θα χάσω το σπίτι μου (ελπίζω), μια θέση θα χάσω (δεν το ελπίζω)..Καιρός να πάρει και άλλος την πρωτιά (εύχομαι οχι ο Ποτακίδης γιατί εκτός του είναι αξιαγάπητο κάθαρμα και φίδι κολοβό,είναι και moderator τουτέστιν "παράνομος"..):flipout:

Να είστε ούλοι καλά, the flame boy/human torch has to go, see you next week..-bye-

Re: Απάντηση: ΑΟΡΑΤΟΙ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Ελπίζω πέραν της πλάκας να έγινα κατανοητός.Ενα παιχνίδι είναι,δεν θα χάσω το σπίτι μου (ελπίζω), μια θέση θα χάσω (δεν το ελπίζω)..Καιρός να πάρει και άλλος την πρωτιά (εύχομαι οχι ο Ποτακίδης γιατί εκτός του είναι αξιαγάπητο κάθαρμα και φίδι κολοβό,είναι και moderator τουτέστιν "παράνομος"..):flipout:

Μόλις έχασες το σπίτι σου...
Ο Ποτακίδης είναι απ´έξω με ένα μπιτόνι βενζίνη και ένα σπίρτο! :flipout:

Άντε και δεν κρατιέμαι...... Επειδή δεν βλέπω ούτε τον Νίκο, ούτε τον Κώστα, ούτε τον Θεό online θέλετε να ανεβάσω εγώ τους ΑΟΡΑΤΟΥΣ;

Last edited:
1.
image_01.jpg

2.
image_02.jpg

3.
image_03.jpg
4.
4.
image_04.jpg

5.
image_05.jpg